انتقاد رئیس حوزه هنری اصفهان از بنیادشهید
رئیس حوزه هنری استان اصفهان گفت: بنیاد شهید در اجرای حکم واگذاری سینماهای تحت مدیریت این نهاد به حوزه هنری تعلل می کند.
به گزارش پارس به نقل از مهر ، سید مهدی سیدین نیا امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال های اخیر اکثر سینماهای زیر نظر بنیاد شهید از جمله سینما اندیشه، سینما فلسطین و سینما ایران تعطیل یا تخریب شده اند و تنها چراغ دو سینمای خانواده و ساحل روشن مانده است.
وی بیان داشت: اداره ارشاد از این اتفاق جلوگیری نکرده، اما طی هفت ماه گذشته رهبری براساس گزارشی که به ایشان ارائه داده شده بود، دستور واگذاری کل سینماهای بنیاد شهید کشور به حوزه هنری را صادر کردند.
سیدین نیا با بیان اینکه اداره ارشاد و دادگاه ۴۹ هم به پیگیری موضوع واگذاری بی تفاوت هستند، ادامه داد: در حال حاضر به ازای هر ۹۰۰ نفر در شهر اصفهان یک صندلی سینما داریم، در حالی که در گذشته به ازای هر ۲۰ نفر یک صندلی سینما داشتیم.
وی اذعان داشت: متاسفانه در زمینه پروژه سینمایی ما در آران و بیدگل هم با وجود آن که از محل شاخص های فرهنگی اعتبار خوبی به آن اختصاص داده شده و در مرحله فونداسیون قرار دارد، سه فرماندار اخیر این شهرستان برای تامین بودجه مناسب آن با ما همکاری نمی کنند.
وی افزود: پروژه سینمایی گز و برخوار به همت حوزه هنری و شهرداری این شهر به زودی افتتاح خواهد شد و در حال بازسازی مجتمع سینمایی فولادشهر با همکاری شهرداری آن هستیم.
رئیس حوزه هنری استان اصفهان عنوان داشت: مطالعات نظری و امکان سنجی شهر هنر از سه سال پیش شروع و در ۱۰ هزار صفحه انجام شده و از این جا به بعد به کمک دولت و مجلس در حوزه اعتبارات و تخصیص زمین نیاز جدی داریم.
وی ادامه داد: بر روی پنج زمین در استان اصفهان برای اختصاص به این پروژه مطالعات خاک شناسی، اقلیمی و دسترسی انجام داده ایم و این پروژه برای تحقق به بودجه چندهزار میلیاردی نیاز دارد.
سیدین نیا با اشاره به این که این پروژه به ۵۸۰ هکتار زمین نیاز دارد، اذعان داشت: ما این پروژه را با همکاری دولت و بخش خصوصی اجرا می کنیم، چرا که ظرفیت بالایی برای جذب سرمایه بخش خصوصی دارد، اما تقاضای کمک در زیرساخت ها از دولت داریم.
وی گفت: اجرای ۳۰۰ برنامه نرم افزاری در سال، انجام فعالیت هایی در حوزه نشر و تولید فیلم، به کارگیری ۵ هزار نیروی متخصص و نخبه فرهنگ و هنر، ظرفیت جذب ۲۰ میلیون توریست و طراحی هنرمندانه معماری براساس باغ ها و موزه های ایران و دنیا از ویژگی های این پروژه است.
رییس حوزه هنری استان اصفهان افزود: اگر این پروژه طبق روال عادی پیش برود، تکمیل ۵ فاز آن ۱۰ سال طول می کشد و هر دو سال یک فاز آن افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در حوزه ادبیات و مقاومت در زمینه تاریخ شفاهی در دو محور ثبت خاطرات انقلابیون از سال ۳۲ تا پیروزی انقلاب و از سال ۵۷ تاکنون ۱۴۰ نفر در ۵ هزار موضوع و ۳ هزار سند کار می کنیم و ۵۰ درصد کار پیش رفته است.
سیدین نیا گفت: در زمینه تئاتر ۱۸ نمایش و ۱۲ نشست تخصصی تئاتر در سال جاری برگزار می شود و در حوزه ادبیات فارسی هم جلسات شعر داریم و اولین روز نخستین همایش بین المللی شاعران پارسی زبان هم امروز در اصفهان برگزار می شود.
وی افزود: در زمینه ادبیات داستانی ۲۴ جلسه آموزشی ویژه داریم. اولین رمان ما در سال گذشته نوشته شد و در حال حاضر بر روی دو رمان کار می کنیم و در زمینه ادبیات داستانی به وضعیت قابل قبولی رسیده ایم.
رییس حوزه هنری استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر چند فیلمنامه بلند در حوزه هنری نوشته می شود که اگر درست پیش برود، در تولید فیلم بلند سرمایه گذاری خواهیم کرد و ۱۲ جلسه کانون فیلم هم در راستای تولید فیلم برگزار خواهد شد.
وی با بیان این که نمایشگاه هایی در زمینه عکاسی، گرافیک، کاریکاتور، خوش نویسی، نگارگری و نقاشی در گالری های حوزه هنری برگزار می شود، عنوان داشت: ساختمان سعدی حوزه هنری به دلیل عدم اعتبارات چند سال است درگیر مرمت شده و پس از پایان مرمت به موزه - نمایشگاه تبدیل خواهد شد.
سیدین نیا بیان داشت: در زمینه نقاشی هم به جز برگزاری نشست های تخصصی، سه کتاب درباره زندگی و آثار سه هنرمند این عرصه چاپ و کتاب های قبلی در این حوزه را تجدید چاپ خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تجدید چاپ کتاب موسیقی مکتب اصفهان، انتشار چهار آلبوم موسیقی، چاپ دو کتاب و برگزاری نشست های تخصصی در حوزه گرافیک، برگزاری جلسات طنز، انتشار نشریات طنز و چاپ کتاب در این حوزه از دیگر فعالیت های ما است.
رئیس حوزه هنری استان اصفهان با اشاره به برگزاری جشنواره تولیدات حوزه هنری به دبیری اصفهان در ابتدای سال ۹۴ در ۱۷ رشته هنری، اذعان داشت: متاسفانه بودجه حوزه هنری ۱۰ سال است افزایش نیافته که این موضوع موجب کندی فعالیت های ما شده است.
ارسال نظر