به گزارش پارس به نقل از مهر دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳۵ هزار نفر معتاد در این استان زندگی می کنند که ۸۰ درصد به مواد مخدر سنتی و ۲۰ درصد به مواد مخدر صنعتی اعتیاد دارند.

محمد هادی مرعشی شامگاه سه شنبه در کارگاه  آموزشی پیشگیری از اعتیاد اظهار داشت: بر اساس آمارها، سن اعتیاد در سیستان و بلوچستان در کنار رشد تمایل معتادان به مصرف مواد مخدر صنعتی، به ۱۲ سال رسیده که این جای نگرانی دارد.

وی افزود: در وهله اول برای کنترل از آسیب بیشتر به فرد و جامعه، مراکز ترک اعتیاد برای بانوان و کودکان در استان فعال شد اما برای مبارزه اساسی نیازمند فرهنگ سازی و آموزش خانواده ها هستیم.

مرعشی مواد مخدر را همواره تهدید کننده دانست و گفت: با توجه به افزایش مواد صنعتی و نا آگاهی خانواده ها، متاسفانه در بعضی از مواقع مشاهده شده که والدین تا پنج سال از اعتیاد فرزندان خود با خبر نبودند و این خطری جدی است چرا که بیمار پنهان، آسیب های زیادی به خود و جامعه وارد می کند.

دبیر ستاد  مبارزه با مواد مخدر استان بیان کرد: اعتیاد یک خطر برای خانواده ها به شمار می رود که در صورت آگاهی نامناسب از پیامدهای آن جامعه بیشتری را در بر می گیرد، نباید گذاشت آمار معتادان از این تعداد بیشتر شود.

وی یاد آر شد: مواد مخدر چهارمین بحران در جهان پس از فقر، رشد جمعیت، نابودی محیط زیست و بحران های هسته ای به شمار می رود، بنابراین می توان از آن به عنوان یک مبارزه سخت یاد کرد که در این راستا باید آموزش را در تمامی سطوح اعمال کرد.

مرعشی عنوان کرد: اکنون ۱۷۰ کشور جهان با معضل مواد مخدر درگیرند که در این راستا ۲۰۰ میلیون مصرف کننده در جهان وجود دارد و این بازار کاذب مصرف، ۴۱۱ هزار فرصت شغلی را در افغانستان این بزرگترین کشور تولید کننده مواد مخدر، ایجاد کرده است.