در زمان روزهداری چگونه مانع از ایجاد دندان درد شویم؟
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان دکتر آیچا تنلی کورت رئیس بیمارستان فاتح گفت: برای خیلی از افراد دندان درد به کابوس تبدیل شده است. به خصوص در زمان روزهداری چون افراد قادر به نوشیدن و مصرف مایعات و مواد غذایی نیستند درد آن چندین برابر و گاهی نیز غیر قابل تحمل میشود.
گفتنی است قبل از شروع ماه رمضان افرادی که سابقه بیماریهای دهان و دندان دارند باید به پزشک مراجعه کنند و تحت درمان و مراقبت قرار گیرند.
دکتر آیچا تنلی کورت اهمیت معاینه دندانپزشکی به صورت منظم را به صورت زیر توضیح داد: از زمانیکه دندانهای شیری در میآیند افراد باید تحت نظر دندان پزشک قرار بگیرند و تا زمانیکه دندانهای شیری سالم است باید در دهان بمانند از سن 6 سالگی که تمام دندانها آسیای دائمی کامل میشود اجرای طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان حائز اهمیت بوده و یکی از این طرحها، فیشور سیلانت و فلورا است که به طور موثری زمینه پوسیدگی را از بین میبرد و اثر زیادی بر کنترل پوسیدگی خواهد داشت.
با فیشور سیلانت، شیارهای عمیقی که روی دندان ایجاد میشود را میتوان درمان کرد و فلورا باعث قوی شدن لایه مینای دندان میشود.
مطالعات انجام شده در این زمینه نشان میدهد که: در دندانهای پوسیده شیار عمیق که ایجاد میشود باعث تغییر رنگ دندان سالم شده که نشان دهنده نقاط ضعف و خرابی دندان است.
در صورت درمان نکردن این شیارها و خوردگیها سبب ایجاد بیماری لثه حتی از دست دادن دندانها میشود و فقط با چکاب منظم و دائم میتوان از دندان درد جلوگیری کرد.
ارسال نظر