به گزارش پارس به نقل از ایسنا؛دکتر حسین بیگلری با اشاره به وجود سه نوع ویروس آنفلوآنزای نوع A، B و Cگفت: بیشترین اپیدمی و همه‌گیری آنفلوآنزا مربوط به نوع A آن است.

او اواسط آبان تا اواخر اردیبهشت را زمان شیوع بیماری آنفلوآنزا عنوان کرد و گفت: قطعا در طول این مدت همواره شاهد اپیدمی‌ها و موج‌هایی از این بیماری هستیم.

بیگلری با اشاره به شیوع موج آنفلوآنزای نوع A در کشور گفت: در کرمانشاه نیز به تبع کشور موج ابتلا به این نوع آنفلوآنزا به راه افتاده که در همین راستا از همه گروه‌های در معرض خطر که تاکنون واکسن آنفلوآنزا تزریق نکرده‌اند می‌خواهیم تا هر چه سریعتر نسبت به تزریق این واکسن اقدام کنند.

مسئول پیشگیری از بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه به دنبال تزریق واکسن آنفلوآنزا دو هفته پس از آن ایمنی در بدن ایجاد می‌شود، گفت: شاید در شرایط فعلی تزریق واکسن نتواند در برابر موج فعلی آنفلوآنزا ایمنی ایجاد کند، اما قطعا تزریق آن برای ایمنی گروه‌های در معرض‌خطر در برابر موج‌های دیگر آنفلوآنزا که تا پایان اردیبهشت‌ماه احتمال بروز آنها وجود خواهد داشت، ضروری است.

او سالمندان، زنان باردار، کودکان زیر 6 سال، کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی و نیز افراد با بیماری‌های زمینه‌ای را از جمله گروه‌های در معرض خطر این بیماری عنوان کرد و از همه این افراد خواست تا چنانچه تزریق واکسن آنفلوآنزا را انجام نداده‌اند‌، هر چه سریعتر نسبت به تزریق این نوع واکسن اقدام کنند.

بیگلری در پایان استراحت و مصرف مایعات گرم را از جمله راهکارهای موثر در درمان بیماری آنفلوآنزا عنوان کرد و هشدار داد: افراد به هیچ عنوان خودسرانه از آنتی بیوتیک‌ها در درمان این بیماری استفاده نکنند و به پزشک مراجعه کنند.