به گزارش پارس به نقل از ایسنا: سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز در همایش معاونین اجتماعی ناجا با اشاره به اولویت های معاونت های اجتماعی با بیان اینکه تقویت دوایر مشاوره و مددکاری با تکیه بر علمی تر شدن باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: تقویت بعد اجتماعی به عنوان عامل پیشگیری در معاونت های اجتماعی ضروری است و نباید مسائل اجتماعی را امنیتی کرد. به گونه ای که در پرونده آن سریال تلویزیونی که در مورد قوم بختیاری بود این مسئله در بعد اجتماعی حل و فصل شد و در مورد فیلم پایتخت نیز مشاهده کردیم که تعدادی مقابل استانداری مازندران تجمع کردند که افرادی بودند که می خواستند با مسئله آفرینی نارضایتی به وجود بیاورند که اگر اینگونه باشد دیگر نمی شود از هیچ لباس، لهجه و قومی نام برد و در آن سوی قضیه نیز می گویند چرا اقوام را به رسمیت نمی شناسید.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از رسانه ها در جلب مشارکت های مردمی گفت: ارتباط با رسانه فقط ارائه خبر نیست و باید با روشهای هنرمندانه از این فرصت استفاده کرد به گونه ای که در حال حاضر نزاع یکی از مسائل مهمی است به گونه ای که بخش مهمی از قتل ها بدون نیت قبلی رخ می دهد و اگر سعی کنیم با استفاده از رسانه آستانه تحمل اجتماعی مردم را افزایش بدهیم، اقدام موثری صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه باید برای همراه سازی مردم و جلب مشارکت آنها به اقدامات فرهنگی تکیه زد گفت: تجربه ثابت کرده زمانی که به بعد فرهنگی تکیه می شود مردم همراهی بیشتری دارند به گونه ای که زمانی که ما تمرکز را بر نقاط فساد گذاشته و آمارهایی ارائه می کنیم فریاد می زنند که فرهنگ از بین رفته است یا در مواقعی دیگر عنوان می شود که در ماه رمضان و محرم، روز قدس و… جرایم کاهش یافته است اما واقعیت این است که جرایم کاهش می یابد اما دزدها و سارقان نیز در محرم و رمضان دست از کار نمی کشند.

وی با بیان اینکه در ابتدای ورود اینترنت ۷۰ الی ۸۰ درصد برای مسائل غیر اخلاقی از آن استفاده می کردند گفت: در حال حاضر این رقم به حدود ۵ الی شش درصد رسیده است و یک رقمی شده است.

وی با بیان اینکه ممکن است میزان بی حیایی در جامعه کمتر شده باشد، گفت: اما آمارها نشان می دهد فساد، بی عفتی و بی اخلاقی در یک دهه گذشته یا کاهش داشته و یا در برخی موارد همچون تجاوز به عنف، مواردی رشد اندک داشته است که این به دلیل افزایش اعتماد مردم به پلیس است.

وی با بیان اینکه پلیس باید در بحث کشف حجاب حضور و مداخله داشته باشد، گفت: نباید متحجران و خط شکنان جامعه را در دست بگیرند و باید با آنها برخورد کرد.

وی با بیان اینکه ناجا در برخورد با مفاسد اخلاقی توان خود را تقویت کرده، گفت: اما این تقویت به معنای افزایش بگیر و ببند و فعالیت تند نیست بلکه سعی شده است با پرهیز از تنش و رفتارهای ناخوشایند، دقیق و هدفمندتر فعالیت کنیم که این مهم باید در اختیار معاونت اجتماعی باشد و پلیس امنیت اخلاقی برخورد و شناسایی گروه های هنجار شکن و توسعه دهنده فساد را کنترل کند.

به گزارش ایسنا، احمدی مقدم همچنین با بیان اینکه باید به حوزه رسانه ها توجه شود، گفت: رسانه پل ارتباطی ناجا با مردم است که این ارتباط و تعامل باید دو سویه و فعال باشد.

وی با بیان اینکه من گلایه هایی از رسانه دارم، گفت: توهین، فحاشی و بیان این مطالب که آنها (فرماندهان نیروی انتظامی) سرباز را لب مرز می فرستند و خودشان زیر کولر می نشینند، درست نیست و واقعیت این است که خودرو من سمند است و در این هشت سال حتی اجازه تعویض مبلمان اتاق خود را هم نداده ام.

وی با بیان اینکه رسانه ها باید فضای نقد سازنده را ایجاد کنند، گفت: باید زبان نقد منصفانه، با ادب و مستدل را فراهم کنند نه اینکه با مسموم کردن فضا باعث بسته شدن فضا شوند.

وی با اشاره به اقدامات دولت برای اغنا کردن مردم جهت انصراف از ثبت نام برای دریافت یارانه ها، گفت: در بحث هدفمندی مشخص شد که مردم الزاما به مانند ما فکر نمی کنند و با اینکه ما را قبول دارند اما در همه موارد همکاری نمی کنند.

احمدی مقدم جدول پلکانی افزایش قیمت حامل های انرژی را منصفانه خواند و گفت: با شرایط فعلی و امکانات اقتصادی و اجتماعی این اقدام بهترین راهکار است و مردم بدون هیچ حاشیه ای همراهی کردند.

وی با بیان اینکه گاهی نقدهای غیرمنصفانه ای به دولت می شود که اتفاق خوبی نیست، گفت: امروز در کشور ما دشمنانی هستند که به دنبال شکاف و دویدن در این شکاف ها هستند و باید مراقب باشیم و اگر نقدی صورت می گیرد باید عالمانه و راهگشا باشد.