ژرمنها محاصره شدند
تیم ملی آلمان برای دفاع از عنوان قهرمانی خود کار سختی در روسیه دارد.
در ادامه معرفی گروههای جام جهانی روسیه، به بررسی گروه F میپردازیم؛ جایی که تیم ملی آلمان قهرمان دوره قبل باید برابر سوئد، مکزیک و کره جنوبی دیدار کند.
* آلمان
تیم ملی آلمان به عنوان مدافع عنوان قهرمانی به چیزی کمتر از تکرار رتبه گذشته فکر نمیکند. آلمان قهرمان دوره قبل جام جهانی توانست قدرتمندانه راهی جام جهانی شود. قهرمان چهار دوره جام جهانی الان فقط برزیل را به عنوان تیمی پرافتخارتر بالای سر خود میبیند. وقتی نام آلمان را میشنویم یاد تلاش بی وقفه بازیکنان این تیم و البته موفقیت میافتیم. ژرمنها هیچوقت در تورنمتها حریف آسانی نبودند و همیشه به عنوان تیمی مدعی در رقابتهای جام جهانی و یورو محسوب میشدند.
در دوره قبل این رقابتها بود که تیم ملی آلمان با هدایت یواخیم لوو توانست به عنوان قهرمانی در جام جهانی دست یابد. آلمانیها در یورو ۲۰۱۶ نیز به عنوان تیمی مدعی نشان دادند ولی شکست برابر فرانسه در نیمه نهایی باعث شد این این نتواند به دیدار نهایی برسد.
فوتبال آلمان را میتوان کارخانه بازیکن سازی دانست. اغراق نیست اگر ادعا کنیم این تیم توانایی اعزام چهار تیم خوب را به جام جهانی دارد و همین باعث میشود که سرمربی تیم، دردسر بزرگی برای انتخاب بازیکنان خود داشته باشد. خداحافظی نفراتی چون میرسلاو کلوزه، باستین شواین اشتایگر، فیلیپ لام و پرمرته ساکر از تیم ملی آلمان خللی در کار این تیم نداشت و همچنان قدرت ژرمن ها به اندازه سابق است.
* ستاره
توماس مولر
ستاره گلزن تیم ملی آلمان هر وقت که این تیم به او نیاز داشته است، با گلزنی و ارائه بازی خوب خود را نشان داده و نقش مهمی در موفقیتهای تیم ملی آلمان توانسته است داشته باشد. مولر در جام جهانی قبل نیز درخشید و نقش مهمی در قهرمانی تیمش در جام جهانی داشته است. او متخصص گل زدن در جام جهانی است و تاکنون توانسته است ۱۰ گل در جام جهانی به ثمر برساند. مولر میتواند با زدن شش گل دیگر در جام جهانی به برترین گلزن تاریخ جامهای جهانی تبدیل شود.
* سرمربی
یواخیم لوو
یواخیم لوو را میتوان برترین مربی دنیا در عرصه ملی دانست. این مربی آلمانی باتجربه که روزگاری دستیار کلینزمن در جام جهانی ۲۰۰۶ بود، حالا توانسته خود را به عنوان یکی از باسابقهترین و موفق ترین مربیان آلمانی مطرح کند. حالا هیچ چیز او را خوشحالتر از تکرار قهرمانی دوره قبل نخواهد کرد. اتفاقی که میتواند آلمان را به تیمی پنج ستاره در دنیا تبدیل کند.
* تیم ملی آلمان در یک نگاه
افتخارات: چهار قهرمانی در جام جهانی و سه قهرمانی در جام ملتهای اروپا
بهترین گلزن: میرسلاو کلوزه (۷۱ گل زده)
بیشترین بازی: لوتار ماتئوس (۱۵۰ بازی)
نحوه صعود: تیم اول گروه
عملکرد دوره قبل: قهرمان
* سوئد
تیم ملی سوئد در قواره یک مدعی وارد جام جهانی میشود که با شکست ایتالیا بلیت روسیه را به دست آورد. تیم ملی سوئد، بزرگترین افتخار خود را خیلی زود به دست آورد و در سال ۱۹۵۸ در حالی که میزبان جام جهانی بود توانست به دیدار نهایی راه یابد ولی با شکست برابر برزیل از رسیدن به عنوان قهرمانی بازماند. سوئدیها که دیگر زلاتان ایبراهیموویچ را در کنار خود نمیبینند، بعد از آن که در دو دوره جام جهانی ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ توانستند به دور دوم راه یابند، دوران تلخی داشتند و نتوانستند به جام جهانی راه یابند.
