شرط داشتن بادیگارد در ایران
پايگاه خبري تحليلي «پارس»- مدتی است عنوانی به نام محافظ شخصی یا بادیگارد خصوصی و امثال آن برای ایرانیان هم جذابیت پیدا کرده است. در مراسمهایی که سلبریتیها در آن حاضر می شوند، میشود در کنار معروفترینشان چند مرد بلند قد با اندامی ورزیده را پیدا کرد که با عینکی آفتابی بر چشم ادعا میکنند وظیفه محافظت از آن فرد مشهور را بر عهده دارند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، علاوه بر سلبریتی ها برخی ثروتمندان هم عمدتا برای خودنمایی از افرادی با این مشخصات در کنار خود استفاده می کنند، اما معلوم نیست مسئولیت این بادیگارد نماها با کجاست و چه موسساتی با مجوز از کدام نهاد چنین اقداماتی را انجام می دهند؟.
سردار تقی مهری، رییس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی درباره فعالیت افرادی تحت عنوان بادیگارد یا محافظ شخصی و شرایط آن گفت: در کشورما اگر کسی بخواهد که از او محافظت شود باید مراحل مختلفی را طی کرده و مجوزهای لازم در این خصوص اخذ شود و اینطور نیست که هرکسی که خواست برای خودش یک محافظ یا تیم حفاظت داشته باشد.
وی در توضیح بیشتر شرایط داشتن محافظ گفت: در صورتی که اشخاص نیازمند محافظ تشخیص داده شوند، موضوع باید بر حسب موقعیت فرد و تهدیدی که ممکن است وی در معرضش باشد یا باید در شورای امنیت کشور بررسی شود یا به دستور مقام قضایی و شورای تامین استان باشد و در آنجا با توجه به رده بندی هایی که وجود دارد در این خصوص و نحوه محافظت تصمیم گیری می شود که البته این دستور نیز موقتی است و داشتن محافظ یک دستور دائمی نخواهد بود.
رییس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی در پاسخ به اینکه ممکن است برخی از موسسات تحت این عنوان که زیرمجموعه مرکز انتظامی پلیس پیشگیری فعالیت کنند، گفت: در جمهوری اسلامی با توجه به امنیت بالایی که وجود دارد برای افراد بادیگارد شخصی و خصوصی نداریم و ما نیز همچنین چیزی نداریم، البته همانطور که گفتم ممکن است برای فردی با دستور قضایی یا حکم شورای تامین یا شورای امنیت کشور برای مدتی محدود فردی به عنون محافظ فعالیت کند.
سردار مهری درباره اینکه آیا تنها پلیس موظف به تامین این محافظ هاست؟ گفت: سلسله مراتبی در این خصوص وجود دارد و تنها نیروی انتظامی مسئول نیست؛ اما ما نیز مسئولیت هایی داریم.(ایسنا)
ارسال نظر