به گزارش پارس به نقل از خبرآنلاین، دیدن مسافرانی که هر روز در خط ۳ مترو از دیگران می پرسند متروی فاطمی یا میدان جهاد کجاست؟ موضوعی عادی شده.

کسانی که مسافر هر روزه این خط نیستند یا دسترسی به اپلیکیشن مترو ندارند، درباره رسیدن به ایستگاه متروی مورد نظر خود در خیابان فاطمی و میدان جهاد دچار مشکل شده اند.

با وجودی که رئیس کمیسیون نامگذاری شورای شهر گفته بود این نام غیرقانونی است و باید عوض شود ولی باز هم شهرداری تهران به اقدام خلاف قانون خود ادامه داد تا بار دیگر این مسئله مورد اعتراض نماینده شهروندان تهرانی قرار بگیرد.

هر چه شورای شهر اصرار کرد، شهرداری انکار کرد و حالا باز هم برخی شهروندان نوشته اند نامگذاری ایستگاه های مترو در برخی مکانها اشتباه است و مسافران را گیج می کند.

کاربری در این باره نوشته: در حالی که از میدان قدس تا پیچ شمیران، خیابان شریعتی نامیده می شود ولی یک ایستگاه مترو در خط 1 ، ایستگاه شریعتی خوانده می شود و این موضوع مشکلات زیادی را برای افراد ناآشنا به وجود آورده است. کسانی که در هر نقطه از این خیابان کار دارند با دیدن نام "شریعتی" از مترو پیاده شده و به دنبال آدرس هایی مانند خیابان معلم، پلیس، باغ صبا، اندیشه و قدوسی می گردند و این تنها به خاطر یک بی سلیقگی در نامگذاری است. از کمیته نامگذاری شورای شهر و شرکت بهره برداری مترو درخواست می شود نامی متناسب با شناساندن این منطقه انتخاب کنند.

کاربر دیگری که خود را محسن صادقی معرفی کرده هم در این باره نوشته: البته فقط یکبار و آن هم در روز افتتاح تغییر نام نداشته ها طی حدود ده روز دو بار تغییر نام داشته و تابلوها تغییر کرده اییتگاه دکتر فاطی ایستگاه میدان جهاد ایستگاه شهدای رسانه کلا جوری شده بود هر روز که میخواستم از اون ایستگاه رد بشم منتظر یه اسم جدید بودم کسی هم میخواست بره اونجا از طریق ایستگاه قبل و بعدش راهنماییش میکردم چون نمیدونستم اون ساعت دقیقا اسم اون ایستگاه چیه البته اون خط کلا جالبه

کاربر دیگری نیز اینطور سخن آن دو مخاطب را تکمیل کرده که: بابا عقل هم خوب چیزیه مردم سوار مترو میشن زودتر به کارشون برسن نه اینکه با این اسم های جدید گیج و گم بشن بهتر نام نام همون محل هست که ایستگاه در اون واقع شده.

اینطور که پیداست روابط عمومی شهرداری تهران نه از شکایت شهروندان و گیج شدن مسافران واهمه ای دارد و نه از تشر زدن اعضای شورای شهر نگرانی به دل راه می دهد. انگار سیاست "شهرداری باش و پادشاهی کن" همچنان در این بخش از مدیریت شهری حاکم است.