چرخش ناگهانی وزارت ورزش در مورد تمدید قرارداد کروش
حالا که کروش از ایران رفته، وزارت ورزش از فدراسیون خواسته تا مذاکرات را با او پیگیری کنند!
کارلوس کروش پس از آنکه اراده فدراسیون فوتبال را برای تمدید قرارداد جدی ندید، تصمیم گرفت ایران را ترک کند. او در یکی از آخرین مصاحبه هایش گفته بود که در مورد تمام مسائل مذاکره کرده اند و فقط مانده امضای قرارداد. کروش گفته بود که دیگر به فدراسیون فوتبال برنمی گردد، مگر برای امضای قرارداد. همان روز که کروش این حرف ها را زد، کفاشیان هم در مصاحبه با خبرنگاران گفت که در مورد دو موضوع با کروش به توافق نرسیده اند که اگر به توافق نرسند، کروش برای همیشه از ایران خواهد رفت. کروش و کفاشیان در حالی این جملات را به زبان می آوردند که تا یک روز قبل از آن، ظاهرا مشکلی نداشتند و به توافق رسیده بودند.
افرادی که اخبار مربوط به قرارداد کارلوس کروش را پیگیری می کردند، می دانستند که دلیل تغییر موضع کفاشیان و کروش چیست. این تغییر موضع ارتباط زیادی با مصاحبه وزیر ورزش داشت که ناگهان در مورد ابقای کروش موضع گیری کرد و جملاتی را به زبان آورد که به نوعی تهدید فدراسیون فوتبال به شمار می رفت. محمود گودرزی در مصاحبه ای با خبرنگاران گفت: «یک مربی که قبل از انقلاب همین نتیجه را برای ما داشته و الان هم با کروش همین نتیجه کسب شده، چه فرقی دارد. مبنا باید کارشناسی باشد که نیست. اجازه دهیم در یک فرایند منطقی به نتیجه برسیم. اگر منافع ملی حکم کرد کسی را نگه داریم ما هم نگه میداریم اگر نتایج تغییر نمیکند یا از مربی داخلی خوب یا خارجی دیگری استفاده کنیم. ما از مربیان زبده دنیا پیشنهادات زیادی داشتیم اما همین جوسازیها مانع شد تا تصمیم مطلوبی بگیریم. من به فدراسیون گفتم اجازه ندارید زیر بار هر شرایطی بروید. به نظرم شرایط کروش اضافه شده و رقم هم گفتهاند تثبیت شده. وارد جزئیات نمیشوم اما اجازه ندهیم مربی یک تیم رئیس فدراسیون شود. جای آنها تصمیم بگیرد خودش قرارداد هتل ببندد کارهایی کند که تهدیدی بر وظایف فدراسیون است.»
اما گودرزی فقط به این جملات اکتفا نکرد و در مصاحبه ای دیگر، کفاشیان را تهدید به برکناری کرد. او در جمع خبرنگاران گفت: «اگر مسئولان فدراسیون مرتکب اشتباهی شوند، ما در این زمینه تصمیمگیری میکنیم و در صورتی که نیاز شد، با تشکیل مجمع، نسبت به تغییر رئیس اقدام میکنیم.» همین موضع گیری تند کافی بود تا علی کفاشیان از جاده صلح، به مسیرهای انحرافی بهانه گیری تغییر مسیر دهد. کفاشیان که تا پیش از آن گفته بود تمام توافقات انجام شده، دست روی دو موضوع کوچک و جزئی در قرارداد گذاشت و گفت که کروش در صورت قبول نکردن شرایط فدراسیون در این دو بند، باید برود. مصاحبه وزیر شرایط را عوض کرد و کار را به جایی رساند که دیگر کروش پایش را داخل فدراسیون نگذاشت.
حالا و در شرایطی که کروش ایران را ترک کرده، رئیس روابط عمومی وزارت ورزش مصاحبه ای انجام داده که در آن گفته وزارت ورزش قصد دخالت در ماجرای تمدید قرارداد کروش را نداشته! مازیار ناظمی در این مصاحبه گفته: «متاسفانه در روزهای گذشته چنین وانمود شده که وزارتخانه مخالف ادامه همکاری با سرمربی تیم ملی فوتبال است و بر مبنای این گمانه زنی، تحلیل های نادرستی شکل گرفته است که لازم می دانم مواضع وزارتخانه در این باره را شفاف اعلام کنم. وزارت ورزش و جوانان هیچ گاه قصد ورود و دخالت در ماجرای کارلوس کروش را نداشته است. حرفی هم اگر زده شده، صرفا نظر مشورتی و البته به احترام رسانه هایی بوده که گاهی پرسش هایی را مطرح کرده اند. با همه این احوال ما امیدواریم فدراسیون فوتبال مذاکره با آقای کروش را با هدف توافق درباره تمدید قرار داد ایشان ادامه دهد.»
مصاحبه رئیس روابط عمومی وزارت ورزش نشان از آن دارد که فشار افکار عمومی در اثر دخالت وزیر ورزش در قرارداد کروش، بیش از حد زیاد بوده و وزارتخانه را مجبور کرده خودش را مبرا از این ماجرا نشان دهد. گرچه مصاحبه های چند روز گذشته وزیر به هیچ وجه نشان از عدم دخالت وزارت ورزش در این ماجرا ندارد و وزیر هم نمی تواند به این راحتی دخالت خود در تمدید نشدن قرارداد کروش را کتمان کند. بهتر بود وزیر از همان اول یا موضع گیری نمی کرد، یا حالا که حرف هایش را زده، آن را پس نمی گرفت. این تغییر موضع های ناگهانی آن هم در مورد مسائل مهم ورزش کشور، بیش از هر چیزی باعث نگرانی اهالی ورزش می شود چراکه آن ها را از این می ترساند که تصمیم گیری ها در مورد همه مسائل مهم ورزش کشور، به همین شیوه انجام می شود و تفکر خاص و منسجمی پشت آن وجود ندارد.
ارسال نظر