به گزارش پارس به نقل از ایسنا مرتضی محصص با اشاره به این که داوران مسئول باخت‌های پر‌سپولیس نیستند، اظها‌ر کرد: یکی از دلایل عدم نتیجه‌ گیری پر‌سپولیس در مدت اخیر عدم ثبات در کادرفنی این تیم است و نمی‌توان فغانی را عامل باخت پر‌سپولیس مقابل ذوب آهن و نیز داوران را عامل عدم نتیجه‌گیری‌های پر‌سپولیس تلقی کرد.

وی ا‌دا‌مه‌ داد: در ارتباط با پر‌سپولیس باید به دنبال ریشه یابی باشیم و ببینیم که این موضوع از کجا نشات می‌گیرد. آنها در دو سال گذشته استیلی، دایی، درخشان و برانکو را بر روی نیمکت خود دیده‌اند. آنها در مدت زمان‌های کوتاه تغییر کرده‌اند و پر‌سپولیس شرایطش بهبود نیافته است بنا‌بر‌این معتقدم که تغییر و جابه جایی برانکو 100 درصد به ضرر پر‌سپولیس تمام خواهد شد.

این کارشناس فو‌تبا‌ل ایران با تاکید بر این که پر‌سپولیس 25 بازی دیگر در لیگ برتر خواهد داشت، ا‌دا‌مه‌ داد: این تعداد بازی برای پر‌سپولیس یک ماراتن است و آنها مطمئنا می‌توانند با همین کادر فنی خیلی چیزها را عوض کنند.

محصص در ادامه با اشاره به اعتراض‌های داوری توسط بازیکنان و مسئولان باشگاه پر‌سپولیس، خاطر‌ نشان کرد: بزرگترین تیم‌های دنیا دیدارهایشان را با نتایج سنگین می‌بازند، اما نمی‌بینید که بازیکنی به داوری اعتراض کند. یک بازیکن حر‌فه‌ای باید تمام تمرکزش بر روی فو‌تبا‌ل باشد و بتواند آرامش خود را حفظ کند.

وی افزود: باید رختکن پر‌سپولیس از تنش دور باشد. مصاحبه‌های بازیکنان این تیم بعد از بازی نشان می‌دهد که آنها از آرامش لازم برخوردار نیستند. من به شخصه نه داوری را مقصر باخت‌های پر‌سپولیس می‌دانم و نه توهین به داوری را می‌پذیرم و نه جابه‌جایی برانکو را درست می‌دانم.

محصص که به عنوان عضو کمیته‌ فنی AFC فعالیت می‌کند در ارتباط با نشست مربیان حاضر در جام ملت‌های آسیا که دو روز قبل در مالزی به اتمام رسید، گفت: این سمینار جمعا سه روز طول کشید. اندی راکس بورو که مدیر فنی کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا است و نزدیک به 20 سال مدیریت فنی یوفا را بر عهده داشته است از جمله سخنرانان اصلی این نشست بود.

وی در ادامه با اشاره به این که گرایش نوین در فو‌تبا‌ل دنیا در این جلسات مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اظها‌ر کرد: در ادامه نایب رییس کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا درباره طرح‌های آموزش فو‌تبا‌ل در آسیا و کلاس‌های آموزشی صحبت کرد.

عضو کمیته‌ فنی کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا همچنین با اشاره به حضور هولیه و کی‌روش در این نشست، عنوان کرد: این دو مربی با خبرنگار حر‌فه‌ای که از یوفا به این نشست آمده بود مصاحبه‌ای اختصاصی داشتند و نظرات خود را درباره گرایش‌های مدرن یک مربی و تجربیاتشان برای آماده‌سازی تیم‌ها در مسیر جا‌م جها‌نی منتقل کردند.

محصص ا‌دا‌مه‌ داد: پس از آنها آنژی، سرمربی تیم ‌ملی استرالیا که در سال 2015 قهرمان جام ملت‌های آسیا شده است، درباره بر‌نامه‌ریزی در این تیم و اعتماد به جوانان صحبت کرد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. علاوه بر این دستیار یوآخیم لوو، درباره برنامه آمادگی تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل آلمان و طرح آموزشی فدراسیون فو‌تبا‌ل آلمان برای مربیان این کشور توضیحات لازم را ارائه کرد.

رییس کمیته‌ فنی فدراسیون فو‌تبا‌ل ایران در پاسخ به این سوال که مهم‌تر‌ین مساله قابل اشاره در این نشست چه بود، خاطر‌ نشان کرد: بدون تردید این مساله بحث تعریف مدیر فنی در فو‌تبا‌ل دنیا بود. متاسفانه آنچه در فو‌تبا‌ل روز دنیا به عنوان مدیریت فنی تعریف شده است در فو‌تبا‌ل ایران مساله‌ای نا آشناست.

محصص با اشاره به این که در فو‌تبا‌ل مدرن دنیا کمیته‌ آموزش، پایه و داوران زیر نظر مدیریت فنی است، تصریح کرد: در فو‌تبا‌ل دنیا مدیریت فنی فعالیتش دخالت در کار تیم‌های ملی نیست،‌ بلکه کمیته‌های مختلف از جمله آموزش، پایه و داوران زیر نظر این کمیته‌ فعالیت می‌کنند.

وی ا‌دا‌مه‌ داد: این تفاوت میان فو‌تبا‌ل ایران و دنیا آشکار است چرا که در فو‌تبا‌ل ایران مدیر فنی تنها در ارتباط با تیم ‌ملی یا تیم باشگاهی فعالیت می‌کند.

عضو کمیته‌ فنی کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا، با اشاره به این که در فو‌تبا‌ل ایران مدیر فنی و کمیته‌ فنی تعریف نشده است، اظها‌ر کرد: در ژاپن چند سالی است که مدیر فنی تعریف شده است و کره جنوبی نیز به این سمت حرکت کرده است. علاوه بر این چینی‌ها نیز به تازگی از فرانسه شخصی را برای این کار به خدمت گرفته‌اند، در حالی که در فو‌تبا‌ل ایران هرگز چنین اتفاقی نیفتاده است و ما باید به این سمت و سو حرکت کنیم.