به گزارش پارس به نقل از تسنیم، قاسم جان بابایی بعد از ظهر امروز درمراسم افتتاح مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم استان در ساری اظهار کرد: این مرکز اطلاعات مربوط به عوارض و میزان مصرف دارو و اطلاعات مغفول بهداشتی و درمانی را در اختیار بیمار قرار می دهد. وی با اشاره به فعالیت مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم در استان، گفت: در بحث تامین منابع مالی برای استفاده بهینه مردم از این مرکز مشکلی نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: امیدواریم این مرکز روز به روز فعال تر شود تا مردم ازخدمات این مرکز به نحو احسن برای رفع مشکلات درمانی خودشان استفاده کنند.

جان بابایی، هدف از راه اندازی این مرکز را رسیدن به عدالت اجتماعی دانست و گفت: همه مردم می توانند اطلاعات مورد نیاز درمانی و بهداشتی با ارتباط با مرکز دریافت کنند.

مرکز اطلاع رسانی در هفته به ۳ هزار نفر خدمات می دهد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم در استان در هفته به سه هزار نفر با برقراری تماس تلفنی خدمات ارائه می کند.

محمد آزاد بخت افزود: مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم درتمام دانشگاه علوم پزشکی کشور مستقر است.

وی با بیان اینکه مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران از همه دانشگاه ها فعال تر است، گفت: این مرکز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور ۱۰ دکتر دارو ساز در طول یک هفته به ۲۰ هزار نفر از هموطنان خدمات ارائه می کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: با توجه به محدودیت نیروی انسانی و پتانسیل موجود در دانشگاه علوم پزشکی مازندران این مرکز در طول شبانه روز پاسخگوی ۲۰۰ تا ۸۰۰ تماس تلفنی است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی در تلاش است تا این مرکز در طول هفته به سه هزار مخاطب خدمات ارائه کند.

آزادبخت با بیان اینکه مردم برای برقراری ارتباط با مرکز اطلاع رسانی باید با شماره تلفن ۱۴۹۰ تماس برقرار کنند، تصریح کرد: این مرکز در بخش بهداشت و درمان به مخاطبان خدمات ارائه می کند.

مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم مازندران دارای یک شماره تلفن عمومی ۱۴۹۰ با کد ۳ برای ارائه خدمات مشاوره ای درمورد داروها و سموم بوده که هم استانی ها می توانند ضمن تماس با این شماره اطلاعات لازم را دریافت کنند.