مشخص شدن اسامی ۱۵ بدهکار بزرگ به شهرداری
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ۱۵ شرکت و افراد خاص به شهرداری تهران بدهکار هستند گفت: امیدواریم این افراد و شرکتها هر چه زودتر بدهیهای خود را به شهرداری پرداخت کنند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، علیرضا دبیر در آخرین نشست خبری خود در سال ۹۳ با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده از سوی کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در شش ماه گذشته از فعالیت چهارمین دوره شورا اظهار داشت: فعالیت کمیسیون برنامه و بودجه همزمان با ارائه لایحه برنامه پنج ساله دوم شهرداری، متمم بودجه ۹۲ و همچنین لایحه بودجه ۹۳ شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه هر یک از موارد اشاره شده از جمله لایحه بودجه ۹۳ و برنامه پنج ساله دوم شهرداری از موضوعات مهمی بود به همین دلیل کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر زمان خاصی را برای بررسی موضوعات گذاشت.
دبیر افزود: بنده به عنوان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر جلسات متعددی را با اعضای کمیسیون ها و حتی روسای کمیته های شورای شهر در خصوص بودجه ۹۳ گذاشتم تا بتوانیم از نظرات یکدیگر برای تصویب بودجه ۹۳ استفاده کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر ادامه داد: یکی از موضوعاتی که با توافق کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست به شورای شهر بودجه آن افزایش پیدا کرد مربوط می شود به نگه داشت پارک پردیسان بود که طبق توافق شهرداری و محیط زیست نگه داشت پارک پردیسان به شهرداری واگذار شده بود که در ابتدا در لایحه بودجه ۹۳ شهرداری برای نگه داشت این پارک ۲۰ میلیارد تومان پیش بینی شده بود که در ادامه و با تعامل و همکاری کمیسیون خدمات شهری مبلغ ۵۰ میلیارد تومان برای نگه داری پارک پردیسان تصویب شد.
وی خاطرنشان کرد: تعیین قیمت نرخ بلیت های اتوبوس، مترو و همچنین قیمت تاکسی یکی دیگر از موضوعاتی بود که در چند ماه گذشته در کمیسیون برنامه و بودجه پیگیری شد و در نهایت قیمت تاکسی ۲۵ درصد بلیت مترو ۱۹ درصد و بلیت اتوبوس ۱۸.۵ درصد در سال آینده رشد خواهد داشت.
دبیر افزود: در سال آینده تسهیلاتی برای خانواده های شهدا، جانبازان ۷۵ درصد، دانشجویان، دانش آموزان و معلولان در بخش حمل و نقل دیده شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در ادامه با بیان اینکه یکی از اقدامات این کمیسیون تعیین بودجه برای شرکت ها و سازمان های وابسته به شهرداری بود، گفت: در حالی بودجه شرکت شهربان در چند ماه گذشته در کمیسیون به تصویب رسید که برای این مجموعه ۳۸ میلیارد تومان اختصاص داده شده بود.
دبیر تصریح کرد: کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر به صورت خاص و ریز تبصره های برنامه پنج ساله دوم شهرداری را به دقت مرور کرد و این در حالی است که ما در بحث فروش تراکم و تغییر کاربری در سال آینده تمهیدات لازم را در نظر گرفته ایم.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۵ شرکت و فرد به شهرداری بدهکار هستند، گفت: این در حالی است که از این تعداد سه شخص و مابقی شرکت هستند.
دبیر ادامه داد: توجه ویژه به عوارض نوسازی، یکپارچه سازی خدمات زیباسازی، کمک به زلزله بوشهر، تعیین حق بهره برداری غرف، وضعیت اسناد موکول شده از جمله موضوعاتی است که در چند ماهه گذشته در کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر پیگیری شده است.
وی بیان داشت: در بودجه ۹۳، شش حوزه مأموریتی پیش بین شده است که از آن جمله می توان به اردوهای فرهنگی و اجتماعی، حمل و نقل، خدمات شهری، ایمنی و مدیریت بحران، شهرسازی و معماری و مدیریت هوشمندسازی اشاره کرد.
دبیر افزود: از کل بودجه ۱۵ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان شهرداری در سال ۹۳،۱۵ درصد به حوزه فرهنگی و اجتماعی، ۳۹ درصد به حمل و نقل، ۱۸ درصد به خدمات شهری، ۳ درصد به ایمنی و مدیریت بحران، ۳ درصد به شهرسازی و معماری و ۲۶ درصد به مدیریت هوشمندسازی تخصیص داده شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامه هایی که در سال آینده شهرداری تهران مکلف به اجرای آن شده است، کمک به ساخت و توسعه مساجد است که بالغ بر ۳۵۴ درصد در این بخش رشد بودجه ای خواهیم داشت.
