به گزارش پارس به نقل از فارس، حسن امامی رضوی مشاور وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها در افتتاح هفدهمین کنگره توانبخشی و طب فیزیکی گفت: در حال حاضر در کشور ما سن امید به زندگی افزایش قابل توجهی داشته به طوری که در زنان ۷۴ سال و در مردان به ۷۲.۵ سال رسیده است اما باید به این نکته توجه کرد که در کنار شاخص های دیگر سن امید به زندگی همراه با سلامت کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: اگر جامعه ای داشته باشیم که طول زندگی آنها توأم با بیماری باشد کار زیادی نکرده ایم و اکنون سن امید به زندگی همراه با سلامت حدود ۶۳ سالگی است که ۱۰ سال با سن امید به زندگی واقعی فاصله دارد.

معاون سابق درمان وزارت بهداشت توجه به مباحث پیشگیری و مراقبت های اولیه را بسیار موثر دانست و گفت: اگر چه همکاران حوزه طب فیزیکی و توانبخشی بیشتر در بخش خدمات ثالثیه فعالیت می کنند اما با عوامل خطری که وجود دارد باید به رشته توانبخشی در زمینه پیشگیری بیشتر توجه کنیم.

به گفته امامی رضوی صرف نظر از تأثیر سیگار و ترک اعتیاد به عنوان عمل بیماری ها، تغذیه و فعالیت فیزیکی نامناسب از عوامل ناتوان کننده بیماری های فیزیکی است.

وی گفت: زمانی که ما کودک بودیم فعالیت فیزیکی وجه غالب بود اما امروز کودکان ما بیشتر پای کامپیوتر و بازی های رایانه ای نشسته اند و تحرکی ندارند، نتیجه آن می شود که در بزرگسالی دچار بیماری های اسکلتی استخوانی می شوند.