به گزارش پارس به نقل از تسنیم یوسف اصغری محقق و مدرس طب سنتی درباره تدابیر نوشیدنی‌ها و میوه‌ها در ماه رمضان اظهار کرد: بهترین نوشیدنی در ماه مبارک رمضان نوشیدنی‌ای است که حرارت بدن و خشکی را کاهش دهد.

به‌گفته وی امسال به‌خاطر طولانی بودن ساعت روزه داری لازم است نوشیدنی‌های مورد استفاده در این ماه دارای دو شاخصه باشند، نخست نوشیدنی‌ای باشد که متابولیسم سلولی یا سوخت و ساز را کاهش دهد و دوم نوشیدنی‌ای که به بدن رطوبت دهد و جبران مایعات از دست رفته روز را کند.

این محقق و مدرس طب سنتی بیان داشت: به‌صورت کلی هر نوشیدنی‌ای که باعث بالا رفتن حرارت بدن و ایجاد خشکی در بدن شود برای ماه رمضان مفید نیست.

اصغری افزود: تمام نوشیدنی‌های گازدار, قهوه، نسکافه، دم‌کرده گیاهان بسیار گرم مانند دارچین، پونه، زنجبیل و غیره در این ماه مناسب نیستند و موجب افزایش گرمی و خشکی بدن می‌شود.

وی گفت: البته مصرف یک استکان چای کمرنگ و تازه‌دم ایرادی ندارد.

این محقق و مدرس طب سنتی افزود: در ماه مبارک رمضان تشنگی به‌خاطر بالا رفتن حرارت قلب و کبد است که آب به‌صورت تنهایی خیلی نمی‌تواند جبران آن را کند.

اصغری بیان داشت: توصیه می‌شود در این ایام آب میوه‌ها و نوشیدنی‌های خنک دیگر به‌جای آب انتخاب شود.

وی خاطرنشان کرد: از جمله شربت‌های مناسب در ماه رمضان می‌توان به شربت آبلیموی طبیعی، شربت زرشک، شربت آلبالو، شربت نارنج، شربت شاتوت، شربت تمشک و شربت تمرهندی تازه اشاره کرد.