به گزارش پارس ، به نقل ازایسنا، رقابت های روز پایانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران، جمعه (۱۰ خرداد) در اصفهان به صورت متمرکز برگزار و تیم فولاد ماهان اصفهان قهرمان این رقابت ها شد. اما داستان تبلیغات داخل سالن و کنار تشک این رقابت ها به موضوع مورد مناقشه مسئولان فدراسیون کشتی و فولاد ماهان بدل شد تا جایی که رنگرز و توپچی به حالت قهر سالن را ترک کردند و در مراسم اهدای جام شرکت نکردند.

دبیر فدراسیون کشتی در این زمینه به ایسنا گفت: ساکت و فولاد ماهان تخلف کرده اند. نباید اقدام به پخش تبلیغات خود در این مسابقه ها می کردند چون فدراسیون کشتی تا پایان سال ۹۲ با یک حامی مالی قرارداد دارد و اجازه ندارد تبلیغاتی غیر از این اسپانسر انجام دهد.

این در حالی است که مدیرعامل فولاد ماهان اظهار می کند که ماهان بر اساس صورتجلسه ای که با سازمان لیگ داشته اقدام به انجام تبلیغات کرده است. البته توپچی از وجود چنین صورتجلسه ای اظهار بی اطلاعی می کند و می گوید: فکر کنم ساکت همین جوری این حرف را زده. ما از طریق فدراسیون این تخلف ماهان را پیگیری می کنیم تا در کمیته انضباطی بررسی شود.

همچنین فردی که به عنوان رییس کمیته اقتصادی فدراسیون کشتی از سرپرست فدراسیون حکم گرفته معتقد است که ترک سالن توسط نمایندگان فدراسیون به خاطر بحث تبلیغات و برخورد بد ماهانی ها با اعضای فدراسیون بوده است. او می گوید: ما با اسپانسر فدراسیون قرارداد یک میلیاردی بسته ایم و موظفیم که در مسابقه های خود از تبلیغات آن ها استفاده کنیم ولی ماهانی ها در این زمینه تخلف کرده اند تا جایی که من اطلاع دارم و هم صورتجلسه ای که به آن استناد می کنند وجود ندارد. ما این قضیه را پیگیری خواهیم کرد و احتمال کسر امتیاز از ماهان و ندادن میزبانی به آن ها وجود دارد.

بحث کسر امتیاز و ندادن میزبانی به ماهان در حالی مطرح می شود که اصفهانی ها روز پایانی لیگ برتر را به خوبی برگزار کردند و آن گونه که ساکت می گوید توقع دارند وقتی همه هزینه ها را متقبل شده اند درآمدی هم در این زمینه داشته باشند.

سرپرست سازمان لیگ کشتی ایران درباره صورتجلسه ای که ساکت به آن استناد و مسئولان فدراسیون از آن اظهار بی اطلاعی می کنند می گوید: صورتجلسه ای در زمینه برگزاری رقابت ها تنظیم شد که ماهانی ها به بهترین شکل ممکن، بند بند آن را انجام دادند ولی مواردی که در آن قید شده اساسنامه را نقض نمی کند. در اساسنامه صراحتا ذکر شده که اسپانسر طرف قرارداد باید با سازمان لیگ و فدراسیون کشتی هماهنگ باشد.

امامی ادامه داد: اگر رقابت ها از طریق شبکه استانی پخش شود، تبلیغات داخل سالن و اطراف تشک می تواند از طریق استان میزبان صورت گیرد ولی اگر با پخش سراسری سیما باشد اسپانسری بر عهده سازمان لیگ خواهد بود ضمن اینکه در اساسنامه قید شده که فدراسیون می تواند در هر شرایطی تبلیغات داشته باشد. چون در صورتجلسه به صورت مستند اشاره نشده که تبلیغات به عهده میزبان است. استناد ما در این زمینه به اساسنامه خواهد بود.

وی درباره بحث کسر امتیاز از ماهان اظهار می کند: ماهان با قاطعیت قهرمان لیگ برتر ۹۱ شده و فکر نمی کنم بحث اسپانسری و دعواهای مالی ارتباطی با سازمان لیگ و یا کسر امتیاز از این تیم داشته باشد. به نظرم باید با تعامل بیشتری اجازه بروز چنین مشکلی را نمی دادیم ولی اگر فدراسیون می خواهد این قضیه را دنبال کند خارج از قضیه کسر امتیاز و سازمان لیگ خواهد بود. البته نوع برخورد ماهانی ها با حلوایی – رییس هیات کشتی قم و مسئول تیم صبای قم – هم مورد اعتراض فدراسیونی هاست و توپچی یکی از دلایل قهر مسئولان فدراسیون را برخورد بد با حلوایی می داند. ضمن اینکه رییس کمیته اقتصادی فدراسیون هم نوع برخورد با حسن رنگرز را در شان نایب رییس فدراسیون کشتی و یکی از قهرمانان سابق دنیا نمی داند. هرچند ساکت معتقد است که نوع برخورد رنگرز هم با این موضوع غیر حرفه ای و از روی اطلاعات غلط بوده است.

با بالا گرفتن بحث بین مسئولان فدراسیون کشتی و فولاد ماهان اصفهان باید منتظر ماند و دید که آیا فدراسیونی ها می توانند آن طور که خودشان ادعا می کنند دست ماهان را از زیاده خواهی کوتاه کنند یا ماهانی ها به گفته ساکت با رایزنی با وزارت ورزش خواهند توانست وضع نابسامان و ناهماهنگ فدراسیون کشتی را روبه راه کنند.

این اتفاقات در حالی می افتد که مدتی است ناهماهنگی در فدراسیون کشتی به چشم می آید تا جایی که فردی که رئیس کمیته اقتصادی نامیده می شود حتی برای باشگاه غولاد ماهان حکم هم صادر می کند و جرایم احتمالی آنها را هم بر زبان می آورد. سرپرست فدراسیون هم از وقتی ثبت نام از کاندیداهای ریاست کشتی شروع شده کمتر در محافل کشتی دیده می شود. در این آشفته بازار که ثبت نام از کاندیداهای ریاست هم شروع شده، باید منتظر ماند و دید وزارت ورزش چه زمانی به ورزش اول سروسامان می دهد.