به گزارش پارس به نقل از تسنیم، رضا زارعی با بیان اینکه در بروز آب سیاه چشم ریسک فاکتورهای بسیاری نقش دارند، اظهار داشت: افرادی که دارای سابقه خانوادگی ابتلا به گلوکوم (آب سیاه چشم) هستند، ۹ برابر بیشتر از سایر افراد در معرض خطر قرار دارند.

وی درباره بیماری گلوکوم یا آب سیاه چشم عنوان کرد: گلوکوم یک بیماری است که بدون علامت بروز می‌یابد و زمانی فرد متوجه بیماری خود می‌شود که بر اثر تخریب عصب چشم دچار کاهش دید شده باشد.

این فوق تخصص قرنیه و گلوکوم با بیان اینکه با افزایش سن احتمال ابتلا به آب سیاه نیز افزایش می‌یابد، گفت: ریسک‌ فاکتورهای بسیار از قبیل سن، داشتن سابقه خانوادگی، ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی، ابتلا به گلوکوم ثانویه، عیوب انکساری چشم، کاهش ضخامت قرنیه و... در بروز این بیماری نقش دارند.

زارعی در ادامه بیان داشت: این بیماری درمان قطعی ندارد اما با استفاده از روش‌های طبی، جراحی و لیزر می‌توان وضعیت بیمار را ثابت نگه داشت اما نمی‌توان به صورت قطعی آن را درمان کرد.

وی عنوان کرد: افرادی که دارای سابقه خانوادگی ابتلا به گلوکوم هستند ۹ برابر بیشتر از سایر افراد در معرض خطر قرار دارند.

نائب رئیس گروه تخصصی گلوکوم بیست و چهارمین کنگره سالانه انجمن چشم پزشکی ایران با بیان اینکه گلوکوم در برخی نژاد‌ها و سیاه پوستان بیشتر دیده می‌شود، گفت: در نژاد آسیای جنوب شرقی گلوکوم زاویه بسته بیشتر شایع است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شایع‌ترین علامت بروز آب سیاه بی‌علامتی است، گفت: آب سیاه یک بیماری خاموش است که منجر به افزایش فشار چشم و در نهایت از بین رفتن قسمت عمده عصب چشم می‌شود و درمان‌ها تنها برای کاهش فشار چشم صورت می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی انجمن چشم پزشکی ایران، بیست و چهارمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران ۱۰ تا ۱۳ آذر۹۳ درسالن همایشهای رازی برگزارمی‌شود. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت www.irso.org و یا با شماره تلفن ۶۶۹۱۹۰۶۱ تماس حاصل کنند.