در سال ۲۰۱۸ سوئد توانست صعودی تاریخی داشته باشد و با شکست ایتالیا در دو بازی رفت و برگشت به جام جهانی راه یابد. سوئدی ها همچنین در سه دوره اخیر یورو نیز در مرحله گروهی کنار رفتند تا دوران تلخی را در رقابتهای مهم تجربه کرده باشند.
* ستاره
آندریاس گرانکوئیست
ستاره تیم ملی سوئد که بازوبند کاپیتانی تیم ملی این کشور را نیز بر بازو میبندد، یکی از ارکان تیم ملی سوئد محسوب میشود. او در تیم کراسنودار در لیگ روسیه بازی میکند و در طول جام جهانی میتواند به حمایت از مردم این شهر امیدوار باشد. گرانکوئیست ۳۲ ساله نخستین و آخرین جام جهانی خود را تجربه میکند. او تاکنون در جام جهانی بازی نکرده است ولی تجربه سه حضور در یورو میتواند به او برای درخشش در روسیه کمک کند. گرانکوئیست طی ۶۸ بازی ملی توانسته شش گل برای این تیم به ثمر برساند.
* سرمربی
جان اندرسون
جان اندرسون سرمربی ۵۵ ساله در سال ۲۰۱۶ هدایت تیم ملی سوئد را بر عهده گرفت. بعد از یورو ۲۰۱۶ و کنار رفتن زلاتان ایبراهیموویچ، نیاز به یک تفکر جدید در تیم ملی سوئد حس شد و به همین خاطر سران فدراسیون فوتبال سوئد نیز تصمیم گرفتند که این مربی را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی سوئد انتخاب کنند. او پیشتر در تیمهای باشگاهی در سوئد فعالیت کرده بود ولی هیچگونه افتخاری در کارنامه فوتبالی او دیده نمیشود. او حالا او میتواند به صعود دراماتیک و خوبی که با این تیم به جام جهانی داشته است افتخار کند.
* تیم ملی سوئد در یک نگاه
افتخارات: نایب قهرمانی جام جهانی ۱۹۵۸ و مقام سوم ۱۹۹۴
بهترین گلزن: زلاتان ایبراهیموویچ (۶۲ گل)
بیشترین بازی: آندرس اسونسون (۱۴۸ بازی ملی)
نحوه صعود: صعود به عنوان برنده پلی آف برابر ایتالیا
عملکرد دوره قبل: -
* کره جنوبی
نتایج ضعیف کره جنوبی در انتخابی جام جهانی، موجب نگرانی هوادران فوتبال این کشور شده و عدهای امیدواری کمی به نسل جدید بازیکنان کرهای دارند. ضعیفترین کرهجنوبی سالهای اخیر هم ترسناک است. افت فوتبال کرهجنوبی در سالهای اخیر منجر به صعود نه چندان قدرتمند این تیم به جام جهانی شد اما آنها خیلی زود دست به تغییر زدند و هر طور که بود سهمیه جام جهانی را گرفتند. صعود ضعیف کره به این معنی نیست که آنها در جام جهانی موفق نخواهند بود چرا که نگاهی به ادوار گذشته جام جهانی نشان میدهد، آنها موفق ترین تیم آسیا هستند و با قرار گرفتن در رده چهارم این رقابتها در سال ۲۰۰۲ به عنوان تیمی به مسابقات میروند که حداقل به دنبال صعود از گروه خواهند بود.
* ستاره
سون هیونگ مین
در دورانی که فوتبال کره جنوبی قدرت سالهای گذشته را ندارد، سون هیونگ مین به عنوان لژیونری که در لیگ برتر جزیره بازی میکند، از تجربه ارزشمندی به عنوان مهاجم تیم ملی این کشور برخوردار است. مین در نبود بازیکنان بزرگ تاریخ کره جنوبی مانند پارک جی سونگ، وظیفه سنگینی بر عهده دارد و باید تیمش را به سمت تکرار موفقیتهای گذشته هدایت کند.
