تشکیل جلسه ویژه حجاب به دستور روحانی
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، با بیان اینکه اراده ای از سوی دستگاهها برای اجرای قانون حجاب و عفاف وجود ندارد، گفت: بدلیل نامه ۱۹۵ نفر از نمایندگان مجلس به رئیس جمهور برای رسیدگی به عفاف و حجاب در جامعه ، نشستی در این خصوص یا حضور برخی از صاحبنظران در مرکز بررسی های استراژیک ریاست جمهوری برگزار شد.
به گزارش پارس حجت الاسلام اکرمی در گفتگو با مهر، با اشاره به نشست مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در خصوص عفاف و حجاب گفت: موضوع عفاف و حجاب اخیرا بیشتر از گذشته مورد توجه صاحبنظران و دلسوزان قرار گرفته است و یکی از علت های این نگرانی شروع فصل تابستان و توسعه پیدا کردن بی حجابی ها در جامعه است؛ بطوریکه برخی از ناهنجاری ها دارد تبدیل به عرف می شود.
وی با اشاره به نامه ۱۹۵ نفر از نمایندگان مجلس به رئیس جمهور، گفت: ۱۹۵ نفر از نمایندگان مجلس طی نامه ای از رئیس جمهور خواستار رسیدگی به موضوع حجاب و عفاف شدند، لذا رئیس جمهور نیز این موضوع را به زیر مجموعه مربوطه ارجاع دادند و نشستی در این خصوص با حضور برخی از صاحبنظران برگزار شد.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: قانون حجاب و عفاف در سال ۸۳ تصویب و سپس به وزارت ارشاد، وزارت کشور و ۲۰ دستگاه مرتبط ابلاغ شد اما هنوز اراده جدی در دستگاهها برای اجرایی کردن این قانون دیده نمی شود و متاسفانه این اراده امروز هم وجود ندارد.
اکرمی گفت: برخی از خانم ها آرایشگاه سیار شده اند و مصرف لوازم آرایش در کشور ما ۷ برابر استاندارد دنیاست، یعنی ما ارزشمندی خودمان را رعایت نمی کنیم، لذا باید با زبان منطق، استدلال، آموزش و امر به معروف و نهی از منکر حجاب و عفاف را در جامعه تعمیم دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که در این نشست اخیر آیا راهکارهای خاصی در خصوص عملیاتی کردن قانون حجاب و عفاف درنظر گرفته شد؟ افزود: هنوز اعلام نشده است؛ اما برای حجاب و عفاف نیاز به قانون نداریم، چراکه راهکارها را قانون مشخص کرده و تنها باید اراده برای اجرایی کردن آن به وجود آید.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری بیان داشت: مثلا داروخانه محیطی برای تهیه دارو است، اما امروز شاهدیم به فروشگاه لوازم آرایش تبدیل شده است و من این موضوع را حتی در زمان وزارت خانم دستجردی به وی تذکر داده بودم.
اکرمی خاطرنشان کرد: یکی از راههای موثر برای گسترش و تعمیم ارزشهای حجاب در جامعه امر به معروف و نهی از منکر است که این امر نیز تنها متوجه دولت نیست و وظیفه دینی تک تک افراد جامعه است که آنرا عملیاتی کنند.
ارسال نظر