به گزارش پارس ، به نقل ازفارس، رسول خادم و همکارانش در رقابت های قهرمانی آسیا در ۳ وزن اول (۵۵،۶۰ و ۶۶ کیلوگرم) به کشتی گیران جوانی که از دل کارگاه های فنی، مسابقات اوپن و قهرمانی کشور بیرون آمده بودند میدان دادند، اما عدم نتیجه گیری این نفرات نشان داد همچنان اختلاف بین نفرات اصلی و کشتی گیران دوم زیاد است و ما همچنان در سبک وزن مشکل داریم.

تیم ملی کشتی آزاد در حالی در مسابقات آسیایی هند در ۳ وزن اول به مدال نرسید که سال گذشته در کره جنوبی ۲ طلا و یک نقره کسب کرده بود که تا حدود زیادی به قهرمانی تیم کمک کرده بود.

از این موضوع هم نباید غافل شد که سبک وزن های آسیا (به خصوص شرقی ها) همواره از مدعیان جهانی بوده و هستند، اما نتایج ضعیف آزادکاران با کسب عناوین دور از انتظار هفتمی (در ۵۵ و ۶۰ کیلو) و هشتمی در (۶۶ کیلوگرم) با وجود اولین تجربه، نشان داد که با وجود برگزاری کارگاه های فنی متعدد هنوز فاصله زیادی بین نفرات اصلی ما با نفرات ذخیره وجود دارد.

به هر حال کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد که همواره یکی از اهداف خود را پشتوانه سازی در تمام اوزان عنوان کرده و به در اختیار داشتن چندین تیم آماده به صورت همزمان نظر داشته است، باید به رفع نقایص موجود بپردازد تا در آینده نفرات دوم و حتی سوم ما هم، حداقل در آسیا، حرفی برای گفتن داشته باشند و به مدال برسند.

* اکبری برگ برنده خادم

نکته دیگر عملکرد خوب عزت الله اکبری در ۷۴ کیلو بود. این کشتی گیر جوان که ماحصل کارگاه های فنی و مسابقات جام اوپن بود با وجود اینکه نخستین تجربه بین المللی اش را (فارغ از تک کشتی مقابل باروس در جام جهانی تهران) تجربه می کرد، عملکرد درخشانی داشت که شاید با دقت بیشتری حتی می توانست نخستین مدالش خوش رنگ تر هم باشد.

* امینی دور از انتظار

نکته مهم دیگر عملکرد دور از انتظار احسان امینی در ۸۴ کیلوگرم بود. امینی که یکی از باتجربه های تیم هم محسوب می شد و در سال های اخیر همواره دراردوهای تیم ملی حضور داشته و حتی یکی از مدعیان اصلی حضور در المپیک محسوب می شد.

وی در سال ۲۰۱۱ با شایستگی و با کشتی های زیبایی که از خود در رقابت های قهرمانی آسیا در ازبکستان به نمایش گذاشت با غلبه بر نامداران آسیا و جهان (به خصوص میزبان) مدال طلای این وزن را بر گردن آویخت، اما اینکه در این مدت چه بر سر امینی آمده است که نتوانست طلای آسیایی اش را تکرار کند جای سوال دارد.

* تاتاری قابل قبول

در ۹۶ کیلو تاتاری در حد انتظار ظاهر شد هرچندکه باتوجه به قرعه مناسبی که داشت انتظار می رفت حداقل شاهد حضور وی در فینال باشیم، اما به هر حال کسب مدال برنز هم برای تاتاری که بعد از چندین سال دوباره در یک میدان مهم رسمی کشتی می گرفت می تواند قابل قبول باشد.

* ستاره ای به نام هادی

بدون شک بهترین کشتی گیر ایران در این رقابت ها کسی نبود جز پرویز هادی. هادی که سال گذشته هم مدال طلای سنگین وزن آسیا را از آن خود کرده بود سهمیه المپیک را هم برای کشورمان در این وزن کسب کرد و در حالی که مدعی اصلی حضور در لندن ۲۰۱۲ بود، اما در انتخابی درون اردویی مغلوب کمیل قاسمی شد تا در انتظار آینده باشد.

شاید خیلی ها فکر می کردند که وی بعد از بازماندن از حضور در المپیک دچار افت شود، اما خستگی ناپذیر به تمریناتش ادامه داد و بار دیگر با قهرمانی در کشور خودش را به کادرفنی تحمیل کرد.

هادی با توجه به نتایجی که در هند کسب کرد نشان داد که نه تنها افت نکرده بلکه در این مدت با برنامه کار کرده و رو به جلوحرکت کرده است. کسب ۲۷ امتیاز و از دست دادن تنها ۶ امتیاز و واگذاری تنها یک تایم در ۴ مسابقه وی را به ستاره تیم ایران تبدیل کرد.

عملکرد هادی نشان داد که اگر کمیل قاسمی (برنده مدال برنز المپیک لندن) دیر بجُنبد با چالشی جدی روبه رو خواهد شد و شاید دیگر فرصتی برای خودنمایی پیدا نکند.

به هر حال رقابت های قهرمانی آسیا با نایب قهرمانی، که بدون شک نمی تواند نتیجه ای مطلوب برای ما باشد، به پایان رسید، اما کادر فنی باید درس های این مسابقات را در میدان جهانی به زودی و به خوبی پس بدهد و فکری به حال اوزان سبک که به پاشنه آشیل تیم ملی تبدیل شده است کند.