به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا حیدر صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: انتخاب پایتخت جوانان جهان اسلام در حال طی کردن فرایند خود است. بدین منظور شاخص‌هایی را تعیین کردیم و نظر معاونت ساماندهی امور جوانان را جویا شدیم.

وی در ادامه گفت: شاخص‌های تعیین شده را به منظور انتخاب پایتخت جوانان جهان اسلام را به استان‌ها اعلام کردیم و از 31 استان، شش استان انتخاب شد. مدیران کل جوانان این استان‌ها از قابلیت‌ها و برنامه‌های استان خود دفاع کردند سپس از آنان خواسته شد برنامه‌هایی که در طول دو سال می‌توانند اجرا کنند را به ما ارائه دهند.

صادقی در پایان اظهار کرد: 10 روز به شش استان برای ارائه برنامه‌هایشان فرصت دادیم. سه استان برنامه‌های خود را فرستادند. از بین سه استان در جلسه‌ای که با حضور مسئولانی چون مدیرکل امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان و نماینده تام‌الاختیار حوزه جوانان و بین‌الملل برگزار شد، به این نتیجه رسیدیم که باید از این سه استان بازدید میدانی و با استانداران و اجرا کنندگان این برنامه ملاقات و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری آنان را بررسی کنیم و بر اساس آن به جمع بندی برسیم.

وی با بیان اینکه سه شهر همدان، تبریز و اصفهان کاندیدای انتخاب به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام هستند، خاطرنشان کرد: قرار بود این هفته از همدان بازدید کنیم ولی به علت سفر وزیر ورزش تونس به ایران، این سفر به تعویق افتاد؛ البته به‌زودی این کار انجام می‌شود.