روایت «زنان بیشه گل» از جنگ
کارگردان نمایش «زنان بیشه گل» این اثر نمایشی را روایتی از مشکلات زنان یک آبادی که مردانشان همگی به جنگ رفتهاند، توصیف کرد.
مهیار هزارجریبی کارگردان نمایش «زنان بیشه گل» که در جشنواره تئاتر «مقاومت» حضور دارد در این باره گفت: این اثر نمایشی به تازگی اجرای عمومی خود را در بهشهر به پایان رسانده و قرار است چهارشنبه هفتم آذرماه در ۲ سئانس ۱۶ و ۱۹ در تالار چهارسو مجموعه تئاترشهر به صحنه برود.
وی درباره داستان نمایش توضیح داد: «زنان بیشه گل» روایتی جریان سیال ذهن از زندگی مردم یک روستا در زمان جنگ است که همه مردان آن به جنگ رفتهاند و مدیریت تمام امور روستا برعهده زنان است و زنان آبادی را میگردانند. در این بین مشکلاتی برای زنان پیش میآید و آنها باید به تنهایی برای رفع مشکلاتشان تلاش کنند.
هزارجریبی ادامه داد: این اثر نمایشی ۶ بازیگر زن و ۳ بازیگر مرد دارد و تلاش دارد که به مشکلات زنان در دوران دفاع مقدس بپردازد.
وی درباره جشنواره تئاتر «مقاومت» گفت: در دورانی که هیچ نهاد و مسئولی به تئاتر مقاومت و دفاع مقدس و نمایشهایی با این مضامین اهمیت نمیدهد، باید دست برگزارکنندگان چنین جشنوارهای را بوسید. چنین جشنوارههایی نیاز به حمایت و توجه دارند تا بتوانند تا همین اندازه نیز از گروههای شرکت کننده حمایت کنند و جشنواره را سرپا نگه دارند.
این کارگردان در پایان صحبتهایش بیان کرد: در دورهای که تئاتر به سمت لودهبازی یا تئاترهای بورژوازی گرایش پیدا کردهاست توجه به تئاتر مقاومت بسیار ارزشمند است و من بهعنوان یکی از شرکت کنندگان در این رویداد از برگزاری جشنواره تئاتر «مقاومت» و توجهی که به گروهها داشتهاند، رضایت دارم.
در نمایش «زنان بیشه گل» سارا یزدانی، مهیار هزارجریبی، نیروانا هزارجریبی، نازنین هدایتی، علی کیانی، منیره سادات خاتمی نژاد، مبینا رمدانی، سمیرا سلیمانی و محمدرضا طیبیفر ایفای نقش می کنند.
گروه تئاتر «سیرانگ» بهشهر یکی از گروههای ثبت شده مازندران در طرح استقرار گروههای تئاتر کشور است که هر سال تولیدات نمایشی مختلفی دارد و تا کنون در جشنواره های مختلف استانی و ملی حائز رتبههای گوناگون شده است.
جشنواره تئاتر «مقاومت» از سوی بنیاد فرهنگی روایت فتح ۶ تا ۹ آذر ماه برگزار میشود.
ارسال نظر