عمل به کلیشهها باعث عقبماندگی روابطعمومی می شود
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: عمل به کلیشهها باعث عقبماندگی روابطعمومی میشود.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، محمدمهدی مظاهری مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین همایش سالانه روابط عمومی های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان های تابعه، اظهار داشت: روابط عمومی که در ارتباط متضمن اخلاق مفهوم پیدا می کند می تواند از شاخصه های رشد و توسعه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسوب شود. وی ادامه داد: روابط عمومی با تکرار حرف های گذشته رشد نمی کند و عملکردن به کلیشه ها باعث عقب ماندگی می شود چون عالم در حال گذر است و باید از فرصت های پیش رو استفاده کرد.
مظاهری افزود: بزرگترین مشکل جامعه مشکل فرهنگی است و علی رغم اینکه برخی افراد مشکلات اقتصادی و سیاسی را عمده مشکلات جامعه می دانند اما آنچه که اقتصاد و سیاست را به پیش برده یا به عقب می راند مسائل فرهنگی است؛ فرهنگ درخت است که بر آن میوه اقتصاد و سیاست می روید.
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تا وقتی خواسته های ما معقول و باورهای ما صادق نباشد دچار مشکلات فرهنگی هستیم. در این میان بحث وزارت فرهنگ و روابط عمومی های این وزارت خانه می تواند مسائل اصلی را تشخیص دهد. و وقتی مسئله اصلی تشخیص داده شد نباید شبه مسائل جای آن را بگیرد. چرا که در این صورت وزارتخانه را به سمت مشکلات سوق می دهد.
وی اظهار داشت: در این راستا باید اعتمادآفرینی فراگیر و پایدار ایجاد شود و این مسئله کمک می کند که ارتباط محیط و مخاطب با وزارتخانه افزایش پیدا کند.
مظاهری همچنین گفت: روابط عمومی یکپارچه و حرفه ای با تلاش علمی و نظام مند می تواند وضعیت اخلاقی را از نامطلوب به مطلوب جهت دهد؛ روابط عمومی در وزارتخانه باید در حوزه پیام و ابزار یکپارچه و هماهنگ عمل کند.
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید از چندصدایی پرهیز شود چرا که عدم یکپارچگی در زنجیره فعالیت های روابط عمومی منجر به صدای منقطع می شود در حوزه ابزار نیز باید از همه ابزارها و تاکتیک ها در برنامه های منسجم برای اهداف سازمان استفاده شود.
همچنین در این همایش سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت اظهار داشت: جایگاه روابط عمومی و مسئولیت آن به ویژه در وزارت ارشاد به مراتب خطیرتر از سایر وزارتخانه هاست چرا که به دلیل جنس و تولید محصول این وزارتخانه که از نوع کار فرهنگی است ارتباط مستمر با مخاطب بسیار مهم است.
وی ادامه داد: شناخت عمیق از درون خود لازم است تا بتوانیم مسائل پیرامونی را حل کنیم و در این حوزه مخاطب شناسی نیز باید به خوبی انجام شود در غیر این صورت ما را با چالش هایی روبرو می کند.
رئیس سازمان حج و زیارت افزود: روابط عمومی ها سفیر هستند و شاکله رفتار و آداب و ادبیات گفتار با مخاطبان باید ارزیابی و دسته بندی شود؛ در امر توسعه نیز رصد روابط عمومی و حضور در مدیریت بحران لازم بوده ضمن اینکه در برخورد با انتقادات روابط عمومی ها باید از خود ظرفیت نشان دهند.
ارسال نظر