دلیل اختلاف رحیمی و اسپانسر پرسپولیس/ ادامه پرداختیهای بالای صددرصد و ردپای رویانیان!
باشگاه پرسپولیس روزهای خوبی را سپری نمیکند و اختلاف مدیرعامل و اسپانسر باشگاه به مشکلات این تیم دامن زده است.
پس از اینکه بازیکنان پرسپولیس در مصاحبههای مختلف اعلام کردند که حتی یک ریال هم از این باشگاه پول نگرفتهاند، خبرگزاری تسنیم روز یکشنبه گزارشی با عنوان «10 میلیارد پرسپولیس کجا خرج شده است؟» منتشر و این سوال را مطرح کرد که چگونه است که این بازیکنان پولی نگرفتهاند آن هم در شرایطی که اسپانسر، امیر رضا خادم و مسولان پرسپولیس حرف از پرداخت 10 میلیارد تومان پول میزنند.
به دنبال این موضوع حمیدرضا سیاسی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز روز گذشته در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اعلام کرد که 9 میلیارد تومان به بازیکنان و مربیان داده شده است.
این موضوع و البته ابهام بزرگتری که وجود داشت این بود که اساسا پولی از طرف اسپانسر پرداخت شده یا نه و اگر پاسخ مثبت است این پول چگونه و در چه جایی هزینه شده است. پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد که اسپانسر باشگاه تا امروز 10 میلیارد پرداخت کرده اما بیش از نیمی از این پول هزینه بدهیهای دوران رویانیان شده است.
علیرضا رحیمی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس که اتفاقا از سوی وزارت ورزش به هیئت مدیره معرفی شده بود با انبوهی از بدهیها این باشگاه را تحویل گرفت و روی همین حساب اولویت خود را به پرداخت بدهیهای دوران گذشته به ویژه زمان رویانیان قرار داد.
رحیمی از 10 میلیارد دریافتی، مبلغ 6 میلیارد تومان را به بدهی فصل گذشته باشگاه به بازیکنان و اعضای کادر فنی اختصاص داده و 3 میلیارد هم از قراردادهای فصل جدید را پرداخت کرده، یعنی 9 میلیارد که میشود نصف بوجه سالیانه و 18 میلیاردی باشگاه پرسپولیس را در این راه هزینه کرده است. گفته میشود محسن بنگر 450 میلیون تومان از فصل قبل دریافت کرده و 130 میلیون هم از فصل جدید یا محمد نوری که 60 میلیون از فصل پیش دریافتی داشته و 120 میلیون هم از فصل جدید. ( قرارداد بنگر و نوری در فصل جدید به ترتیب 950 و 900 میلیون تومان است). این در شرایطی است که بازیکنان پرسپولیس مُصر هستند که از قرارداد فصل جدید خود مبلغی دریافت نکردند.
حال نکته اینجاست که یا مدیرعامل پرسپولیس پولی را به بازیکنان داده و به آنها نگفته که بخشی از این پول برای فصل گذشته و بخشی از آن برای فصل جاری است یا اینکه بازیکنان همچنان فکر میکنند از این باشگاه طلبکار هستند چرا که برخی نفرات بالای صددرصد دریافتی داشتهاند و مشخص نیست بر اساس چه محاسباتی این پول به آنها داده شده است. به عنوان مثال سید جلال حسینی که از پرسپولیس جدا شده با 450 میلیون که از علیرضا رحیمی گرفته دریافتیاش از باشگاه پرسپولیس به 110 درصد رسیده است. کفشگری 114 درصد، نوری 118 درصد، عالیشاه 103 درصد، خلعتبری 132 درصد، دهنوی 134 درصد و ... دریافتی داشتهاند آن هم در شرایطی که برخی از آنها همانند دهنوی و خلعتبری این فصل در پرسپولیس نیستند.
* ماجرای اختلاف رحیمی و اسپانسر چیست؟
آنچه علاوه بر این مسائل در پرسپولیس به وضوح دیده میشود اختلاف بین اسپانسر باشگاه و رحیمی است. چندی پیش اعلام شد که اسپانسر توقع دارد باشگاه پرسپولیس به تعهداتش عمل کند اما سؤال این بود که مگر باشگاه چه تعهداتی در قبال اسپانسر دارد؟
افرادی که به عنوان اسپانسر در باشگاه پرسپولیس حضور دارند طبیعتا به دنبال بازگشت از سرمایهشان و سوددهی هستند، اسپانسر آمده تا سود پولش را بگیرد و اگر هم تا امروز هزینهای کرده فقط به خاطر خودش بوده نه هواداران میلیونی پرسپولیس اما سؤال این بود که چگونه این اتفاق رخ میدهد و باشگاه باید در این زمینه چه کاری انجام دهد؟
پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان داد که سرمنشا این اختلاف به جایی برمیگردد که اسپانسر از رحیمی خواسته نامهای به آنها بدهد تا بتوانند از این طریق سهم 7 میلیاردی باشگاه پرسپولیس نزد سازمان لیگ را افزایش دهند و از مبلغ افزایش یافته، 70 درصد به اسپانسر و 30 درصد به باشگاه برسد اما رحیمی تا امروز زیر بار چنین کاری نرفته و همین مسئله باعث ایجاد اختلافات عمده شده تا جایی که اسپانسر حتی شرط کرده بود تا زمانی که رحیمی باشد، کمک مالی نمیکند.
بخشی از این اختلاف هم به ماجرای اختلاف و مشکل قدیمی با شرکت SIS که فصل گذشته اسپانسر پرسپولیس بود، برمیگردد. اکنون این دو گروه به وادی رقابت افتادهاند و بعد از جدایی با هدف قدرتنمایی مدیریتی و اقتصادی وارد فاز رقابت شدهاند. اعلام خبر پلمب شرکت SIS و رد آن از سوی مسئولان این شرکت بخشی از این ماجرای ادامهدار است.
* رحیمی میتواند مدیریت بحران کند؟
شاید علیرضا رحیمی که مدیر مورد اعتماد وزارت ورزش و جوانان بود، تصور میکرد جو باشگاه پرسپولیس مانند سپاهان است اما زمانی که وارد کار شد، تفاوتها را احساس کرد تا جایی که از رئیس جمهور کمک خواست در حالی که در سپاهان شاید از رئیس کارخانه فولاد مبارکه هم کمک نخواسته بود. شرایط پرسپولیس خوب نیست، اصلا هم خوب نیست؛ از یک طرف کاظم پور عضو هیئت مدیره باشگاه میگوید که رحیمی مدیر هزینه است و نه درآمد و از سوی دیگر رحیمی میگوید دستش را بستهاند و نمیتواند کاری کند. اسپانسر هم با رحیمی دچار اختلافات عدیده است و اینجاست که یک مدیر میتواند نقش خود را به خوبی ایفا کرده و مشکلات را مدیریت کند.
رحیمی امروز دایی را در کنار خود میبیند و شاید برگ برندهاش او باشد اما اینکه سرمربی تا چه زمانی کنار مدیرعامل است، سؤالی است که پاسخ روشنی ندارد. مهمترین سؤال این است که آیا رحیمی میتواند بر این مشکلات غلبه و بحران را در پرسپولیس مدیریت کند؟ آیا او از کار در پرسپولیس خسته شده یا اینکه میخواهد تا آخر کار بماند؟
ارسال نظر