به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس بنیانگذار محک در مراسم اهدای نشان عالی «هنر برای صلح» به وی، اعتماد مردم ایران نسبت به این موسسه مردم نهاد را دلیل و سرمایه اصلی در ارائه خدمات به کودکان مبتلا به سرطان دانست و گفت: تداوم حمایت از کودکان مبتلا به سرطان منوط به تداوم این سرمایه ارزشمند است که موسسه خیریه محک با رعایت دو اصل شفافیت و پاسخگویی تلاش می‌کند تا به پاسداشت اعتماد مردم همت کند.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم تا روند فعالیت‌های محک را همواره از روش‌های گوناگون همچون بهره‌مندی از همراهی یاورانمان در رسانه‌‌ها، درج اطلاعات در رسانه‌های اختصاصی محک و برقراری برنامه بازدید از فعالیت‌های مؤسسه و بیمارستان محک به تمامی ذیربطان اطلاع رسانی ‌کنیم. گزارش‌ ریز صورت‌های مالی، گزارش بازرس و حسابرس مستقل و اخبار و رویدادهای محک همواره در وب‌سایت این مؤسسه به نشانی www.mahak-charity.org قابل دسترسی است و مخاطبان ما می‌توانند از همین طریق از عملکرد محک مطلع شوند.

ارتقا شاخص‌های اجتماعی با آموزش مفاهیم انسانی به کودکان

بنیانگذار محک در این مراسم به شرایط اجتماعی روز ایران اشاره کرد و اظهار داشت: ارتقا شاخص‌های اجتماعی برای میهن ما، به عنوان دارندگان قدیمی‌ترین آیین فرهنگی-اخلاقی دنیا، اهمیت ویژه‌ای دارد و باید برای حمایت از فردای ایران، در حوزه آموزش دغدغه‌های اجتماعی به کودکان برنامه‌ریزی کرده تا از ظرفیت‌های جامعه مدنی برای حل مشکلات استفاده شود.

وی ادامه داد: موسسه محک نیز همواره به گسترش فرهنگ نوع‌دوستی در میان یاوران کوچک خود اندیشیده و قدردان تمامی والدین و مربیان است که مشق انسانیت را به فرزندان عزیزمان می‌آموزند.

تقدیم نشان هنر برای صلحِ به بنیانگذار آنکولوژی اطفال در ایران

نشان عالی هنر برای صلح در سومین دوره این جشنواره به سعیده قدس؛ بنیانگذار موسسه خیریه محک، جلال ستاری؛ نویسنده و پژوهشگر، علیرضا مشایخی؛ موسیقیدان و حسن روحانی؛ رئیس جمهور ایران اهدا شد.

سعیده قدس نشان دریافتی خود را به پروفسور پروانه وثوق بنیانگذار آنکولوژی اطفال در ایران و رئیس فقید هیأت امنای محک اهدا کرد و ابراز امیدواری کرد که مسیر فرهیختگان نیک اندیشی همچون پروانه وثوق در خدمت به انسان‌های دردمند همواره جاودان بماند.

سعیده قدس گفت: امیدوارم که مردم و یاوران ما همواره دغدغه کودکان مبتلا به سرطان را داشته باشند. ما به عنوان موسسه‌ای خیریه که فعالیت‌های آن مرتبط با سرطان کودکان است، در نام خود از کلمه مبارزه استفاده نکرده‌ایم و به جای آن عنوان حمایت از کودکان را برگزیده‌ایم. این می‌تواند ارتباطی میان فعالیت‌های محک، مفهوم صلح و کودک باشد.

ترسیم جهان بدون سرطان با دستان کوچک فرزندان محک در روز خداحافظی جهان با سرطان

در سومین دوره از جشنواره هنر برای صلح، تابلویی که کودکان مبتلا به سرطان تحت حمایت مؤسسه خیریه محک نقاشی کرده بودند به نمایش عمومی درآمد. نگاه بدون مرز کودکان محک در این اثر مورد توجه صاحب‌نظران، اهالی فرهنگ و هنر و بازدیدکنندگان قرار گرفت. ویدئویی از مراحل تهیه این نقاشی در مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره هنر برای صلح به نمایش درآمد. این تابلو که به صورت دسته جمعی در محک نقاشی شد توسط استاد نصرالله افجه‌ای خریداری شد و مجدداً به محک اهدا گردید.

نام این تابلو «روزی که همه کودکان جهان با سرطان خداحافظی می‌کنند» است. در این تابلو کودکان محک با مشارکت مربیان داوطلب محک، نمایشی از همبستگی و همراهی مردمانی از تمامی رنگ‌ها، ملیت‌ها و فرهنگ‌ها را به تصویر کشیدند که در روزی شاد خداحافظی جهان با سرطان را جشن خواهند گرفت.

محک باور دارد، تصویری که امروز فرزندانش با رنگ‌های از جنس امید و زندگی بر این تابلو نقش کرده‌اند، روزی با مشارکت تمامی انسان‌های نیکوکار از سراسر جهان محقق خواهد شد و در آن روز به شکرانه سلامتی فرزندانمان جشنی شاد را همراه هم برپا می‌کنیم.