جنایت جیش العدل در نقطه صفر مرزی
معمای ناپدید شدن پزشک سرشناس، محاکمه عامل قتل پدر جنایی ترین قاضی ایران، شهادت مرزبانان از سوی جیش العدل، ترور دادستان زابل و قتل معاون وزیر صنعت از مهمترین اخبار حوادث آبان ۹۲ بود.
به گزارش پارس به نقل از مهر، در نخستین حادثه دوم آبان، همسر دوم پزشک سر شناس پس از ۱۸ سال از جنایت و کشف جسد مقتول به عنوان تنها مظنون قتل دستگیر شد. اسفندماه سال گذشته مرد جوانی با مراجعه به شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران با طرح شکایتی از ناپدید شدن مرموز پدرش خبر داد. او به بازپرس پرونده گفت: پدرم که از پزشکان عمومی سر شناس بود ۲۰ مهرماه سال ۷۴ در حالی که ۵۹ ساله بود از خانه خارج شد و دیگر بازنگشت. یک ساعت بعد نیز نامادری ام با حالتی غیرعادی به خانه بازگشت که این رفتار باعث شک من شد. صبح روز بعد وقتی سراغ پدرم را از نامادری گرفتم او گفت پدرت جایی رفته و دیگر باز نمی گردد. سال ۸۸ پس از اتمام دوره سربازی با نامادری ام تماس گرفته و از او خواستم اگر اطلاعی از پدرم دارد به من بگوید که او با حالتی غیرعادی مدعی شد از محل پدرم اطلاع دارد و فقط هنگامی که در یک قدمی مرگ قرار دارد جای او را به من می گوید. شاکی ادامه داد: در این مدت به دلیل مشکلاتی نتوانستم موضوع را پیگیری کنم اما حالا با به دست آوردن مدارکی علیه نامادری ام از او شکایت دارم. در ادامه پرونده برای انجام تحقیقات به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران فرستاده شد که ماموران در جریان بررسی ها دریافتند همزمان با ناپدید شدن پزشک عمومی شکایتی در این رابطه مطرح شده اما تا کنون به نتیجه نرسیده است. از سوی دیگر پسر این پزشک یک فایل صوتی را در اختیار ماموران قرار داد که در آن نامادری اش مدعی شده بود پدرش کشته شده است. ماموران با جمع آوری اسناد و مدارک دوم مهرماه سال گذشته زن ۵۴ ساله را دستگیر کردند که او در بازجویی ها منکر قتل و صدای ضبط شده شد. با توجه به رفتار مشکوک این زن تیمی از کارآگاهان برای بررسی خانه پزشک ناپدید شده راهی محله ستارخان شدنددر بازرسی از ساختمان سه طبقه ماموران متوجه یک دیوار کاذب در موتورخانه ساختمان شده که پس از تخریب این دیوار با اسکلت مردی در پشت آن روبه رو شدند. فرزندان مقتول که در محل حضور داشتند مدعی شدند به احتمال قوی این اسکلت متعلق به پدرشان است. در ادامه مشخص شد اسکلت کشف شده متعلق به پزشک نبوده و همسر او با وثیقه آزاد شد. گذشت جنایی ترین قاضی ایران از قاتل پدرش
۵آبان، جنایی ترین قاضی ایران، در جریان محاکمه قاتل پدرش در دادگاه کیفری استان تهران از خون پدر گذشت کرد. در این پرونده آرش ۲۰ ساله متهم است ۱۳ مهرماه سال ۸۹ مرد ۸۸ ساله ای را در خانه اش در محله تهران نو به قتل رسانده است. پس از گزارش این جنایت به کارآگاهان پلیس آگاهی تیمی از ماموران، تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده و با ردیابی های تخصصی آرش را دستگیر کردند. پسر جوان در بازجویی ها با اعتراف به این قتل گفت: روز حادثه به دیدن مقتول رفته و هنگام خروج از آنجا متوجه پول و کارت سوخت روی تاقچه اتاق شدم. پول ها را سرقت کردم که مقتول متوجه شد و با هم درگیر شدیم. من او را خفه کرده و از محل گریختم. با تکمیل تحقیقات پرونده برای محاکمه به شعبه ۷۴ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد که ۵ آبان آرش پای میز محاکمه قرار گرفت. قاضی عبداللهی، رئیس دادگاه در ابتدا محاکمه جلسه را غیرعلنی اعلام کرد. در جریان جلسه دادگاه نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست برای متهم تقاضای مجازات قانونی کرد. همچنین وکیل قاضی عزیز محمدی جنایی ترین قاضی ایران از طرف موکلش قاتل را بخشید. سپس متهم به قتل در جایگاه قرار گرفت و با قبول اتهامش به تشریح روز جنایت پرداخت. پس از آخرین دفاعیات متهم قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.
