رييس انجمن تحقيقات راينولوژي در گفتگو با پارس:
نتيجه يك پژوهش در مورد ميزان جراحي هاي زيبايي در ايران و آمريكا/ امكان پيوند صورت براي آسيب ديدگان اسيدپاشي
در آمريكا مردم بيشتر به سمت روشهاي غيرجراحي تمايل دارند و در ايران هنوز هم جراحي هاي بيني در صدر جراحي هاي پلاستيك قرار دارد.
پايگاه خبري تحليلي «پارس»- رئيس انجمن تحقيقات راينولوژي گفت: برخلاف تصور، حوزه جراحي پلاستيك، تنها زيبايي نيست و اين گونه اعمال جراحي نقش مهمي در ترميم و بازسازي اعضاي از دسترفته بدن دارد.
محسن نراقي، رييس انجمن تحقيقات راينولوژي در گفتگو با پايگاه خبري تحليلي «پارس» اظهار داشت: جراحي پلاستيك به ويژه براي صورت در مواقع آسيب هايي همچون سوختگيها، نواقص بعد از برداشتن تومورها، ضربات ناشي از تصادفات، بهويژه تصادفات با وسايل نقليه كه آمار آن نيز در كشور ما زياد است، قابل توجه است..
وي افزود: پيوند صورت براي كساني كه بخش عمدهاي از صورت خود را بر اثر تصادف، اسيدپاشي، بيماريهايي مثل تومورهاي وسيع صورت و... از دست داده اند، امكانپذير است.
وي اضافه كرد: مي توان با بازسازي بافتهاي از دست رفته صورت، آسيب ديدگان را به زندگي عادي بازگرداند. عمليشدن اين فرايند جز با داشتن يك گروه باانگيزه، با هدف مشترك و توانمند، انجامپذير نيست. اميدوارم شرايطي در كشورمان فراهم آيد كه روزي اين فرايند به جريان بيفتد و مرهمي براي بسياري از دردمندان اين سرزمين باشد.
رييس انجمن تحقيقات راينولوژي با اشاره به اختلال رواني بدريختانگاري يا همان داشتن تصور ذهني منفي از خود، گفت: تجربه نشان داده است به دليل آنكه منشأ بدريختانگاري زمينه رواني دارد، حتي در صورت انجام اعمال جراحي زيبايي موفقيتآميز هم اين گروه از افراد، از نتيجه عمل راضي نخواهند بود و تصوير نازيبابودن چهره در نزد اين افراد، همچنان به قوت خود باقي است.
وي افزود: به همين منظور درمانهاي روان شناختي براي اين بيماران ميتواند آنها را از جراحي هاي بي نتيجه نجات دهد.
رييس انجمن تحقيقات راينولوژي در خصوص تحقيق مشترك انجمن تحقيقات راينولوژي ايران با همكاري دانشگاه جان هاپكينز گفت: در اين تحقيق، ما شيوع جراحي پلاستيك را در دو جامعه ايران و آمريكا به مدت دو سال مقايسه كرديم كه به نتايج بسيار جالبتوجهي دست يافتيم.
نراقي افزود: در ابتدا نسبت به يكسانسازي جمعيت اقدام كرديم كه نتايج از صحت لازم آماري برخوردار باشد. بر اين اساس، مشخص شد آمار جراحي پلاستيك بيني در ايران هفتبرابر آمريكاست. اين آمار در مورد كاشت مو ٦,٥ برابر است. يعني ايرانيها ٦.٥ برابر بيش از آمريكاييها به دنبال اعمال جراحي كاشت مو هستند.
وي افزود: از ديگر نتايج اين تحقيق، مربوط به پروتز گونه و چانه بود كه ميزان جراحي پروتز چانه در ايران ٢.٥ برابر و پروتز گونه دوبرابر آمريكا بود. اما درعوض ميزان تزريق بوتاكس در ايران دوسوم جامعه آمريكا بوده است.
وي اضافه كرد: يافتههاي اين تحقيق نشان داد ميزان برخي تزريقهاي زيبايي در آمريكا بيش از ايران است.
نراقي در مورد نتيجه اين پژوهش گفت: در آمريكا مردم بيشتر به سمت روشهاي غيرجراحي تمايل دارند و در ايران هنوز هم جراحي هاي بيني در صدر جراحي هاي پلاستيك قرار دارد.
رييس انجمن تحقيقات راينولوژي در مورد شيوع نوع خاصي از جراحي پلاستيك گوش در ميان جوانان انتهاي گوش را به شكل نوكتيز درميآورند گفت: اصولا اين نوع جراحي ها در زمره جراحي هاي زيبايي قرار نمي گيرد و در هيچ مرجع جراحي پلاستيك و زيبايي چنين عملي بهعنوان يك جراحي پلاستيك و زيبايي تعريف نشده است.
وي افزود: دليل آن، اين است كه طبيعيترين شكل اجزاي صورت بهترين حالت آن است، بنابراين نبايد آنها را از شكل طبيعي خارج كرد.
نراقي اضافه كرد: وظيفه ما جراحان فوقتخصص پلاستيك آن است كه ناهنجاريها و موارد غيرطبيعي را به حالت طبيعي تبديل كنيم نه اينكه شكل طبيعي را به شكل غيرطبيعي تغيير دهيم، چراكه زماني كه جزيي از چهره را از شكل طبيعي خارج ميكنيم، نهتنها زيبايياي را به فرد اضافه نكردهايم كه زيبايي وي را نيز از بين بردهايم.
رييس انجمن تحقيقات راينولوژي خاطرنشان ساخت: در تعريف زيبايي گفته ميشود بايد بين اجزاي صورت هارموني يا تناسب وجود داشته باشد تا چهره زيبا ديده شود.
ارسال نظر