به گزارش پارس به نقل از فارس، طبق توافق‌نامه سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران و خانه سینمای ایران، روسای جامعه اصناف سینمای ایران از پنجم خرداد بازدیدهای خود را از مناطق تاریخ، فرهنگی و گردشگری مازندران که قابل بهره‌برداری در امور سینمایی هستند، آغاز کردند.

در این اجلاس، دلاور بزرگ‌نیا مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، گفت: بسیاری از آیین‌های دینی و سنتی اقوام مختلف ایران به‌وسیله تصویر می‌توانند به تمام کشور و دنیا معرفی شوند، و در این میان سینما و تلویزیون قدرت بیشتری برای احیای این آیین‌ها دارند.

دلاور با اشاره به تاثیر مثبت سینما در گردشگری، تصریح کرد: به‌عنوان مثال زمانی که فیلم «خیلی دور، خیلی نزدیک» ساخته می‌شد، در قسمت‌هایی که در دل کویر گرفته شد(خور و بیابانک)، خبری از هتل و رستوران نبود اما همان فیلم باعثشد تا اکنون شاهد تاسیس هتل‌ها و رستوران‌هایی در این منطقه باشیم.

وی در پایان از آمادگی مازندران برای همکاری با خانه سینمای ایران گفت و این‌که قابلیت‌های فراوانی در مازندران وجود دارد که با دست توانمند و تاثیرگذار سینماگران می‌تواند به ایران و جهان معرفی شود.

در ادامه، محمد سجادی یکی از کارگردانان سینمای ایران، گفت: در این‌که سینمای ایران نیاز به بازنگری دارد حرفی نیست اما همکاری سینما با سازمان میراثفرهنگی و گردشگری هم نیاز به بازنگری دارد.

وی اذعان داشت: باید شرایط کار برای سینماگران مهیا شود، در گذشته شعارهایی داده شد اما عملی نشد، و امیدواریم در شرایط جدید، این تفاهمات عملیاتی شود.

سیروس الوند یکی دیگر از کارگردانان سینمای ایران، گفت: اکنون شاهد هستیم که برخی از سالن‌های سینما به‌دلایل مختلف تعطیل می‌شوند، یا در برخی شهرستان‌ها اصلاً سینما نداریم، در ساری(مرکز مازندران) فقط یک سینما داریم، سینما که تعطیل می‌شود به‎سرعت کاربری خود را از دست می‌دهد، مثلاً در یکی از شهرستان‌های مازندران، سینما تبدیل به پاساژ شده و این موضوع برای حوزه سینما بسیار سنگین است.

در ادامه، نشست درون‌سازمانی روسای جامعه اصناف سینمای کشور بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

پس از پایان جلسه، رئیس خانه سینمای ایران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بهشهر، اظهار داشت: بیمه و مسائل معیشتی از جمله مواردی بود که در این اجلاس صحبت شد، چند مشکل در بحثبیمه وجود دارد؛ یکی بدهی قبلی خانه سینما به تامین اجتماعی است که هنوز روند طبیعی خود را طی نکرده است، و بحثدوم درباره بیمه‌شدگان جدید و کسانی است که حق بیمه‌های خود را پرداخت نکرده‌اند.

محمدمهدی عسگرپور، اذعان داشت: بحثبیمه تکمیلی سینماگران به جمع‌بندی می‌رسد.

وی همچنین موضوع " جشن سینمای ایران " را از دیگر موارد عنوان‌شده در جلسه اعلام کرد و گفت: آیین‌نامه این جشن، هفته آینده منتشر، و جشن هم در ۲۱ شهریور برگزار می‌شود.

رئیس خانه سینمای ایران تصریح کرد: روز سینما از سال ۹۲ به بعد از تقویم کشور حذف شد، تصمیم این شده بود که از متن حذف، و به حاشیه برود اما این روز در حال برگشت به وضعیت سابق است و از سال آینده وارد تقویم کشور می‌شود.

به گزارش فارس، اعضای خانه سینمای ایران، فردا از بافت تاریخی شهرستان آمل در غرب مازندران بازدید می‌کنند.