بفرماییدمیوه
تا به حال شده کولهبار سفر را ببندید و بروید زردآلو بخورید؟ ! معلوم است که اولین پاسخ به این پرسش این است که زردآلو خوردن سفر کردن نمی خواهد و میتوان براحتی با زنبیل به اولین میوهفروشی سر زد و دلی از عزای زردآلو درآورد، اما همیشه این گونه نیست، میوهها هم براساس جغرافیای شگفت این سرزمین و همچنین اقلیم و طبیعت چهار فصلش هر کدام در گوشهای از ایران معروف میشوند؛ گلابی نطنز، انار ساوه، خربزه مشهد و… .
به گزارش پارس به نقل از جام جم، حالا چند سالی است مسئولان استانی و شهری به این نتیجه رسیده اند که می توان برای این میوه های خوش طعم ایرانی جشنواره هم برگزار کرد. تا علاوه بر ارائه مستقیم محصولات کشاورزی به مشتریان، تعداد زیادی هم گردشگر به آن منطقه کشاند تا نه تنها از جشنواره استفاده کنند و میوه های تازه را بچشند بلکه از جاذبه های دیدنی آن مناطق هم بهره ببرند. هر چند همه جشنواره های برگزار شده در مناطقی نیست که آن میوه معروف است، اما کیفیت محصول، باغ های زیر کشت آن محصول در منطقه و خرده فرهنگ هایی که این محصول ها در آن مناطق ایجاد کرده اند دلیلی بود بر برگزاری جشنواره های شاد که اتفاقا استقبال خوبی هم از آن شد.
مخاطب هدف اصلی این نوع جشنواره ها هم بدون شک گردشگران داخلی بودند و هستند. این که گردشگران ایرانی (و البته به واسطه و به روز بودن نوآوری تورها) جشنواره های میوه در ایران را جدی بگیرند و حتی آنها را در فهرست تورها و سفرهای خود قرار بدهند، این جشن ها می توانند به جذب گردشگران خارجی هم فکری کنند.
یکی از مهم ترین تاثیراتی که برگزاری این گونه جشنواره ها برای صنعت گردشگری ایران به همراه دارد، رونقی است که به گردشگری روستایی می دهد.
به این معنا که زمان برگزاری چنین جشنواره ای برای گردشگران طبیعت و روستایی بهترین زمان سفر به آن منطقه است چراکه در طول برگزاری کوتاه مدت این جشنواره ها می توان همزمان از فرهنگ مردمان آن روستا و منطقه، سبک و شیوه زندگی شان و راه های امرار معاش و همچنین بافت روستا و جاذبه های کوچک و بزرگ آن هم دیدن کرد.
علاوه بر آن، این جشنواره ها هر کدام می توانند با پروار کردن خود از لحاظ برنامه ریزی، جشن های خود را در سطح ملی بالا ببرند و همچون جشنواره های گلابگیری کاشان، خود را در تقویم سالانه سازمان ها و آژانس های سفری قرار بدهند.
ارسال نظر