به گزارش پارس نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ سیاوش محبی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: جاده‌های هراز وچالوس درمسیر جنوب به شمال به علت عملیات راهسازی از ۹ صبح امروز تا ۲۴ فردا پنج شنبه بسته است.

وی توضیح داد: کسانی که قصد سفر به استان‌های شمالی را دارند می‌توانند از مسیر‌های جایگزین فیروزکوه و آزاد راه قزوین _رشت تردد کنند.

جانشین پلیس راه فراجا با اشاره به وضعیت ترافیک در سایر محور‌های مواصلاتی توضیح داد: تردد در سایر محور‌ها روان و پر حجم است و تاکنون گره ترافیکی و یا سانحه‌ای گزارش نشده است.

سرهنگ محبی گفت: وضعیت هوا مساعد است و بارش باران و برف نداریم.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به مسدود شدن دو مسیر اصلی هراز و چالوس منتهی به استان‌های شمالی در طی زمان یاد شده در سایر محور‌ها محدودیتی اعمال نخواهد شد.
 

جانشین پلیس راه فراجا با اشاره به وضعیت آمادگی نیرو‌های پلیس راهور، خاطر نشان کرد: همکاران ما با آمادگی صد در صدی در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور حضور فعال دارند.

سرهنگ محبی گفت: به رانندگان توصیه می‌شود با پرهیز از عجله و شتابزدگی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی سفری ایمن برای خود و همراهان داشته باشند.