جنایت جیش العدل در مرز
۳ آبان ماه شهادت ۱۴ مرزبان در درگیری با تروریست های وابسته به بیگانه در صدر اخبار قرار گرفت. این درگیری در نقطه صفر مرزی بخش کوهک از شهرستان سراوان رخ داد و برخی روایت ها حاکی است که شبیخون اشرار با گروگانگیری ۳ نفر از مرزبانان به پایان رسیده و آن ها با استفاده از تاریکی شب به خاک پاکستان وارد شده و از این طریق متواری شده اند. این حمله تروریستی در حالی انجام شد که صبح روز بعد۱۶ نفر از عناصر تروریستی گروهک های معاند نظام در زاهدان به دار مجازات آویخته شدند. در ادامه بررسی ها مشخص شد، اشرار هیچ ماموری را به گروگان نگرفته اند.
ترور دادستان زابل
۱۵ آبان، حدود ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه موسی نوری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زابل و راننده اداری وی در مسیر منزل تا محل کار، از سوی مهاجمان نا شناس مورد حمله قرار گرفته و شهید شدند. مهاجمان پس از متوقف کردن خودروی دادستان مقابل بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل، آن ها را با اسلحه کلاشینکف به رگبار گلوله بسته و به شهادت رساندند. با وجود گمانه زنی های فراوانی که در خصوص تروریستی بودن این حادثه در رسانه ها اتفاق افتاد، هوشنگ ناظری فرماندار زابل ساعتی پس از این حادثه خطاب به رسانه ها گفت: شهادت دادستان زابل به هیچ گروهکی منتسب نبوده و تنها بر اثر اجرای عدالت ایشان در اجرای قانون بوده است.
قتل معاون وزیر صنعت
۱۹ آبان، ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه یک دستگاه پژو پارس که با چراغ روشن از مسیر اصلی منحرف شده بود توجه عابران در خیابان گلبرگ نرسیده به سبلان را به خود جلب کرد. در ادامه یک یگان ازماموران راهنمایی و رانندگی خود را به آنجا رسانده و پس از بررسی خودرو با جسد راننده در داخل خودرو رو به رو شدند. جسد مرد میانسال غرق در خون روی صندلی راننده قرار داشت. با اطلاع ماجرا به مرکز فوریت های پلیسی تیمی از ماموران اداره دهم مبارزه با جرائم جنایی در محل جنایت حاضر شدند. تحقیقات مقدماتی نشان داد مرد میانسال هدف دو گلوله قرار گرفته و در دم جان باخته است. بررسی مدارک شناسایی مقتول نشان داد، او صفدر رحمت آبادی، معاون پارلمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت بوده که با شلیک دو گلوله به سرش به قتل رسیده بود. از سوی دیگر نحوه تیراندازی به سوی مقتول حکایت از آن داشت که در زمان تیراندازی قاتل در داخل خودرو نشسته بوده است. دو پوکه نیز در داخل خودرو کشف شد. با توجه به نبود آثار درگیری روی بدن مقتول و انحراف خودرو از مسیر اصلی، ماموران در فرضیات خود احتمال دادند، شلیک گلوله به طور ناگهانی بوده و در زمان تیراندازی مرحوم رحمت آبادی در حال رانندگی با سرعت پایین بوده است. این احتمال در حالی مطرح شد که اگر سرعت خودرو بالا بود یا درگیری بین قاتل و مقتول رخ می داد، عابران و خودروهای عبوری متوجه ماجرا می شدند. سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات، معاون دادستان تهران و قاضی سپیدنامه بازپرس جنایی تهران در همان لحظات اولیه در محل حادثه حاضر شده و تحقیقات قضایی در رابطه با این جنایت آغاز شد. در ادامه زن و مرد جوانی در این جنایت دستگیر و به جرم خود اعتراف کردند.
ارسال نظر