وی در ادامه نشست خبری خود با حمایت از بودجه مناطق گفت: خوشبختانه بودجه مناطق در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲،۷۲ درصد رشد خواهد داشت چرا که بنده اعتقاد دارم باید حمایت ویژه ای از شهرداران مناطق و نواحی بشود و این در حالی است که حتی بودجه مناطق با حساسیت بالا بسته شده است به طوری که بودجه مناطق ۲۲ گانه تهران مختلف است.
دبیر در ادامه با اشاره به افزایش بودجه نگه داشت و سرمایه ای شهرداری تهران در سال ۹۳، گفت: با توجه به مجموعه های فرهنگی، ورزشی، سراهای محلات که هزینه های زیادی را دارند نیاز بود که اعتبارات خاصی برای نگهداری این مجموعه ها پیش بینی شود که خوشبختانه در این زمینه نیز اقدامات خاصی صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مواردی که در بودجه ۹۳ لحاظ شده است، گفت: کاهش فاصله جنوب و شمال است که اعتبارات این حوزه نیز در سال آینده ۴۶ درصد رشد خواهد داشت.
دبیر در ادامه نشست خبری خود با اشاره به اینکه برای توسعه حمل و نقل عمومی باید دولت ها همکاری کنند، گفت: متأسفانه در دولت گذشته این همکاری و تعامل وجود نداشت اما در دولت یازدهم با توجه به تعامل گذرا با شورای شهر و شهرداری پیش بینی می شود که دولت حمایت ویژه ای را از حمل و نقل عمومی در سال آینده داشته باشد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در پاسخ به این پرسش که آیا در سال آینده و با توجه به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها، شورای شهر تمهیداتی را برای جبران هزینه های حمل و نقل عمومی کرده است یا خیر، گفت: با توجه به اینکه دولت بنا دارد فاز دوم هدفمندی را از سال آینده آغاز کند شورای شهر نیز تمهیداتی را در نظر گرفته است که قرار است پس از اجرای فاز دوم شهرداری تهران به صورت لایحه افزایش نرخ حمل و نقل عمومی را به شورا دهد و در نهایت شورای شهر و با توجه به شرایط مردم تصمیم گیری خواهد کرد.
دبیر تصریح کرد: در بودجه ۹۳ توجه ویژه ای به حمل و نقل شده است و در بحث سرمایه ای نیز ۲ هزار میلیارد تومان جدای فاینانس ها پیش بینی شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: کمک به تاکسی رانان به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان، کمک به شرکت اتوبوس به مبلغ ۳۷۸ میلیارد تومان و اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس از جمله موضوعاتی است که در بودجه ۹۳ پیش بینی شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با اشاره به اینکه در سال آینده قرار است تقاطع غیرهمسطحی در جنوبی ترین منطقه تهران (منطقه ۲۰) ساخته شود، گفت: به دلیل اینکه در جاده ورامین سه راه تقی آباد با بار ترافیک زیادی روبه رو هستیم شورای شهر تصمیم گرفت وی را به همین منظور تخصیص دهد.
وی ادامه داد: در سال آینده بودجه های خوبی در حوزه ورزش پیش بینی شده است به طوری که بودجه ورزش امسال ۱۰ میلیارد تومان بود اما در سال آینده در بخش ورزش آقایان ۲۶ میلیارد تومان و در بخش ورزش بانوان ۲۴ میلیارد تومان پیش بینی شده است.
دبیر همچنین در خصوص توسعه مددسراها و همچنین توجه به آسیب دیدگان اجتماعی گفت: در این بخش ۴۲ میلیارد تومان پیش بینی شده است ضمن اینکه توجه ویژه ای هم به اماکن فرهنگی، هنری و موسیقی شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در ادامه با انتقاد از راهنمایی و رانندگی در خصوص بازشدن برخی از مسیرهای BRT برای شهروندان باز شده است، گفت: امیدواریم در این خصوص نیز تجدید نظر شود.
وی با بیان اینکه با واقعی بودن بودجه و عملیاتی کردن آن بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد، گفت: یکی از موضوعاتی که شورای شهر بر آن تأکید ویژه ای دارد اقتصاد مقاومتی است که باید سرلوحه برنامه های شهرداری قرار گیرد.
دبیر در پایان گفت: یکی از موضوعاتی که مورد توجه اعضای شورا قرار گرفته است برگزاری همایش ها در شهرداری است که در این خصوص نیز از شهرداری خواسته شده از سال آینده تعداد همایش های خود را کاهش دهد.
ارسال نظر