برنامه های گوگل برای ساخت روتر WiFi
گوگل به طور رسمی اعلام کرد که این شرکت وارد بازار روترهای وای فای خواهد شد. روتر جدید گوگل با همکاری شرکت TP-Link تولید خواهد شد و گوگل آن را «OnHub» نامیده است.
به گزارش پارس به نقل از ایرنا شرکت گوگل از دیرباز به واسطه موتور جستجوی قدرتمندش شناخته می شود. به مرور این شرکت با تولید عینک های واقعیت مجازی، خودروهای خودران، بالون های ارسال داده، گوشی های هوشمند و ... وارد عرصه های بسیاری شد که در برخی موارد نیز مایه تعجب اهالی فن شد. در آخرین نمونه خبر می رسد این شرکت در صدد راه اندازی خط تولید روترهای وای فای است.
تروند وولنر، مدیر تولید گوگل طی پستی در Google Blog اعلام کرد شرکت متبوعش قصد دارد با همکاری TP-Link که سابقه طولانی در زمینه مزبور دارد، وارد این حوزه از بازار سخت افزار شود. نام این روتر OnHub خواهد بود.
اما به گفته خود وی OnHub قرار نیست فقط یک روتر ساده باشد. این روتر به نحوی طراحی شده که کاربری آن حتی برای افراد ناآشنا و تازه کار سهل باشد. این روتر از پروتکل اتصال ZigBee یا همان IEEE 802.15.4 و همین طور زبان برنامه نویسی Weave که توسط متخصصان گوگل ویژه اینترنت اشیا طراحی شده پشتیبانی می کند. این زبان جدید گوگل برای ارتباط بین محصولات هوشمند خانگی طراحی کرده و می تواند روتر گوگل را در جایگاه یک هاب هوشمند خانگی قرار دهد.
به علاوه OnHub دارای قابلیت Bluetooth 4.0 که شامل فناوری نوین Bluetooth Smart Ready می شود، است.
گوگل روی راحتی استفاده و راه اندازی OnHub تاکید دارد و برای این منظور اپلیکیشنی با طراحی ساده و مرتب روی اندروید و iOS ارائه کرده که در آن تعداد دستگاه های متصل به روتر و سرعت ارائه شده به هر یک قابل مشاهده است.
OnHub همچنین دستگاه های مورد استفاده توسط کاربر و میزان مصرف داده توسط هرکدام را به خاطر می سپارد تا برای هر ابزاری پهنای باند مناسب در نظر گرفته شود.
محققان گوگل معتقدند طراحی استوانه ای روتر و ۱۳ آنتن به کار رفته درون آن باعث نفوذ هرچه بیشتر امواج در سراسر محل خواهد شد. OnHub همچنین از وای-فای ۵ گیگاهرتزی ۸۰۲٫۱۱ac پشتیبانی می کند و قادر است به شکل خودکار بهترین کانال را برای ارسال امواج انتخاب کند.
وان هاب همانند AirPort Extreme اپل، یک روتر بسیار بلند بوده که به منظور یکپارچه سازی، دارای آنتن های داخلی است و با نصب یک برنامه برروی گوشی های هوشمند اندرویدی و محصولات اپلی، می توان آن را کنترل نمود.
کارشناسان حوزه سخت افزار معتقدند عرضه روتر گوگل ممکن است بازار این محصول را نیز دستخوش تغییراتی کند و برخی رقبا را نیز ناخشنود سازد. در حال حاضر روترهای با چنین کیفیت بالایی بیش از 300 دلار قیمت دارند لیکن گوگل روی محصول خود 200 دلار قیمت گذاشته است.
ارسال نظر