توصیههای مهم پس از پرخوری
اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش میکنیم یک رژیم غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فستفودخوری به سرمان میزند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنشهای التهابی نشان میدهد.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، در چنین مواقعی افراد می توانند با خوردن یا نوشیدن مواد خوراکی خاص و یا با برخی اقدامات ساده این واکنش ها را به حداقل برسانند که عبارتند از:
- مصرف آب و لیموترش: نوشیدن مرتب آب حرارت بدن را می کاهد اما افزودن مقداری لیموترش تازه به آن، حرارت دستگاه گوارش را کاهش می دهد و اثر ضدالتهابی دارد.
- کمک به ترشح آنزیم های گوارشی: پس از نوشیدن یا خوردن مواد خوراکی، بدن آنزیم های گوارشی را می سازد اما گاهی اوقات این عملکرد بدن به دلایل مختلفی چون افزایش سن به کندی صورت می گیرد که این کندی در تولید آنزیم ها را می توان با خوردن یا نوشیدن ماده خوراکی سبک دیگری بلافاصله یا تا یک ساعت پس از وعده غذایی قبلی جبران کرده و بدن را به ترشح آنزیم های گوارشی بیشتر وادار کرد.
- مصرف مواد معدنی: در این شرایط مصرف مواد معدنی همچون پتاسیم و منیزیم توصیه می شود. همچنین نوشیدن آب نارگیل، افزودن آووکادو به وعده غذایی نیمه کامل و مصرف مکمل منیزیم سیترات قبل از خواب برای کاهش التهاب بدن پیشنهاد می شود.
- تعادل در مصرف انواع مواد مغذی: هرگز به دلیل زیاد یک ماده خوراکی مغذی خود را برای مدت طولانی از خوردن آن محروم نکنید. همچنین مصرف مواد غذایی متنوع شامل انواع کربوهیدرات ها، پروتئین ها و چربی ها به طور متعادل ضروری است.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، علاوه بر اینها متخصصان تغذیه توصیه می کنند که برای داشتن تغذیه سالم خود را عذاب ندهید و بار روانی اضافی به خودتان تحمیل نکنید. وقتی نتوانسته اید برنامه غذایی سالمی را که در نظر دارید به شیوه صحیح دنبال کنید به خودتان سرکوفت نزنید. در واقع هیچ غذایی مضرتر از این نیست که خود را به خاطر آنچه خورده اید سرزنش کنید. همه چیز را همین لحظه فراموش کنید و دوباره از نو آغاز کنید. رژیم غذایی ضدالتهابی خود را امیدوارانه دنبال کنید و از غذایی که می خورید لذت ببرید و بدون احساس منفی و با رضایت کامل برنامه غذایی خود را ادامه دهید.
ارسال نظر