به گزارش پارس نیوز ، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد آمار ۹ ماهه طرح اکرام و محسنین و حامیان این طرح را تشریح کرد.

حبیب‌الله آسوده با اشاره به طرح اکرام و محسنین به ارائه آمار ۹ ماهه این طرح پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۳۲۷ نفر حامیِ ۴۲۰ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور هستند که از تعداد فرزندان یتیم و محسنین به تفکیک ۱۴۶ هزار و ۹۶۲ هزار فرزند یتیم و ۲۷۳ هزار و ۳۳۲ فرزند محسنین هستند.

وی در پاسخ به این سوال که متوسط سرانه دریافتی ایتام و محسنین در هر ماه چقدر است؟ بیان کرد: متوسط سرانه دریافتی ایتام در هر ماه ۸۴۵ هزار تومان و متوسط سرانه دریافتی محسنین در هر ماه ۴۳۳ هزار تومان است.

کالابرگ+کی+در+سراسر+کشور+اجرا+می+شود؟+_+زمان+واریز+یارانه+بهمن+ماه+اعلام+شد

آسوده این را هم گفت که هر حامی می‌تواند حداقل با ۱۰ هزارتومان حامی یک فرزند یتیم یا محسنین شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد درباره راه‌های ارتباطی برای جذب خیرین بیان کرد: خیران برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین می‌توانند از طریق سایت ekram.emdad.ir ثبت‌نام کرده و حامی شوند. همچنین خیران می‌توانند با ارسال کد ۱ به ۳۰۰۰۳۳۳۳ برای حمایت اقدام کنند که پس از آن مددکاران کمیته امداد برای ثبت‌نام با آنها تماس خواهد گرفت./ ایسنا

افزایش 3 برابری یارانه معیشتی

​رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از اقدامات مهم ما پرداخت مستمری کمک‌معیشت به جانبازان است که امسال مبلغ این مستمری با ۳ برابر افزایش از یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به ۴.۵ میلیون تومان رسیده است.

سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عصر امروز در دیدار با جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران شهرستان البرز که در سالن اجتماعات شهیدآوینی شهر الوند برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم ما پرداخت مستمری کمک‌معیشت به جانبازان است که امسال مبلغ این مستمری با 3 برابر افزایش از یک‌میلیون و 600 هزار تومان به 4.5 میلیون تومان رسیده است.​

وی همچنین از جذب 67 هزار نفر از اعضای خانواده شهدا و ایثارگران در دستگاه‌های دولتی و حکومتی طی یک‌سال اخیر خبر داد و گفت: همچنین یکی از برنامه‌های مهم ما اجرای قانون تبدیل وضعیت شغلی و استخدامی ایثارگران بود که با اجرای این قانون در 36 ماه گذشته 100 هزار نفر از ایثارگران کارمند دولت تبدیل وضعیت شدند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به روند پرداخت هزینه‌های درمانی جامعه ایثارگری اضافه کرد: در حال حاضر بزرگ‌ترین مشکل ما این است که این هزینه‌ها با 2 ماه تأخیر پرداخت می‌شود و بنابراین به‌روزرسانی این پرداخت‌ها در صدر برنامه‌های ما قرار دارد. اما برای حمایت از ایثارگرانی که داروی خاص مصرف می‌کنند و هزینه‌های آنها به موقع تأمین و پرداخت می‌شود.
 
وی ادامه داد: در ضمن واردات داروها و وسایل درمانی و توان‌بخشی که مشابه آنها در داخل کشور تولید می‌شود، ممنوع شده که یکی از آنها ویلچر برقی خارجی است و به همین خاطر امروز مجاز نیستیم که ویلچر خارجی برای جانبازان قطع نخاع تهیه کنیم.
یارانه
 
معاون رئیس‌جمهور همچنین از اختصاص 5 درصد واحدهای طرح نهضت ملی مسکن به خانواده‌های شهدا و ایثارگران خبر داد و گفت: در استان قزوین روند تأمین زمین برای ساخت مسکن ملی ایثارگران کند پیش می‌رود که باید با کمک مسئولان عمرانی و شهرداری‌های استان قزوین این مشکل در کمترین زمان مرتفع شود.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: تخصیص زمین جزو مسئولیت‌های سازمان ملی زمین و مسکن است که در استان‌ها از طریق ادارات‌کل راه و شهرسازی صورت می‌گیرد و بنیاد شهید هیچ زمینی در اختیار ندارد تا آن را به ساخت مسکن ایثارگری اختصاص دهد. با این حال از وزیر راه و شهرسازی درخواست کرده‌ایم که در این حوزه نگاه ویژه‌ای به جامعه ایثارگری حاکم شود./فارس

استعلام یارانه معیشتی با کدملی

عتراض به یارانه درست بعد از تغییر شیوه واریز یارانه در اردیبهشت ماه 1401 آغاز شد. بعد از این تاریخ بسیاری از افراد اعلام کردند که یارانه آن‌ها به دلایل مختلف من‌جمله دهک‌بندی نادرست قطع شده است. بر همین اساس، ستاد هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد. افرادی که به قطع یارانه معیشتی خود یا دهک‌بندی‌های انجام شده اعتراض دارند می‌توانند به سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی به آدرس hemayatmcls.gov.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را ثبت کنند. درواقع افراد در این سایت پس از ثبت اعتراض خود، می توانند استعلام یارانه معیشتی با کدملی را انجام دهند.