* سرمربی
شین تائه گوک
نتایج ضعیف و دور از انتظار کره با اولی اشتیلکیه در انتخابی جام جهانی، مدیران فوتبال این کشور را مجاب به انتخاب یک مربی وطنی کرد و آنها بازیکن موفق سالهای نه چندان دور کشورشان یعنی شین تائه گوک را برگزیدند. شاید یونگ در چند بازی پایانی کشورش در اتخابی جام جهانی موفق نبود اما هر طور که بود این تیم را به رقابتهای جام جهانی رساند. با این صعود، یونگ چند ماه وقت دارد تا با شناخت بیشتر از تیمش و آمادهسازی خوب، کرهجنوبی را به در حد و قوارههای موفقترین تیم آسیا در جامهای جهانی هدایت کند.
*تیم ملی کره جنوبی در یک نگاه
افتخارات: مقام چهارم جام جهانی و دو قهرمانی آسیا
بهترین گلزن: چا بوم کون (۵۶ گل)
بیشترین بازی: هونگ میونگ بو (۱۳۶ بازی ملی)
نحوه صعود: صعود به عنوان تیم دوم گروه A در آسیا
عملکرد دوره قبل: حذف در مرحله گروهی
* مکزیک
مکزیک در دورههای اخیر جام های جهانی همیشه تا مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده و روسیه یک فرصت خوب برای این تیم محسوب میشود تا خاطره جامهای جهانی مکزیک را تکرار کند. مکزیک به عنوان نخستین تیم منطقه کونکاکاف صعودش را به جام جهانی قطعی کرد و توانست برای ششمین دوره پیاپی در این بازیها حضور داشته باشد. میزبان دو جام جهانی ۱۹۷۰ و ۸۶ در همه دورههای اخیر تنها تا مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده است. مطمئنا هدف این تیم کسب نتیجه بهتر نسبت به سالهای گذشته است. نتایج درخشان مکزیک در مرحله مقدماتی در دو بازی دوستانهاش نیز دیده شد و شاگردان خوان کارلوس اوسوریو برابر بلژیک به تساوی ۳ بر ۳ دست یافتند و لهستان را با یک گل شکست دادند. نکته قابل توجه در تیم ملی مکزیک حضور رافائل مارکس است. او از سال ۲۰۰۲ کاپیتان تیم ملی شد. مدافع ۳۹ ساله پنجمین جام جهانیاش را تجربه خواهد کرد.
* ستاره
خاویر هرناندس
مهاجم مکزیکی ملقب به چیچاریتو است و حضور در تیمهای بزرگ منچستریونایتد و رئال مادرید را تجربه کرده است. هرناندس شش فصل برای یونایتد بازی کرد و عملکرد خوبش باعث شد مادرید با مهاجم مکزیکی قرارداد امضا کند. چیچاریتو پس از یک فصل به بایرلورکوزن پیوست و اکنون در وستهام پا به توپ است. او تاکنون عملکرد نسبتا خوبی در تیم انگلیسی داشته است اما در مکزیک برترین گلزن تیم ملی محسوب میشود. او برترین گلزن تیمش در مقدماتی جام جهانی نبود اما هرناندس نقش مهمی در گلزنی تیمش در جام جهانی پیش رو خواهد داشت.
* سرمربی
خوان کارلوس اوسوریو
سرمربی کلمبیایی از سال ۲۰۱۵ بر نیمکت تیم ملی مکزیک نشست. اوسوریو در اولین تجربه ملی تا به امروز نتایج خوبی کسب کرده است. او ۸۲ درصد بازیها را با پیروزی به پایان رساند و توانست مکزیک را به عنوان تیم نخست راهی جام جهانی کند. با این حال در کوپا آمهریکا تنها تا یک چهارم نهایی صعود کرد. اوسوریو در رده باشگاهی با اتلتیکو ناسیونال توانست فاتح جام حذفی کلمبیا شود. اوسوریو پس از رساندن مکزیک به جام جهانی به دنبال جایگاهی بالاتر از مرحله یک هشتم نهایی در روسیه است.
* تیم ملی مکزیک در یک نگاه:
افتخارات: مرحله یک چهارم نهایی ۱۹۷۰ و ۱۹۸۶
بهترین گلزن: خاویر هرناندس (۴۹)
بیشترین بازی: کلودیو سوارس (۱۷۷)
نحوه صعود: تیم اول منطقه کونکاکاف
عملکرد دوره قبلی: مرحله یک هشتم نهایی
انتهای پیام
ارسال نظر