ورود پول مشکلاتی را ایجاد کرد
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه فدراسیون ها مسئول اصلی مسائل فرهنگی هستند، از تشکیل پرونده برای فعالیت ورزشکاران در فضای مجازی خبر داد.
در فرآیند کنونی ورزش ایران ناهنجاریها و عدم تناسب فرهنگی و اجتماعی در بسیاری سطوح وجود دارد این در حالی است که ورزش و ورزشکاران مبنای بسیاری از رفتارها و الگوهای اجتماعی به حساب می آیند و همین مسئله لزوم توجه بداخلاقیها و ناهنجاریهای فرهنگی ورزش را بیشتر میکند.
در همین راستا دو سال پیش نظام نامه فرهنگی ورزش و کمیسیون فرهنگی و ورزش مصوبه خود را از شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفتند تا اینگونه گامهای جدی تری در فرهنگسازی ورزش برداشته شود با این حال همچنان عرصه ورزش درگیر ناهنجاریهایی میشود که ناشی از بی توجهی به مقوله فرهنگ است.
با همه اینها اما عبدالحمید احمدی معاون معاونت نوپای امور فرهنگی و تربیتی شرایط فرهنگی ورزش را مطلوب ارزیابی میکند. وی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر وجود برخی بی اخلاقیها در ورزش گفت که تجاری شدن ورزش و انعقاد قراردادهایی با رقم بالا باعث آغاز چنین مشکلاتی شد.
وی که از ۵ سال پیش مسئولیت فرهنگی وزارت ورزش را بر عهده دارد در تشریح اقدامات لازم برای مقابله با ناهنجاریهای اخلاقی در ورزش، تاکید کرد که موضوع حضور ورزشکاران در فضای مجازی در قالب یک پرونده در دست بررسی است. معاون وزیر ورزش در این گفتگو که به منظور بررسی چالشهای فرهنگی در ورزش انجام شد، به موارد مهمی اشاره کرد از جمله:
* شرایط فرهنگی ورزش مطلوب است
* طی چهار پنج سال گذشته مسئله ضدفرهنگی نداشته ایم
* با ورود تجارت و پولهای بی رویه به ورزش، راه برای بی فرهنگی باز شد
* فدراسیونها باید پاسخگوی بی اخلاقیهای ورزشکارانشان باشند نه وزارت ورزش
* وزارت ورزش به تمام پروندههای بی اخلاقی ورود میکند
* با عوامل هنجارشکنیها باید برخورد انضباطی شود
* مشکلات فرهنگی ورزش را نمیتوان یک شبه برطرف کرد
* سرچشمه مسائل فرهنگی مربیان هستند
* خبرگزاری مهر: نزدیک به ۱۱ ماه از آغاز به کار معاونت جدیدِ «امور فرهنگی و تربیتی» میگذرد. چه الزامی برای تشکیل این معاونت ادغامی وجود داشت؟
- عبدالحمید احمدی: ساختار وزارت ورزش به هنگام تأسیس و بر اساس دستورالعمل سازمان امور استخدامی - اداری کشور با ۶ معاونت مصوب شد. در واقع از ابتدا هم معاونت همگانی یک معاونت ادغامی در معاونت دیگر بود، ابتدا با معاونت بانوان و حالا با معاونت فرهنگی؛ زمانی که صالحی امیری سرپرست وزارت ورزش شد، معاونت ورزش همگانی را مجزا کرد و برای مسئولیت آن به محمود خسروی وفا حکم داد. محمود گودرزی هم همین مسیر را ادامه داد اما شعبانی بهار را به عنوان مسئول معاونت همگانی منصوب کرد. البته هیچ گاه داشتن هفت معاونت به تصویب سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری استخدامی نرسید. با آغاز مدیریت سلطانی فر، موضوع تعداد معاونتها دوباره پیگیری و تصویب شد که ساختار وزارتخانه ۶ معاونت داشته باشد و این مستلزم ادغام دو معاونت بود.
* بر چه اساس تصمیم گرفته شد دو معاونت «توسعه ورزش همگانی» و «معاونت فرهنگی و آموزش» با یکدیگر ادغام شوند؟
- در مورد اینکه کدام معاونتها با یکدیگر ادغام شوند، بررسیهای کارشناسی زیادی صورت گرفت و در نهایت اینگونه تصمیم گرفته شد.
ارسال نظر