مدیران رسانه ملی مسئول روابط خصوصی بازیگران و مجریان هستند؟
آنچه مسلم است، روابط خصوصی بازیگران، مجریان و دیگر چهره ها همچون همه شهروندان ایران، به شخصی ارتباط ندارد و مشخصاً نباید مبنای قضاوت برای فعالیت حرفه ای ایشان قرار گیرد.
به گزارش پارس، تابناک نوشت: ماجرای ازدواج و جدایی فرزاد حسنی از سال ۱۳۹۲ تاکنون استمرار دارد؛ ازدواجی که در تلویزیون به شدت پوشش داده شد و آنچنان در دوره مدیران پیشین رسانه ملی مورد توجه قرار گرفت که فرزاد حسنی روی آنتن برای آزاد نامداری شعر عاشقانه خواند و در ادامه نیز اجرای برنامه نوروزی سال ۹۳ نیز به این زوج سپرده شد اما تب تند زود به عرق نشست و از میانه سال ۹۳، جدایی این دو رسانه اش شد و اکنون در نوروز سال ۹۴، التهابات به اوج خود رسیده است.
آزاده نامداری که علاوه بر مجری گری، به عنوان برنامه ساز نیز فعالیت داشت، در این مدت مجموعه برنامه «خانومی که شما باشی» را ساخت که در خصوص گروهی از خانم ها با ویژگی های خاص بود و قسمت های تازه ای از این مجموعه نیز قرار بود در نوروز ۹۴ پخش شود و نامداری نیز بارها در اینستاگرامش خبر داده بود و از محتوای سری جدید این برنامه ها سخن به میان آورده بود.
ورود رسانه ملی به زندگی دو چهره و پوشش این واقعه در قالب های مختلف و آغاز یک خطا.
به گفته نامداری، مجموعه «خانومی که شما باشی» که قرار بود در نخستین روزهای فروردین در جدول پخش باشد و روی آنتن تلویزیون برود، مستندی شش قسمتی است که برای ایام فاطمیه تدارک دیده شده بود و درباره شش خانوم که به طرز دردناکی همسران خود را از دست داده بودند و بنابراین زمان پخش این مجموعه نیز مشخص بود.
پیش از نوروز، آزاده نامداری در اینستاگرامش ابتدا خبر از عدم پخش برنامه نوروزی اش داد و نسبت به دلیل عدم پخش آن اظهار بی اطلاعی کرد و البته این اتفاق را به کسانی که بابت آن خوشحال شده اند تبریک گفت، اما ساعتی بعد نامداری این پست را حذف کرد و به جای آن نوشت که بابت عدم پخش برنامه پیگیر شدم و گفتند که انشاالله در یک فرصت مناسب پخش خواهد شد.
نامداری اندکی بعد در صفحه اینستاگرامش پستی گذشت که محتوای اینچنین بود: «نوشته ای در یکی ازسایتها باعث شد امروز تعداد زیادی از همکاران و دوستانم به ویژه اهالی رسانه به من زنگ بزنند و صحت و سقم مطلب این سایت محترم رو جویا بشن. تاالان ساکت بودم، اما فکر میکنم باید به نکاتی اشاره کنم، من آزاده نامداری هستم، یازده سال در تلویزیون کارکردم و با قلبم کار کردم.
الان مستند من پخش نشد، آنتن روتین ندارم. مجری سال تحویل نیستم... اما، اما، من هرگز به وطنم، به تفکرم، به عقایدم، پشت نمیکنم. شاید برای فرصت مطالعاتی دلم بخواد برای مدتی مهاجرت کنم اما هرگز و هرگز این به معنی حضور درشبکه های غیرداخلی نیست. من متعلق به این خاک و به این قابم. حتی اگه سالها ازش دور باشم. من آزاده نامداری هستم. شاید مدیران محترم منو با وجود این همه مجری تقلبی و فیک فراموش کردن اما من با عرق وکلی طرح و ایده و علاقه همچنان سرزنده هستم... و به سرزمینم پشت نمیکنم. هرگز .»
