پايگاه خبري تحليلي «پارس»- درد پشت آرنج دست در اثر پارگی عضلات ساعد بوجود می آید چون به علت استفاده بیش از حد از عضلات و یا آسیب های جزئی، عضلات ساعد پاره می شوند. استفاده مکرر از عضلاتی که مچ دست را نگه می دارند، می تواند به تاندون های بازو و آرنج آسیب وارد کند و باعث پارگی کوچکی در آن ها شود. این پارگی موجب می شود که برآمدگی خارج آرنج، دچار درد پشت آرنج شود.

علائم

درد آرنج به کندی در اطراف خارج آرنج، زیاد می شود. در موارد کمی، درد  آرنج ممکن است به طور ناگهانی ظاهر شود. هنگامی که دستانتان را تکان می دهید و یا به اجسام فشار وارد می کنید، درد بدتر می شود.

اگر با فشار بخواهید مچ را ثابت نگه دارید و یا حرکت دهید، درد پشت آرنج بدتر می شود. مانند درد آرنج هنگام  اجسام را بالا بردن،  درد آرنج  هنگام بازکردن درب شیشه مربا و یا گرفتن مسواک و درد پشت آرنج هنگام گرفتن چنگال غذاخوری است.

درمان

نوع درمان درد آرنج بستگی به سن فرد مبتلا، انواع داروهای مصرف شده توسط بیمار، وضع سلامتی بیمار و شدت درد پشت آرنج  دارد. طول مدت بهبودی  بیماری درد ارنج بین شش ماه تا دو سال می باشد.

-  برای درمان درد پشت آرنج به دست مبتلا استراحت دهید و کمتر با آن کار کنید.

- گذاشتن یخ در محل دردآرنج  مفید است.

- بستن آتل یا بریس مخصوص برای درد آرنج دست نیز مفید است.

- برای کاهش درد پشت آرنج مسکن های ضدالتهاب غیراستروئیدی به صورت ژل و کرم موجود است. این مسکن ها را روی محل درد آرنج بمالید.

- اما اگر درد  آرنج  شدید و یا طولانی مدت باشد، تزریق کورتیکواستروئید در محل درد ممکن است تجویز شود.

-برای درمان درد آرنج  با استفاده از فیزیوتراپی، عضلات ساعد را تقویت کنید.

- طب سوزنی نیز دردرمان درد آرنج مفید است.

- آخرین گزینه درمانی درد پشت آرنج و در موارد شدید و دائمی درد آرنج، جراحی است. هدف از جراحی عبارت است از برداشتن تاندون آسیب دیده و تسکین درد آرنج