به گزارش پارس به نقل از تسنیممحمداسماعیل سعیدی با بیان اینکه ما قبلاً مجموعه‌هایی را در سطح خانواده، فامیل و در جامعه داشتیم که به عنوان بزرگان فامیل و خانواده و ریش‌سفیدان محله و جامعه احساس مسئولیت و در موضوع طلاق زوجین سعی می‌کردند ورود پیدا کنند و به نوعی طرفین از بحث طلاق منصرف کنند، اظهار داشت: تحولاتی که در جامه رخ داده و مسائل قانونی دست به دست هم داده است که باعث شده متأسفانه شاهد باشیم اینگونه موضوعات توسط کسانی که باید مدیریت و حل می‌شدند، کنار گذاشته شده است.

وی اضافه کرد: این افراد بعضاً اگر دلشان هم می‌خواهد دخالتی کنند و مشکل و گرهی را باز کنند به دلایل مختلف به موضوع واسطه‌گری ورود پیدا نمی‌کنند و همین امر موجب می‌شود طلاق توافقی با سرعت انجام شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه معتقد بودیم، وقتی طلاقی اتفاق می‌افتد، عرش خدا به لرزه درمی‌آید، تصریح کرد: به همین دلیل به طلاق با نگاه نفرت‌آمیز و سخت‌گیرانه پرداخته و این موضوع بین مردم به عنوان یک فرهنگ و ضدارزش شناخته می‌شد، لذا زوجین تا به مرحله آخر نمی‌رسیدند موضوع و حتی کلمه طلاق را پیش نمی‌کشیدند.

سعیدی با بیان اینکه در حل حاضر متأسفانه موضوع برعکس شده است، خاطرنشان کرد: شرایطی در جامعه پیش آمده است که در برخی موارد تشویق به طلاق هم صورت می‌گیرد، شاید جشن‌های طلاق که متأسفانه اخیراً در تهران هم برخی گزارش‌های آن شنیده می‌شود زمینه‌هایی را ایجاد می‌کنند که قبح موضوع را از بین ببرند.

وی اضافه کرد: در این شرایط ما بایدبه اصل خودمان برگردیم و به شرایطی که همه عوامل دست‌به دست هم می‌داد تا خدای ناکرده کینه و کدورتی بین اعضای خانواده و زوجین پیش نیاید و نهایتاً تبدیل به طلاق کشیده نشود.