طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی در این خصوص گفت: طرح " تفکیک کمیته ملی پارالمپیک از المپیک" که در کمیسیون اجتماعی مجلس نهم به تصویب رسید و به هیات رییسه آن مجلس نیز ابلاغ شد، امکان طرح در صحن علنی را پیدا نکرد و به همین دلیل در مجلس دهم بررسی این موضوع به کمیسیون فرهنگی ابلاغ شد چراکه پیگیری موضوعات ورزشی در اختیار این کمیسیون است، لذا ماده واحده این طرح با اعمال پیشنهاداتی به تصویب کمیسیون فرهنگی مجلس فعلی رسید؛ ضمن آنکه مقرر شد یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی ناظر مجلس در کمیته ملی المپیک شود.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در اکثر کشورهای دنیا کمیته‌های پارالمپیک جدا از المپیک فعالیت می‌کنند اما فعالیت کمیته پارالمپیک زیرمجموعه المپیک در ایران، مهجوریت این کمیته را به دنبال داشت لذا به دلیل توجه به ورزش همگانی معلولان و با توجه به اینکه معلولین و جانبازان در صحنه‌های بین‌المللی به خوبی درخشیده‌اند، نمایندگان کمیسیون فرهنگی به اتفاق آرا به تفکیک کمیته ملی پارالمپیک از المپیک رأی دادند.

 

وی ادامه داد: در صورت تصویب این طرح کمیسیون فرهنگی در صحن علنی، کمیته ملی پارالمپیک به‌عنوان یک نهاد غیردولتی مستقل همچون کمیته المپیک فعالیت می‌کند و ارتباط خود را با وزارت ورزش و جوانان حفظ خواهد کرد.

 

سیاوشی شاه‌عنایتی افزود: پس از تصویب این تفکیک در صحن مجلس، به منظور تفکیک بودجه و اموال منقول و غیرمنقول آن‌ها اقدام خواهد شد.

 

رییس کمیته زنان، خانواده، تربیت بدنی و جوانان کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان گفت: با توجه به اینکه ورزشکاران معلول و جانباز در آستانه اعزام به بازی‌های پارالمپیک هستند، کمیسیون فرهنگی این طرح تفکیک را سریع‌تر در دستور کار قرار داد تا کمکی به ورزشکاران باشد و نتایج بهتری از این بازی‌ها به دست بیاید.