به گزارش پارس ، نعیما خواجوی در گفت وگو با فارس در مورد عملکرد ضعیف نمایندگان ایران در مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا اظهار داشت: ابتدا باید این موضوع را بدانیم که مسئولان فدراسیون از قبل نسبت به زمان برگزاری مسابقات و شرایط آب و هوایی هند اطلاع کافی داشتند. در این فصل از سال در کشور هند هوا بارانی است و با توجه به اینکه ورزشکاران ما به این آب و هوا عادت ندارند و مسابقه نداده اند، نتایج خوبی نگرفتند.

وی ادامه داد: این مسئله به اینجا باز می گردد که چرا برنامه ریزی دقیقی صورت نگرفته است که بر اساس آن آب و هوا در کشورمان تمرینات را دنبال کنیم و ورزشکاران به اردو بروند؟

کارشناس دو میدانی عنوان کرد: رکوردهایی که به دست می آید علتش این است که برنامه ریزی مناسب صورت نگرفته است. چند ورزشکار ما در خط مسابقه حاضر نشدند و گفتند که ما آسیب دیده ایم. دوومیدانی فوتبال نیست که بگوییم شخص دیگری را جایگزین او می کنیم. سپیده توکلی صد متر مانع را در ۱۸ ثانیه دویده است که به هیچ وجه قابل قبول نیست. اگر مصدوم بود چرا اعزام می شد؟

خواجوی تاکید کرد: در مورد سپهر زاد هم باید بگوییم که او خودش پیش از اعزام به آسیا گفته بود بهترین اردوی زندگی اش را در آلمان سپری کرده است، اما چرا نتوانست نتیجه خوبی بگیرد و با خطا حذف شد. باید به این نکته اشاره کنیم که فدراسیون بر چه اساسی ورزشکاران را به اردو اعزام می کند. اردویی که سپهر زاد رفته مشخص شد که بی هدف و بدون دستاورد بوده است و کار کارشناسی در این زمینه صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: روح الله عسگری هم در مسابقات حاضر نشد. حسن تفتیان هم گفت آسیب دیده است و رکورد خوبی را نزد. این مسئله بزرگی است که ورزشکارانی که آسیب دیده اند با چه مجوزی وارد مسابقه می شوند. کوچکترین آسیب دیدگی روی ورزشکار تاثیر منفی می گذارد و او از این ترس دارد که نکند مشکلش بدتر شود.

مدرس بین المللی دوومیدانی تصریح کرد: مهمترین عامل این ناکامی عدم برنامه ریزی و عدم کارشناسی بوده است. وقتی بدون برنامه وارد مسابقات می شوند همین اتفاقات هم می افتد. ما کسی را که به عنوان مدیر تیم ملی انتخاب کرده ایم چرا در مسابقات حضور ندارد. شنیده ام که او به آمریکا رفته است چرا یکی را انتخاب نمی کنند که بتواند مربیان و بازیکنان را کنترل و زیر نظر داشته باشد.

خواجوی با اشاره به اینکه دوومیدانی کاران ما دیگر به این فکر هستند که خودشان مربی شان را تعیین کنند گفت: غیر از حدادی که سطحش بالاست و با بقیه متفاوت است، اما سایر نفرات هم خودشان به تنهایی اردو می روند و مربی شان را انتخاب می کنند. چرا پیش از اعزام ورزشکاران، نباید از آنها رکورد گیری شود. وقتی از سپهر زاد پرسیدم که او چه پیش بینی ای را برای خود می کند عنوان کرد که مصدوم بودم و نتوانستم تست بدهم چرا این ورزشکار پیش از این که مصدومیت خود را درمان کند به اردو می رود و تمرین می کند.

وی گفت: بدون شک باید مسئولان وزارت ورزش نگاه ویژه ای به دوومیدانی داشته باشند چون با این وضعیت از دنیا عقب خواهیم ماند. متاسفانه از علم روز دنیا عقب هستیم. شما ببینید هندوستان در حدود ۲۰ مربی خارجی را برای آموزش دوومیدانی کارانش آورده است. ما چرا نباید یک متخصص بیاوریم که بتواند مربیان ما را زیر نظر داشته و روی آنها نظارت داشته باشد. البته در هیچ یک از فدراسیون ها اینطور نیست و چون نظارتی صورت نمی گیرد نتیجه اش همین می شود. ما متخصصان زیادی در داخل کشور داریم که به دلیل برخی مسائل به کار گرفته نمی شوند. اگر همین روال ادامه داشته باشد احسان حدادی را هم چهار سال دیگر از دست خواهیم داد.