علم و صنعت در میان200 دانشگاه برتر جهان
دانشگاه علم و صنعت ایران با 19 پله جهش در رتبه بندی دانشگاه ملی تایوان نسبت به سال گذشته رتبه 193 جهان را در فهرست 500 دانشگاه برتر حوزه فنی و مهندسی از آن خود کرد.
به گزارش پارس به نقل از ایرنا، رتبه بندی دانشگاه ملی تایوان که یکی از مراجع معتبر بین المللی رتبه بندی دانشگاههاست همه ساله فهرست 500 دانشگاه برتر جهان را از نظر عملکرد آن ها در ارایه مقالات علمی اعلام می کند. مهمترین معیارها در این رتبه بندی وضعیت شاخص های کیفیت مقالات منتشر شده در کنار حجم مقالات تولیدی و میزان ارجاعات به این مقالات است. در رتبه بندی سال 2014 دانشگاه هاروارد در کل به عنوان برترین دانشگاه جهان شناخته شده است.
دانشگاه ملی تایوان علاوه بر اعلام رتبه کل، شاخص های خود را در شش حوزه فنی ومهندسی، کشاورزی، علوم زندگی، علوم اجتماعی، علوم طبیعی و پزشکی بالینی نیز اعلام کرده و دانشگاه های جهان را براین اساس رتبه بندی می کند. همچنین این رتبه بندی قابل تفکیک در 10 زیرشاخه فنی و مهندسی از جمله مکانیک، برق، عمران، شیمی، رایانه و علم مواد است.
رتبه بندی اعلام شده توسط این دانشگاه در سال 2014 نشان می دهد در حالی که دانشگاه های مطرح کشور عمدتا عملکردی ضعیف تر از سالهای گذشته داشته اند دانشگاه علم و صنعت ایران از رتبه 212 جهان در سال گذشته میلادی با جهشی 19 پله ای به رتبه 193 در حوزه فنی و مهندسی ارتقا یافته است.
براساس این رتبه بندی بیشترین پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران در رشته مکانیک با 38 رتبه ارتقا بوده که دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه را از رتبه 98 در سال گذشته میلادی به رتبه 60 جهان رسانده است. پس از آن دانشکده برق دانشگاه علم وصنعت ایران با 37 رتبه بهبود به رتبه 231 ارتقا یافته است. همچنین دانشکده های رایانه و شیمی که هیچ جایگاهی در رتبه بندی سال گذشته نداشته اند امسال به ترتیب جایگاههای 168 و 256 را از آن خود کرده اند. با وجود تمام پیشرفت ها دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت ایران با 71 رتبه تنزل از رتبه 107 به رتبه 178 جهان سقوط کرد.
ارسال نظر