به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در دیدار با حسن پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: امروز به‌دلیل همکاری خوب دولت عراق با ملت و دولت ایران، فرصت بی‌نظیری برای عرض ارادت به آستان اهل بیت علیهم السلام فراهم شده است که شاید در طول تاریخ، بی‌نظیر باشد.

وی در ادامه به تشریح دلایل مذهبی، فرهنگی و سیاسی و اقتصادی اهمیت مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه پرداخت و گفت: این مشاهد شریف، مضجع مبارک برترین بندگان خداست که کمال انسانی را در حیات و ممات خود بروز داده و واسطه فیض الهی هستند.از این رو هرچه زمینه توسل، تمسک و زیارت و رجوع به آستان این حضرات تسهیل شود، به ارتقاء روحانی و کمال بشری کمک شده است.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: در روایات و آموزه‌های دینی ما، به مسئله آراستگی مساجد، بقاع متبرکه و موقوفات تاکید بسیاری شده است چرا که همین زیبایی و آراستگی بصری نیز زمینه را برای جذب بیشتر افراد به مسائل معنوی و روحانی فراهم می‌کند.

وزیر دادگستری افزود: احترام به زائران، تسهیل امکان انجام مناسک و اعمال، ارائه خدمات رفاهی و ... همه برای این است که ابزار مادی کمال انسانی و معنوی فراهم شود که خداوند متعال و ائمه اطهار نیز به این مسئله عنایت دارند.

وی به دلایل سیاسی، فرهنگی و اقتصادی لزوم بازسازی عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: بازسازی حرم‌های شریف در کنار تمامی برکات معنوی، زمینه توسعه تعاملات فرهنگی و تبادلات اقتصادی را نیز بین ملت ایران و عراق تقویت کرده است. افزون بر این، حریم امنیتی دو کشور نیز امروز تقویت شده که نکته بسیار مهمی است.

وی با بیان اینکه امنیت عراق با از بین رفتن عناصر داعش بهتر خواهد شد، تصریح کرد: این کشور صدها سال پایتخت رسمی جهان اسلام بوده و از این رو در تاریخ به‌عنوان مرکز فرهنگی برای تشیع و نیز اهل تسنن بوده است.

وی با بیان اینکه همگرایی دو ملت ایران و عراق برای جهان اسلام مفید خواهد بود افزود: تمامی کسانی که به هر نحوی در مسیر بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه تلاش می‌کنند از آنجا که زمینه تسهیل کمال معنوی انسان‌ها را فراهم می‌کنند، نزد خداوند عزیز هستند و باید شاکر این موقعیت خدمت به اهل بیت(ع) باشند.

وزیر دادگستری با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات، مجرای خدمت به آستان اهل بیت است، گفت: این ستاد مردمی با کار منظم و تشکیلاتی و با برنامه در حال اجرای پروژه‌های توسعه در اعتاب مقدسه است. امیدواریم با همت مردم و کارکنان ستاد بازسازی عتبات تمام طرح‌های توسعه مانند صحن حضرت زهرا(س)، صحن عقیله بنی‌هاشم(س) و طرح‌های توسعه حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا و امامین جوادین (ع) در کاظمین نیز به اتمام برسد.

پورمحمدی افزود: دولت نیز جهت رفاه حال زائران اعتاب مقدسه در پی اجرای طرح راه آهن است تا امکان سفر با قطار را برای زائران اعتاب مقدسه نیز فراهم شود.

همچنین در این دیدار، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز با بیان اینکه بیش از یک دهه از تشکیل و فعالیت این ستاد می‌گذرد، گفت: بهره‌گیری از فنون مهندسی روز و استفاده از هنر معماری ایرانی و اسلامی از ویژگی‌های اجرای پروژه‌های بازسازی و توسعه‌ای در اعتاب مقدسه است.

پلارک افزود: ساخت صحن و شبستان حضرت زهرا(س) در حرم مطهر علوی، صحن عقیله بنی هاشم(س) در کربلای معلی، اجرای طرح ترفیع گنبد و تقلیل و تقویت ستون‌های حرم مطهر امام حسین(ع)، و طرح‌های توسعه حرم‌ها در کاظمین و سامراء ازجمله بزرگترین پروژه‌های در حال اجرای ستاد بازسازی عتبات عالیات است.