~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس امیر ساکی تدوین برنامه‌های کلان را از اهداف دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت ذکر کرد و گفت: در این زمینه کاری اساسی در حوزه توسعه بیمارستان‌ها انجام شد و با توجه به ثبت تمام خانه‌های بهداشت، مراکز و پایگاه‌ها در سراسر کشور به دنبال تدوین برنامه میان مدت در حوزه بهداشت هستیم.

وی با اشاره به اقدامات حوزه آموزش و با بیان اینکه کار در این بخش به تازگی آغاز شده است، گفت: با هدف ساماندهی آموزش طرحی با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شده و تاکنون اطلاعات 26 دانشگاه جمع آوری شده است.

مدیرکل دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت افزود: برنامه‌هایی نیز در بخش طراحی و بهره برداری از فضای فیزیکی تدوین شده که در بخش طراحی، تکمیل استانداردهای حوزه بهداشت و درمان و در بخش ساخت و بهره برداری نیز افزایش کیفی ساخت و نگهداشت فضاهای فیزیکی دنبال می‌شود.

ساکی در ادامه با اشاره به فرسودگی 60 درصد تخت های بیمارستانی در کشور گفت: شاخص استاندارد تخت‌های بیمارستانی 2.6 است که با این شاخص فاصله زیادی داریم و برنامه‌ریزی‌ها برای رسیدن به این شاخص است.

وی تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم به اهداف سطح بندی سال 94 دست یابیم به بیش از 52 هزار میلیارد تومان اعتبار و ساخت 100 هزار تخت بیمارستانی در کشور نیاز است.

مدیرکل دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت برنامه وزارت بهداشت برای جبران کمبود تخت‌های بیمارستانی را تکمیل 21 هزار تخت بیمارستانی با استفاده از اعتبارات قانون بودجه و منابع در اختیار این وزارتخانه تا نیمه نخست سال 1396 اعلام کرد و اظهار کرد: با توجه به هماهنگی بی سابقه بین لایه‌های مختلف وزارت بهداشت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان مجری ساختمان‌های دولتی وزارت راه و شهرسازی به نظر می‌رسد به این هدف بزرگ تا دو سال آینده دست یابیم.

وی افزود: همچنین ساخت 80 هزار تخت بیمارستانی دیگر از محل منابع بخش غیر دولتی در وزارت بهداشت هدفگذاری شده که دانشگاه‌ها در سال گذشته در این زمینه خلاقیت و عملکرد خوبی داشته‌اند.

ساکی در پایان با اشاره به برنامه های وزارت بهداشت در بحث نگهداشت فضاها و تجهیزات بیمارستانی گفت: در این خصوص 34 بیمارستان به صورت پایلوت انتخاب و سیستم نگهداشت برای آنها راه اندازی شده است. در سایر بیمارستان‌ها نیز توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال توسعه بوده که امیدواریم تا پایان سال اطلاعات حدود 200 بیمارستان در این سامانه وارد شود.