اقدامات اخیر شهرداری معنای تعامل با شورا را نمیدهد
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سعی اعضای شورا همواره بر تعامل و همکاری با شهرداری بوده است، گفت: اینکه شهردار از اختیاراتی که شورا به آن تفویض کرده اقداماتی بدون اطلاع شورا، انجام دهد معنای تعامل نیست.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، احمد حکیمیپور در یکصد و چهل و هفتمین جلسه شورای شهر در ماده 54 قانون شهرداریها آمده «هر اختیاری که شورای شهر به شهرداری تفویض میکند ، شهردار میتواند بخشی از آن اختیار را با تصویب شورا به معاونین و غیره منتقل کند». دقت داشته باشید با تصویب شورا!
وی ادامه داد: تبصره بند 30 ماده 71 نیز میگوید: «همه پرداختهای شهرداری از بودجه مصوب باید با امضای شهردار، ذیحساب که مورد تأیید شورا و قائم مقام ذی حساب که از شورای شهر انتخاب میشود صورت گیرد».
حکیمی پور تصریح کرد: با توجه به این مواد قانونی آیا انتصابات اخیر شهرداری در تغییر شهرداران مناطق که بدون اطلاع اعضای شورای شهر صورت گرفته معنای تعامل میدهد؟ این نامش تعامل نیست و در شأن شورا هم نیست. اعضای شورا نه قصد دخالت در انتصابات را دارند و نه هیچ فرض باطل دیگر، تنها به دنبال تعامل هستند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر تهران هم میتواند تمام اختیاراتی که به شهرداری تهران تفویض کرده برگرداند اما آیا دیگر میتوان سخنی از تعامل به میان آورد.
صابری: تکلیف پارکینگهایی که مردم تعهد دادهاند ولی نمیتوانند تأمین کنند مشخص شود
علی صابری عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه این جلسه با تایید سخنان حکیمیپور گفت: در ماده 79 و تبصره بند 30 ماده 71 ذیحساب باید با موافقت شورا باشد بنابراین میتوان گفت این تذکر وارد است.
صابری در ادامه با اشاره به موضوع تأمین پارکینگها توسط مردم اظهار داشت: گرچه من بر اجرای پارکینگ در شهر اعتقاد دارم اما باید واقع گرا بود، اینکه چند صد هزار پارکینگ توسط مردم تعهد داده شده اما در عمل آنان توانایی تأمین این پارکینگها را ندارند باید تعیین وضعیت شود. به نظرم لایحه که در این خصوص مطرح و قرار شد که به صورت عادی بررسی شود میتواند مشکلات این امر را حل کند.
تخریب طبقه هفتم علاء الدین پیگیری شود
مجتبی شاکری رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: نکته اولی که میخواهم به آن اشاره کنم بحث اصلاح سبک زندگی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است اما گویا مرکز مطالعات شهرداری کسانی را که اعتقادی به این امر ندارند برای این منظور گمارده است. من از معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری و نیز از سازمان فرهنگی و هنری شهرداری میخواهم این موضوع را پیگیری کنند.
شاکری در ادامه افزود: تذکر بعدی من در باب ساختمان علائ الدین است که مصوبه شورا و کمیسیون ماده 100 را داشته است. من از شهرداری و قوه قضاییه می خواهم این موضوع را به جد پیگیری نمایند. مردم از اینکه شورا پرچم مبارزه با تخلف را برافراشته خوشحال شدند اما نباید گذاشت که این خوشحالی از بین برود.
وی افزود: نباید این ذهنیت تقویت شود که می توان در برابر مبارزان تخلف ایستادگی کرد. همچنانکه گفته میشود مالک علاء الدین حکمی خلاف حکم شهرداری گرفته است.
شاکری همچنین به استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: من از شورا میخواهم که نظرات خود را در این باب به مجلس اعلام کند. توجه داشته باشید استانی شدن انتخابات به این معنا است که مردم تهران باید نام 38 نفر را در برگه انتخاباتی بنویسند در حالی که تا امروز همان 30 نفر را هم به طور کامل نمینوشتند.
در ادامه جلسه اسماعیل دوستی نیز در پیشنهادی عنوان کرد: چندی میشود که موضوع دارالقران اکباتان محل مناقشه شده است. این در حالی است که در اطراف میدان اصلی اکباتان بین فاز یک و دو، شهرداری چند باب مغازه دارد و من پیشنهاد میکنم که این مغازهها در اختیار این جوانان قرار گیرد تا به فعالیتهای فرهنگی بپردازند.
ارسال نظر