انتشار ریز اسناد مالی و درآمدهای فدراسیون فوتبال

علی کریمی سند مالی از فدراسیون فوتبال منتشر کرد البته بی آنکه توضیحی در مورد این سند ارایه دهد.
این سند در آمدهای حاصله فدراسیون فوتبال در سال های 95 و 96 را نشان می دهد که بدون هیچ قضاوتی دراین باره توجه شما را به آن جلب می کنیم.
البته علی کریمی در ابتدای انتشار این سند در کانال تلگرامی اش نوشت گردش مالی عجیب و غریب فدراسیون فوتبال اما به آنی این کلمه را پاک کرد.
در این باره هیچ قضاوتی نمی کنیم اما نکته مهم در این بین دست یابی علی کریمی به این اسناد است. علی کریمی با این اسناد احتمالا می خواسته به این نکته اشاره کرد که در آمدهای مالی فدراسیون فوتبال بالاست. او پیش تر گفته بود این در آمدها باید بهتر مدیریت شود.
علی کریمی در ماه های اخیر به دفعات از فدراسیون فوتبال و مهدی تاج انتقاد کرده بود و شدت این انتقادات آن قدر زیاد شد که مهدی تاج مجبور شد نشستی با او برگزار کند. بعد ازاین نشست ها بود که رای کمیته تعیین وضعیت در مورد شکایت این مربی از تیم نفت تهران صادر شد و برخی علی کریمی را متهم کردند رای به این خاطر به سود او صادر شده که در روزهای اخیر ملاقاتی با مهدی تاج داشت که علی کریمی این موضوع را رد کرد و امروز هم با انتشار اسنادی نشان داد که رابطه اش با فدراسیون فوتبال خوب نیست.
علی کریمی بعد از انتشار اسناد مالی فدراسیون فوتبال نوشت: عادل جان فدراسیون، یاد ندارم ٢ برنامه پشت سر هم فدراسیون را نقد کنى!!!!!؟؟؟؟؟
شفاف سازى خوبه براى همه نه فقط براى پرسپولیس!!
امیدوارم بابت ریز هزینه هاى بالا هم از فدراسیون سوال کنید شاید به شما جواب بدن!!!
باز هم تاکید می کنیم دست یابی علی کریمی به این اسناد در نوع خود جالب است. به هر صورت اسناد مالی فدراسیون فوتبال جزء اسناد محرمانه محسوب می شود. البته صحت این اسناد از سوی علی کریمی تایید شده است و ما بی تعارف هیچ چیز درباره آن نمی دانیم.
ارسال نظر