به گزارش پارس به نقل از ایسنا، برنامه های کلی که در بخش سازمان سینمایی آمده است:

- شفاف سازی و منطقی کردن حمایت های دولتی از تولیدات سینمایی

- تلاش جهت بازسازی و تجهیز سالن های سینما و رونق بخشی اقتصاد صنعت سینما که دچار بحران جدی است.

- انجام مقدمات ارایه لایحه جامع « نظام سینمایی کشور» به مجلس شورای اسلامی

- تدارک مقدمات جشنواره باشکوه فیلم فجر.

بنا بر این گزارش، در این برنامه اشاره ای به بحث بازگشایی خانه ی سینما نشده است.

اما روحانی رییس جمهور کشورمان در برنامه ی زنده تلویزیونی که برای ۱۰۰ روزه گی دولت برگزار شد در برابر این گفته مجری برنامه که « شما قفل خانه سینما را خیلی زود باز کردید؛ چندین خانه دیگر هم هست که باید باز شود» ، پاسخ داد: « هر خانه ای که باید باز شود، ان شاءالله باز می شود و اراده در این زمینه وجود دارد. مردم کلیددار هستند و اگر قفل های دیگری در این عرصه وجود دارد، ان شاءالله باز می شود. »

  پس از گذشت یک و نیم سال از تعطیلی خانه سینما که در دولت قبلی (مدیریت جواد شمقدری) اتفاق افتاده بود، سرانجام درهای این تشکل صنفی ۲۱ شهریور ماه با حضور حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی باز شد.

رییس سازمان سینمایی در گفت وگویی با ایسنا به بهانه ی سه ماه حضورش انجام شد، گفت که باید مدت حضور در سینما را ثانیه ای حساب کرد و نه روزانه! او همچنین از سازمان سینمایی در سایه ای نام می برد که توسط مدیریت پیشین تاسیس شده است و از تلاش برای بازگشت اعتماد از دست رفته ی سینماگران به دولت در مدت حضورش سخن گفت.

ایوبی در پاسخ به اینکه به نظر می رسد، بازگشایی خانه ی سینما مهم ترین اقدام عملی تان بوده است به ایسنا گفت: بازگشایی خانه سینما، یک پروژه بود که انجام شد. همچنین این خانه ۲۹ صنف دارد که صنوف انتخاباتشان در یک فضای آرام و با حضور حداکثری و بی سابقه در حال انجام است و این نشان می دهد؛ فضایی به وجود آمده که امید و انگیزه به جامعه سینمایی کشور بازگشته و اهالی سینما صنوف را جدی گرفتند و در انتخابات شان حضور جدی دارند.

او همچنین اقدامات عملی دیگری همچون برگزاری سه جشنواره ی فیلم کودک، شهیدآوینی و کوتاه نام برد و در عین حال از بازگشت اعتماد اهالی سینما به دولت به عنوان دیگر اقدامات عملی اش یاد کرد.