این خوراکی بدخُلقی را درمان می کند
خوراکی ها تاثیرات خاصی بر بدن آدمی و حتی خلق و خوی او دارند به عنوان مثال با نوع خاصی از تغذیه می توان بدخُلقی را درمان کرد.
به گزارش پارس به نقل از قدس آنلاینخوراک آدمی در دین اسلام از اهمیت بالایی برخوردار بوده و تضمین سلامت روح و جسم از طریق تعذیه مورد توصیه آموزه های این دین است و جالب آنکه برای تامین این سلامت نیز راهکارهایی را توصیه می کند.
پیامبر اکرم (ص) به روایت امام صادق (ع) فرموده اند: «بر شما باد خوردن گوشت، چون گوشت گوشت مىآورد. هر کس چهل روز بر او بگذرد و در آن فاصله گوشت نخورده باشد، بدخُلق خواهد شد. و هر کس بدخُلق شد، به او گوشت بخورانید.»
همچنین در روایت دیگری از ایشان که امام صادق (ع) نقل کرده اند، می فرمایند: «آقاى خوراک دنیا و آخرت گوشت است، و آقاى نوشابه هاى دنیا و آخرت آب.»
همچنین امام صادق (ع) از امیرمومنان علی (ع) روایت کرده اند که فرمودند: «چون مسلمانى سست و ضعیف شود، لازم است گوشت و شیر بخورد، که خداى بزرگ نیرو را در آنها آفریده است.»
همچنین، موسى بن بکر مىگوید: ابوالحسن (امام کاظم) (ع) به من فرمود: «چرا رنگت زرد شده است؟» عرض کردم: گرفتار بیمارى شده ام. فرمودند: «گوشت بخور!»، گوشت خوردم و چون پس از یک هفته مرا دیدند و من به همان حال پیشین زردگونه بودم، به من فرمودند: «مگر به تو دستور نداده بودم که گوشت بخورى؟» عرض کردم: از آن روز که مرا فرمان دادى جز گوشت چیزى نخورده ام. فرمودند: «آن را چگونه مىخورى؟» عرض کردم: آب پز. فرمودند: «نه، آن را بریان بخور.» پس به خوردن آن پرداختم و پس از یک هفته کسى را فرستادند و مرا به نزد خود فرا خواندند و خون به چهره من بازگشته بود، (چون مرا دیدند) فرمودند: «حالا درست شد.»
البته اگرچه در روایات بر خوردن گوشت برای سلامت و استحکام بدن اما استفاده از این ماده غذایی بنابر روایات اندازه خاصی دارد.
امام صادق (ع) می فرمایند: «... (گوشت) باید هر سه روز یک بار خورده شود که در ماه مى شود 10 بار، نه بیش از این.»
احادیثى نیز در محدود کردن خوردن گوشت آمده و استمرار بخشیدن به آن را نکوهش کرده است، همچون این حدیث نبوی که فرمودند: «هر کس چهل روز پیاپى گوشت بخورد، سختدل خواهد شد.»
منابع:
وسائل الشیعه
کافی
بحارالانوار
ارسال نظر