به گزارش پارس ، به نقل ازفارس، چهارمین دوره بازی های داخل سالن آسیا با قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در اینچئون کره جنوبی به پایان رسید.

این رقابت ها از روز پنجم تیر با رقابت های فوتسال بانوان آغاز شد و سه روز بعد از آن (هشت تیر) بازی ها رسما افتتاح شد، وحید شفیعی بازیکن ملی پوش فوتسال پرچمدار ایران در این دوره از بازی ها بود.

در این دوره از بازی ها ۲۴۰۰ ورزشکار از ۴۵ کشور شرکت کردند و مسابقات در در ۱۲ رشته بولینگ و بیلیارد، شطرنج، بادوک، ورزش های الکترونیکی، حرکات موزون، فوتسال، کبدی، کیک بوکسینگ، موی تای، شنای مسافت کوتاه و کوراش برگزار شد.

درحالیکه در دوره پیش، ایران با ۱۳۱ ورزشکار شرکت کرده بود اما این بار با توجه به کمبود بودجه کمیته ملی المپیک، چنین تصمیم گرفته شد که اولویت اعزام با نفرات و تیم هایی باشد که نسبت به کسب مدال و موفقیت آنها اطمینان وجود دارد.

براین اساس کاروان ایران با ۸۲ ورزشکار عازم کره جنوبی شد، درحالیکه در رشته های بادوک، حرکات موزون و کیک بوکسینگ نماینده ای نداشت.

سه مدال طلای تیم ملی فوتسال، وحید شهبازی (موی تای) و الیاس علی اکبری (کوراش) ، ۶ نقره سمیه حیدری (کوراش) ، فوتسال بانوان، کبدی مردان، کبدی بانوان، مسعود مینایی (موی تای) و امید سرخوش (اسنوکر) و همچنین دو برنز سعید خسروی نژاد (کوراش) و سیدعیسی علمدار (موی تای) جمع مدال های ایران را در این دوره به عدد ۱۱ رساند.

* این نتایج در حالی به دست آمد که بانوان در دو رشته تیمی به مسابقات اعزام شدند که هر دو نیز به مدال نقره دست پیدا کردند.

نشان نقره در رشته فوتسال از اهمیت زیادی برخوردار است و این دو نقره در شرایطی به دست آمد که ورزش بانوان ایران در تاریخ حیاتش در رشته های تیمی به مقامی بهتر از سومی نرسیده بود.

* در رشته موی تای، در شرایطی که مدت ها فدراسیون در کشاکش اعزام یا عدم اعزام دختران موی تای کار بود و درنهایت نیز با وجود مخالفت معاونت بانوان وزارت ورزش، دو بانو عازم کره جنوبی شدند، وزن تخصصی این دو اوزانی بود که در آن مسابقه برگزار نمی شد، به همین دلیل آنها در یک وزن بالاتر مسابقه دادند و برابر حریفان شکست خورده و از دور رقابت ها حذف شدند.

* در رشته بیلیارد چیزی جز یک مدال عاید کاروان ایران نشد که به نظر نمی رسد نتیجه چندان خوبی باشد، حسین وفایی که قهرمان جهان بود، نتوانست موفق عمل کند.

شطرنج نیز درخشان ظاهر نشد و نتوانست انتظارات را برآورده کند.

* در کوراش ایران سه مدال کسب کرد، دو مدال نقره سمیه حیدری و برنز سعید خسروی نژاد در حالی به دست آمد که در اوزان آنها تنها چهار شرکت کننده حضور داشتند که به هر چهار نفر نیز مدال رسید!

* اینچئون میزبانی هفدهمین دوره بازی های آسیایی در سال ۲۰۱۴ را نیز برعهده دارد که مسابقات داخل سالن باعث شد تا آمادگی این شهر برای بازی های آسیایی در سال ۲۰۱۴ مشخص شود.

* اولین دوره این بازی ها با بودجه پنج میلیون دلاری سال ۲۰۰۵ در تایلند برگزار شد که تیم ایران به مقامی بهتر از یازدهم دست پیدا نکرد.

ایران در آن دوره، پنج مدال نقره و دو برنز کسب کرد در حالیکه چین با ۲۶ طلا، ۱۸ نقره و ۱۵ برنز به عنوان نخست رسید. این مسابقات خاطره تلخی هم برای ایران به دنبال داشت؛ تست دوپینگ یکی از موی تای کاران مثبت اعلام شد و مدال نقره این رشته از دست مان رفت.

* دومین دوره بازی ها که سال ۲۰۰۷ برگزار شد با استقبال کم نظیر آسیایی ها با ۴۴ کشور آسیایی و حضور ۲۴۷۶ ورزشکار همراه شد.

ایران هم این بار قدرتمندتر از گذشته با حضور ۱۳۴ ورزشکار زن و مرد در ۱۶ رشته به ماکائو رفت و با چهار مدال طلا، چهار نقره و ۹ برنز به عنوان هشتم رسید.

* سومین دوره بازی های داخل سالن آسیا سال ۲۰۰۹ در دو شهر هانوی و هوشی مینه ویتنام برگزار شد که در آن ۲۳۹۶ ورزشکار از ۴۵ کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند. ایران نیز با ۱۳۱ ورزشکار در این بازی ها حاضر شد و توانست با ۱۷ مدال طلا، ۱۵ نقره و ۱۳ برنز در رده پنجم قرار بگیرد. این بهترین نتیجه ایران در چهار دوره برگزار شده است.