به گزارش پارس به نقل از تسنیم مرتضی هاشم‌زاده ظهر امروز در همایش تحول نظام سلامت با اشاره به دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت در مراکز بهداشتی و درمانی استان، اظهارداشت: ایجاد تحول در نظام آموزشی به عنوان گام چهارم این برنامه به زودی از سوی وزارت متبوع به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ می‌شود.

وی افزود: با گذشت یکسال از زمان اجرای برنامه تحول نظام سلامت نتایج مطلوبی در حوزه بهداشت و درمان حاصل شده که دسترسی آسان‌تر مردم به خدمات و در نهایت رضایت‌مندی آنها را در بر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ارائه بسته‌های خدماتی در بخش درمان را نخستین گام این طرح عنوان و بیان کرد: در بخش درمان 6 بسته اجرا شده که نخستین آن کاهش پرداختی دریافت کنندگان خدمات بستری از 40 درصد به 6 درصد و برای روستائیان به 3 درصد بوده است.

هاشم زاده، ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته را بسته دوم خدماتی دولت در حوزه درمان عنوان و خاطرنشان کرد: در این راستا در سطح کشور تعداد پزشکان متخصص مقیم از یک هزار و 400 به 3 هزار و 900 متخصص افزایش یافته که این امر دسترسی به موقع به متخصصین را امکان پذیر کرده است.

وی گفت: در همین راستا با پیگیری‌های صورت گرفته سال گذشته 74 پزشک متخصص و فوق تخصص به مجموع پزشکان و کادر درمانی استان افزوده شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، ارتقاء خدمات ویزیت و دسترسی آسان مردم به پزشکان متخصص را از دیگر بسته‌های حمایتی دولت در قالب برنامه تحول برشمرد و ادامه داد: ضمن توجه به تکریم مراجع کنندگان و افزایش تعداد مراکز ارائه خدمات در حال حاضر در هر ساعت حداکثر 8 بیمار ویزیت می‌شود.

هاشم‌زاده با بیان اینکه با گذشت یکسال از اجرای برنامه، آمار سزارین از 45 درصد به 39 درصد کاهش یافته است، افزود: دانشگاه به دنبال کاهش چشمگیر آمار سزارین و جلوگیری از انجام سزارین‌های بی مورد است.

وی تصریح کرد: ارتقاء هتلینگ از مواردی است که موجب بهسازی فضاهای بیمارستانی و ایجاد تحول در استاندارد سازی محیط مراکز درمانی به ویژه فضای اورژانس پیش بیمارستانی شد که همچنان این امر در حال پیگیری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه شدن تعداد تخت‌های ICU را از جمله برنامه‌های دانست که تحقق آن ضمن افزایش رضایت‌مندی مردم افزایش درآمد دانشگاه را در بر دارد.

هاشم‌زاده حمایت بیش از پیش دولت از بیماران صعب العلاج و خاص از بسته‌های پیش‌بینی شده در برنامه می‌باشد که علی رغم ابلاغ رسمی، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خدمات حمایتی خود را در تأمین مخارج درمان و دارو طبق روال سابق ارائه می‌کند.

وی افزود: بر اساس برنامه پیش‌بینی شده دانشگاه، تمام بیمارستان‌های استان در آینده نزدیک از کلینیک تخصصی برخوردار می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: گام دوم برنامه تحول سلامت در قالب تحول نظام بهداشتی کشور و توجه ویژه به مناطق محروم و کمتر برخوردار در حال اجراست که در این راستا نیز اقدامات موثری از سوی دانشگاه صورت گرفته است.

وی از اجرای 100 درصدی برنامه پزشک خانواده در روستاها و شهرهای حائز اهمیت خبر داد و افزود: در تلاش هستیم در شهرهای زیر 50 هزار نفر جمعیت با ایجاد امکان ارائه خدمات پزشک خانواده، افراد بیشتری از مزایای این برنامه بهره‌مند شوند.

هاشم‌زاده‌ ایجاد بسترهای لازم برای ارائه خدمات دندانپزشکی را از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی استان عنوان کرد و افزود: برنامه تحول نظام سلامت با نگاهی همه جانبه به ابعاد مختلف حوزه سلامت در تلاش است تا ضمن ارتقاء خدمات و رضایت‌مندی مردم با افزایش آگاهی و سطح سواد سلامت جامعه از تحمیل هزینه‌های گزاف حوزه درمان کاسته و به سایر حوزه‌های بهداشتی، آموزشی و فرهنگی ورود کند.

معاون امنیتی، اجتماعی و سیاسی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این همایش گفت: هنر دولت و خدمت‌گزاران به نظام کاهش هزینه‌های مردم است که این امر به خوبی در برنامه تحول نظام سلامت اجرا شد.

مرادی افزود: انسان به عنوان محور توسعه و تحقق عدالت و توازن بخشی در ارائه خدمات از برنامه‌هایی است که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مد نظر قرار گرفته است.

وی بیان کرد: این نظام با باور بر اینکه پویایی و بالندگی و شادابی جامعه در گرو ارتقای سطح سلامت روانی و جسمی افراد است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان کرده است.