به گزارش پارس به نقل از تسنیم، پس از اکران فیلم "شیار ۱۴۳ " از عوامل این فیلم از جمله نرگس آبیار کارگردان و تهیه کننده، محمدحسین قاسمی، ابوذر پورمحمدی تهیه کننده و مهران احمدی بازیگر تقدیر شد.

این تقدیر با حضور حسین اسماعیلی دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر مورج و سرلکی از جانب بانک دی، فقیهی معاون پارلمانی بنیاد شهید، امیررضایی رئیس هیئت مدیره جمعیت فرزندان شاهد، حسین کشاورزیان دبیر نخستین گرامیداشت هنرمندان عرصه ایثار برگزار شد.

در این مراسم که از جانب بانک دی برگزار شد، از مادران و پدران شهدا شامل خانم محب‌علی مادر شهیدان حسن و حسین محمودی، آقای ابوطالبی پدر شهیدان فرید و مجید ابوطالبی، و همچنین از زرین‌تاج بهرامی مادر شهید بهروز صبوری تقدیر شد.

در ادامه این مراسم و ضمن تقدیر از خانواده شهدا زرین تاج بهرامی مادر شهید بهروز صبوری پس از تماشای فیلم "شیار ۱۴۳"گفت: پسر من بعد از ۳۱ سال و حدود ۹ ماه پیش پیدا شد و خیلی در جستجوی او در سومار دویدم. وزنی حدود ۷۰ کیلو داشت و وقتی برگشت فقط چند کیلو استخوانهایش را در کفن گذاشته بودند. در حال حاضر در صحن امامزاده حسن(علیه السلام) دفن شده و خانه ما هم آن طرف خیابان امامزاده حسن(علیه السلام) است و هر روز برای دیدن او می‌روم و از این بابت خیلی خوشحالم. منطقه ۱۷، ۴هزار و۲۰۰ شهید دارد که پسر من یکی از آنها بود. خانم آبیار هرآنچه که درسر ما بود را به صورت واقعی روی صحنه آورد و این اتفاق برای من افتاده بود. از ایشان بسیار ممنون و متشکرم.

در ادامه پدر شهیدان فرید و مجید ابوطالبی گفت: پسر من ۳۰ سال است که جنازه‌اش مدفون شده و دو بار خون مرا برای مطابقت با دی ان ای شهیدان مطابقت کردند حدود ۹۰ سال دارم که او پیدا شد. حاضرم در راه دین اسلام فداکاری کنم. این افتخار ما است که اسم اسلام، ایران و شیعه شنیده می‌شود و اگر بازهم اولاد داشتم در راه ایران و اسلام فدا می‌کردم.

در ادامه محمدحسین قاسمی تهیه‌کننده فیلم شیار ۱۴۳ در صحبت‌هایی کوتاه گفت: شیار ۱۴۳ سه سمیرغ از جشنواره فیلم فجر گرفت و تجلیل شد همچنین توفیقاتی در عرصه بین المللی داشت اما توفیق اصلی این فیلم این است که به هر جایی می‌رود از سوی خانواده‌های شهدا تقدیر می‌شود.

مهران احمدی بازیگر این فیلم نیز عنوان کرد: برعکس همه آدم‌هایی که فکر می‌کنند این فیلم گریه‌دار و سانتی مانتال است فکر می‌کنم اصلا این طور نیست بلکه این اشک نیز نوعی شوق تراژیک است که انسان از آن لذت می‌برد و درون ما را پر از شور و شعف می‌کند. این اشک تنها به خاطر غمگین شدن نیست بلکه یک غرور ملی است که همه ما برای آن سرفرازیم.

گلاره عباسی نیز در پایان درباره بازی خود در "شیار ۱۴۳ "گفت: "شیار ۱۴۳" یک فیلم ملی و ایرانی و مربوط به زمان جنگ است و جزو شانس‌های من بوده که در این فیلم بازی کردم. این فیلم تحولی در مسیر زندگی‌ام ایجاد کرد و این فیلم روی من را نسبت به مسائلی جدید گشود. همیشه در طی اکران این فیلم از حال مادر شهید صبوری اطلاع می‌گرفتم تا اینکه طی ۹ ماه گذشته پسرشان بعد از ۳۰ سال پیدا شد.