به گزارش پارس نیوز، 

سید تقی معین الدینی، روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی خبرنگاران، روابط عمومی های ادارات و برخی از مدیران شبکه های اجتماعی در سالن اجتماعات این نهاد، افزود: کارکردهای مورد انتظار این بخش در ادارات با چالش جدی رو به روست.

وی روابط عمومی را تلفیقی از هنر، مدیریت و خلاقیت دانست و اظهارداشت : یک روابط عمومی کارآمد برغم کمبود امکانات و منابع؛ با بهره مندی از این سه شاخصه می تواند اهداف سازمان را ارتقا دهد.

وی برخورداری از علاقه و مهارت های مرتبط را لازمه یک روابط عمومی موفق برشمرد و ادامه داد : مسئول روابط عمومی موثر لازم است از توانایی لازم برای عکاسی، فیلمبرداری، نگارش، تشخیص به موقع اهداف سازمان و هم افزایی بالا برخوردار باشد.

معین الدینی با اشاره به نقش کلیدی روابط عمومی سازمان ها در ارتقای سطح اطلاع رسانی، اضافه کرد : روابط عمومی ها باید ارتباط تنگاتنگ، هدفمند و مستمر با رسانه ها داشته باشند.

به گفته وی روابط عمومی ها باید توانایی اولویت بندی و طبقه بندی اطلاعات سازمانی را جهت انتقال به خبرنگاران و انعکاس آن در رسانه داشته باشند و اطلاعات دقیق را در اختیار آنها قرار دهند.

فرماندار فریدن با تاکید بر اهمیت خبر رسانی در جامعه ، افزود: خبرنگاران باید انصاف در خبر رسانی را رعایت و از اعمال سلیقه شخصی و سیاسی در تنظیم اخبار پرهیز کنند.

وی بیان کرد : خبرنگاران در کنار حس کنجکاوی و تردید که ماهیت این حرفه است باید به واقع گرایی نیز اهمیت دهند هر چه تعصب و ترجیح های شخصی در انعکاس اخبار کمتر باشد به همان اندازه اقبال و اعتماد عمومی برای دریافت و رصد اخبار بیشتر می شود.

فرماندار شهرستان فریدن به مشکلات اقتصادی موجود در کشور اشاره و اضافه کرد : رسانه ها در کنار انتشار نواقص و کمبودها باید با دقت و حساسیت خدمات انبوهی که در بخش های مختلف به مردم ارائه می شود را منعکس کنند تا روح امید به جامعه تزریق شود.

به گفته وی روابط عمومی ها و رسانه ها در عصر ارتباطات و عصر عصیان اجتماعی باید همگام با نیازهای جامعه و در راستای تحلیل و کنکاش موضوعات روز حرکت کنند.

فرماندار فریدن به نقش مهم فضای مجازی در تزریق خوراک فکری به جامعه، اشاره کرد و افزود: اخبار منتشر شده در شبکه های اجتماعی باید از منابع اصلی گرفته و منتشر شود تا شایعه پراکنی و حاشیه به وجود نیاید.

ضروت اختصاص ردیف بودجه اختصاصی به روابط عمومی ادارات در شهرستان ها، رعایت اخلاق حرفه ای، برگزاری دوره های آموزشی برای روابط عمومی ها، ارتقاء تعامل روابط عمومی ها با خبرنگاران و رسانه های رسمی، اطلاع رسانی برنامه ها و جلسات مهم برون سازمانی به تمام خبرنگاران بدون اعمال تبعیض و سلیقه و اعمال سیاست های تشویقی برای ایجاد رقابت و تحرک در بین روابط عمومی ها از مهمترین نکاتی بود که در این هم اندیشی مطرح شد.

بیش از 40 روابط عمومی، چهار خبرنگار رسمی و 20 کانال مجازی شاخص در شهر و روستاهای فریدن فعالیت می کنند.
فریدن با جمیعت بیش از 49 هزار نفر در 140 کیلومتری غرب استان اصفهان واقع است.

انتهای پیام/