در این مقاله باهم به علت‌های مختلف قطع یارانه، نحوه اعتراض به یارانه معیشتی و چگونگی پیگیری اعتراض به یارانه یا پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه می‌پردازیم. همراه ما باشید.

چرا یارانه من قطع شد؟

از اصلی‌ترین دلایل قطع یارانه، دهک دهم بودن درامد خانوار است. البته این اتفاق ممکن است گاهی به اشتباه رخ دهد . به همین علت، سرپرست خانوار می‌تواند به سایت hemayatmcls.gove.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را ثبت کند. ستاد هدفمندی یارانه نیز موظف است دوباره به بررسی منابع درآمدی خانواده پرداخته و در صورت رخ دادن اشتباه، دهک جدید خانوار را اعلام کند.

گروه دیگری نیز در دوره‌های قبل به هر دلیلی یارانه دریافت نمی‌کردند یا به طور خودخواسته یارانه خود را قطع کرده‌اند. این افراد نیز به قطع یارانه معیشتی اعتراض داشتند و درحال حاضر خواستار دریافت یارانه هستند. این افراد که جاماندگان از یارانه محسوب می‎شوند ، برای ثبت نام یارانه لازم است به سایت my.gov.ir مراجعه کنند.

نحوه اعتراض به یارانه:

افراد معترض به یارانه معیشتی خود می‌توانند بر اساس گفته رییس ستاد هدفمندی یارانه‌ها به سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی مراجعه کنند و اعتراض خود را ثبت کنند.

این سامانه در بستر درگاه ملی خدمات دولت قرار داد و افراد می‌توانند با ثبت شماره تلفن، کدملی و شماره شبا، ثبت نام خود را کامل کنند.

همانطور که گفته شد، اصلی‌ترین علت قطع یارانه معیشتی، قرار گرفتن فرد در دهک دهم درامدی است. پس اگر بعد از گذشت 10 روز از ثبت اعتراض، افراد همچنان پاسخی مبنی بر خارج شدن آن‌ها از دهک دهم دریافت نکردند، می‌توانند دوباره وارد سایت شده و اطلاعات لازم را برای بررسی مجدد وارد کنند.

سایت اعتراض به یارانه با کدملی

سایت اعتراض به یارانه معیشتی که از سوی ستاد هدفمندی یارانه‌ها معرفی شده است همان سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی است. افراد معترض به قطع یارانه معیشتی که از ابتدای 1401 یارانه دریافت نکردند یا در سالهای قبل یارانه‌شان به هردلیلی قطع و حذف شده است، حالا می‌توانند به سایت my.gov.ir مراجعه کرده و اقدام به ثبت‌نام کنند. همچنین استعلام یارانه معیشتی با کدملی نیز در همین سایت انجام میشود.

اما افرادی که بعد از مشخص شدن دهک درآمدی خود متوجه شدند جزو دهک دهم درآمدی هستند و نسبت به این دهک‌بندی اعتراض دارند، لازم است به سایت hemaya.tmcls.gov.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را در این راستا اعلام کنند. لازم به ذکر است که برای استعلام یارانه معیشتی با کدملی هم نیاز به مراجعه به همین سایت میباشد.

بعد از ورود به سایت hemaya.tmcls.gov.ir با وارد کردن شماره تلفن و کدملی سرپرست خانوار در سامانه و زدن گزینه «درخواست بررسی» ، درخواست شما برای بررسی دهک درآمدی ارسال خواهد شد.

پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه

برای پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه ، خانواده هایی که به این نوع دهک بندی اعتراض داشته اند و یا هنوز نمی‌دانند جزو کدام دهک محسوب می‌شوند می‌توانند با استفاده از کد ملی، با شماره تلفن گویای 09200006369 تماس بگیرند. بعد از تماس با این شماره تلفن و وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار، شما می‌توانید استعلام یارانه معیشتی با کدملی سرپرست خانوار خود را دریافت کنید. پس از این استعلام، شما می‌فهمید علت قطع یارانه معیشتی شما چیست .

معمولا بعد از گذشت 10 روز از ثبت اعتراض به یارانه معیشتی ، جواب اعتراض به شما اطلاع داده خواهد شد. اما اگر ده روز از ثبت اعتراض یارانه معیشتی شما گذشته بود و همچنان نه پاسخی برای شما آمد و نه یارانه‌ای دریافت کردید، لازم است دوباره به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کرده و اطلاعات خود را بار دیگر برای بررسی مجدد وارد کنند.

جزئیات بیشتر پیگیری یارانه معیشتی با کد ملی در سامانه اعتراض hemayat.mcls.gov.ir ذکر شده است. با مراجعه به این سامانه میتوانید استعلام یارانه معیشتی با کدملی سرپرست خانوار را مطلع شوید.