به گزارش پارس به نقل از فارس، حسین انتظامی عصر امروز در جلسه هم اندیشی با مدیران و اصحاب رسانه خراسان رضوی اظهار کرد: یکی از برنامه هایی که در اولویت داریم نوسازی جامعه مطبوعاتی است که در این زمینه وجوه مختلفی مانند اصلاح ساختار و روش با توجه به اقتضائات روز وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در همین رابطه قرار است لایحه تشکیل نظام صنفی مطبوعات تا آخر سال جاری به مجلس تقدیم شود، افزود: توانمندسازی جامعه مطبوعاتی از دیگر برنامه های این معاونت است.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد افزود: تمام کشورهای دنیا در حوزه فرهنگ یارانه پرداخت می کنند اما شیوه آن متفاوت است که ما هم به دنبال اصلاح نحوه پرداخت یارانه ها هستیم.

انتظامی گفت: تا مدتی پرداخت یارانه ها ادامه می یابد تا قیمت تمام شده نشریات کاهش پیدا کند؛ گرچه با توسعه مطبوعات به شکل فعلی مخالفم.

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه های معاونت مطبوعاتی توانمندسازی حرفه ای است، افزود: در حال حاضر ۶ هزار نشریه ثبت شده داریم اما نیمی از آنها منتشر نمی شود که نشاندهنده برنامه ریزی های غلط در گذشته بوده است.

وی اظهار کرد: استانداردهای اخلاق حرفه ای در مطبوعات رعایت نمی شود و لذا با ایجاد نظام صنفی مطبوعات این موارد هم به تدریج اصلاح خواهد شد.

انتظامی از راه اندازی سیستم ثبت نام و تقاضای الکترونیک درآینده ای نزدیک خبر داد و با اشاره به فعالیت خانه ‎ های مطبوعات تصریح کرد: خانه های مطبوعات باید به قوت خود باقی بماند.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد در مورد روند توزیع آگهی های دولت با اشاره به اینکه از این به بعد آگهی های دولتی به هفته نامه ها و ماه نامه ها نیز داده می شود، گفت: تعرفه گذاری و نظارت بر نحوه توزیع بر عهده معاونت است.

در ادامه این جلسه، سیدسعید سرابی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه این استان و شهر مشهد بعد از تهران، قطب رسانه ای کشور است، افزود: در خراسان رضوی ۲۲۶ نشریه شامل روزنامه، هفته نامه، ماهنامه و… وجود دارد و ۱۷ نمایندگی خبرگزاری های ایرانی و خارجی و سرپرستی ۱۲ روزنامه کشوری نیز در این استان قرار دارد.

وی از فعالیت ۲ هزار خبرنگار در سطح استان خبر داد و گفت: از این مجموع ۶۰۰ نفر در سامانه مربوطه ثبت نام کرده اند.