این نوشته در واکنش به ادعای یک سایت خبری غیرمسئول بود که از پیشنهاد شبکه های فارسی زبان برای رفتن آزاده نامداری به او داده بود. وضعیت آزاده نامداری از همان زمان جدایی و رسانه ای کردن این موضوع در گفت و گو با یک روزنامه، به چنین شرایطی سوق یافت و کم کم حضور نامداری در تلویزیون کمرنگ و در جدول پخش، زمان ثابتش را از دست داد؛ مسئله ای که عنوان می شد به علت مخالفت مدیران وقت با فعالیت او، پس از حواشی جدایی اش بوده و ظاهراً حتی به او گفته شده بوده که مسئولان نیروی انتظامی خواسته اند تا ممنوع التصویر شود.
این موضوع توسط اسماعیل احمدی مقدم فرمانده وقت نیروی انتظامی به صراحت بیان شد. احمدی مقدم در دیدار با جمعی از مسئولان صداوسیما در آبان ماه سال گذشته پیرامون ممنوع التصویر کردن افراد توسط ناجا را تاکتیک صداوسیما گفته بود: «صداوسیما به عنوان یک تاکتیک برای فشار به افراد می گوید که نیروی انتظامی خواهان ممنوع التصویری از سوی شما شده است. ما زیر آن نامه نوشتیم که ما مخالفتی با اجرای برنامه توسط این مجری زن نداریم و اساساً نقشی هم در ممنوع التصویر کردن ایشان نداشته ایم.»
با تغییر ترکیب مدیران رسانه ملی اما ظاهراً وضعیت آزاده نامداری تغییر نکرده و اکنون از جدول پخش نوروزی نیز حذف شده تا او با انتشار یک پست و تصویر جنجال برانگیز مدعی شود: «متاسفم که مجبورم این عکس خصوصی رو منتشر کنم. اما دیگه باید... باید... این عکس مستنده و بسیاری از مدیران محترم تلویزیون خودمو و حالمو رویت کردن... امروز به لطف دروغگویی ایشون مستند من پخش نشد و هزار اتفاق تلخ دیگه... من الان سرپام، خوبم. زندگی می کنم. درس میدم. کار می کنم و دوباره زنده شدم. متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیک ترین کسش هم رحم نکرد، به تایید دوستاش ازدواج با من فقط یه شو یا نمایش بیشتر نبود.
به لطف پدرم من حق طلاق داشتم و گرنه شاید الان زنده نبودم. این عکس تلخه ولی واقعیه، برای هوادارایی میگم که آزادیشون بت ساختن، بتی که به هیچ مسلکی پایبند نیست، دیگه کسی تو کامنتای من حق نداره اسمی از ایشون بیاره. آقای حسنی میدونم دهنت باز میشه به هر تهمتی اما من واگذارت میکنم بخدا... و خوشحالم که دیگه نمی بینمت. فقط بدون چهل تا فایل صوتی دست من داری که مدت هاست حتی خودم گوشش ندادم... والسلام.» و البته این پست نیز پس از چند ساعت از صفحه اینستاگرامش حذف شد!
آنچه مسلم است، روابط خصوصی بازیگران، مجریان و دیگر چهره ها همچون همه شهروندان ایران، به شخصی ارتباط ندارد و مشخصاً نباید مبنای قضاوت برای فعالیت حرفه ای ایشان قرار گیرد، به خصوص اگر ارتباطی با حوزه حرفه ای نداشته باشد و با این اوصاف، اگر ادعای نامداری صحت داشته باشد و مستندی برای حذف او از رسانه ملی به جز این ماجرا وجود نداشته باشد، رفتار مدیران رسانه ملی تامل برانگیز است.
این یک حقیقت است که از گذشته تاکنون، برخی مدیران رسانه ملی پیگیر روابط خصوصی بازیگران و مجری ها بوده و گروهی از ایشان نیز ممنوع التصویر هستند اما آیا رویه، پاسخگوی دوران کنونی نیز است و آیا اساساً مدیران رسانه ملی در موقعیتی هستند که درباره چنین مسائلی قضاوت داشته باشند؟ اینها مسائل تامل برانگیزی است که نیاز به پاسخگویی دارد و چه زمانی بهتر از این برای پاسخگویی؟
ارسال نظر