~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس سید امیرمحسن ضیائی امروز در بازدید از آغاز فاز نهایی بازسازی موزه استاد علی‌اکبر صنعتی با اشاره به این که روند بازسازی و احیاء موزه استاد علی‌اکبر صنعتی از 2 سال قبل آغاز شده است، گفت: این موزه در منطقه‌ای بسیار مهم از میدان امام خمینی(ره) قرار گرفته و مورد استقبال و توجه بسیاری از شهروندان است.

وی با اشاره به این که بازسازی موزه با همکاری سه‌جانبه هلال‌احمر، شهرداری تهران و میراث فرهنگی انجام شده است، افزود: از آنجا که مترو در مسیر موزه قرار گرفته لذا در زمینه مقاوم‌سازی و بازسازی موزه نیز مشارکت داشته است.

ضیائی با اشاره به این که همه جمعیت‌های صلیب‌سرخ و هلال‌احمر به عنوان نهادهای مردمی برای نشان دادن ثمره تلاش‌ها و فعالیت‌های خود، موزه دارند، تاکید کرد:  از آنجا که همه نهادهای مردمی از جمله جمعیت هلال‌احمر با فعالیت‌های فرهنگی عجین هستند، لذا ما نیز علاوه بر حفظ موزه به عنوان اثر فرهنگی، از آن در انتقال مفاهیم مربوط به هلال احم چون صلح و نوعدوستی بهره خواهیم برد.

تبدیل موزه علی‌اکبر صنعتی به نظرگاه مهم در طرح جامع میدان امام خمینی(ره)

جعفری، معاون واحد فنی و عمرانی سازمان زیباسازی شهرداری تهران، با اشاره به این که موزه استاد علی‌اکبر صنعتی از بناهای قدیمی پایتخت است، اظهار کرد: این موزه در آینده به یکی از نظرگاه‌های مهم میدان امام خمینی(ره) در طرح جامع ارتقاء کیفی این میدان تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به این که طرح جامع ارتقای کیفی میدان امام خمینی(ره) در دست اجرا است، عنوان کرد: هم‌اکنون ساختمان شهرداری تهران سابق با نام خانه شهر در دست بازسازی است و این طراحی‌هایی در زمینه ساخت دروازه‌ها و رواق‌های مختلف در میدان از جمله لاله‌زار، فردوسی و … در دست انجام است که پس از آن موزه استاد علی‌اکبر صنعتی در کنار ساختمان شهرداری به محلی شاخص در میدان تبدیل خواهد شد.

جعفری با اشاره به این که 60 درصد از استحکام سازه موزه استاد علی‌اکبر صنعتی انجام شده است، اظهار کرد: هم‌اکنون وارد فاز نازک‌کاری ساختمان شده‌ام و با توجه به تکنیک‌های سازه‌ای جدید آن را مستحکم کرده‌ایم تا از هر نوع آسیبی محفوظ بماند.

اندوخته‌های خدمت در هر سازمان را با موزه نشان دهید

کارگر، مدیرکل موزه‌های سازمان میراث فرهنگی هم در این بازدید با اشاره به این که موزه مهمترین رکن برای انعکاس فعالیت‌های هر سازمان محسوب می‌شود، اظهار کرد: سازمان‌ها باید با ایجاد موزه دستاوردها و اندوخته‌های خدمت خود در زمینه‌های مختلف ا به نمایش بگذارند.

وی با اشاره به این که به‌منظور توسعه موزه‌داری در کشور، باید راه‌اندازی موزه را در سازمان‌ها و نهادها به موضوعی عمومی تبدیل کرد، عنوان کرد: باید تغییر نگاه به موزه را ترویج داده و این حس و باور که موزه مهمترین رکن هر سازمان محسوب می‌شود را درونی کرد، در این صورت به جای راه‌اندازی 10 تا 20 موزه در سال، شاهد ایجاد موزه‌های زیاد با تنوع‌های بسیار خواهیم بود.

کارگر با اشاره به این که در دو سال گذشته 40 موزه در کشور افتتاح شده است، گفت: از این میان 15 موزه از سوی سازمان میراث فرهنگی، 13 موزه از سوی سایر نهادهای دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.